Laraken Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 -Deno- said: taunt dolu laraken bakışlarını atacaksan gel ayıpsın olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 flail sallayan bot gelince kaçıyorum yalnız direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Akşam 11 gibi pati turnuvası var discordda olsun herkes :)-D https://discord.gg/uCH6PEC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 vidyolardan çok beğendim oyunu ama pc kaldırırmı emin değilim netimde rezalet zaten yalnız heran bi yerden ezio çıkıcak gibi degil mi yad dsafa okçu class göremedim ben, olmaması çok isabetli olmş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 HarveyQuinn said: Akşam 11 gibi pati turnuvası var discordda olsun herkes :)-D https://discord.gg/uCH6PEC karşı karşıya nasıl oynuyorsunuz ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 custom game Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 aa var mı, yok yazıyor sağda solda, ben de insanlara yok dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 yaşlandın be serjohn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indiffer43 Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 NAT kırmızı olan var mı? Port forwarding bir işe yaramıyor. Dünden beri kimseyle oynatmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 ai la attığımız 1vs1 lerden bi bok kazanmıyor muyuz ya? negzel onları dövebiliyorum dfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 of 3 saat oynadım aralıksız beyin yandı eauh oyun baya zormuş ama hafiften alıştım peacekeeper aldım dodge falan kasıyorum işte ama combo işine çok yabancıyım ona alışması uzun sürer. zaten bilgisayarım da ucundan kaldırıyor oyunu, beta bitince devam etmem heralde o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 +1 arıyoruz turnuvaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 ........ cons v xunn (v)......... ......... falrod v deno (v)......... ......... sam v harvey(v) ......... ......... atilla v kage (v)......... ......... (v)bingildak v papaz ...... ...........dragon v cüce (v)........ (v)xunn v deno (v)harvey v kage bingildak v cüce (v) ilk sonuçlar, şimdi yarı finallere geçiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 e 3 kişi var nadıl yarı final olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 çeyrek finalde kaybeden üç kişi aralarında oynuyor şu an cüce ile eşleşmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 cuce vs harvey 3. lük maçı xunn vs bingildak final bıngıldak cüce'ye karşı rövanşı aldı kaybedenler arasından tekrar çıkıp. harvey üçüncü oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 bingildak şampiyon oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Kaç kişi 180 gayme verip aldı oyunu? Merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 max80 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 title'ı atayabiliriz :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 ulan tokatlamıştım bıngılı be dışarı çıkmayaydım tuh ah deno sana verdiğim free win i harcamışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Saeros said: of 3 saat oynadım aralıksız beyin yandı eauh oyun baya zormuş ama hafiften alıştım peacekeeper aldım dodge falan kasıyorum işte ama combo işine çok yabancıyım ona alışması uzun sürer. zaten bilgisayarım da ucundan kaldırıyor oyunu, beta bitince devam etmem heralde o yüzden Güzel tercih karşin PK şaane. Zor ama, çok zayıf blockları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Stat postlayın weaboolar. http://puu.sh/tXGEq/3ff6fe73db.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 dedicated server olmaması kötü ya tabi beta olmasının da etkisi var ama yani 20 dakika bi elimination match'e girmeye çalıştım ve giremedim lan. birinde girdim, aha dedim oldu, ama karşıdaki döverken ben bişey yapamadım sonra yine düştü zaten oyundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2017 8de elektirik gitti, bi uzanıyım dedim yaşlı gibi uyumuşum. bingil dün başlamadımı oyuna xunnu nası yendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar