serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2018 Ana hikayeyi bitirdim daha yüzde 45te game progression ama muhtemelen devam etmem. Ben cok beğendim hikayeyi ve oyunu. Ama side questler beni baydigi icin cok girişmedim. DLC’nin ana hikayeye eklediği bölüm yaklaşık kaç saatlik gameplay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burank0wnz Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2018 mokoko said: sınırsız fast travel'a girme derim ben. hem haritanın her yerindeki görsellik çok iyi hem de etrafta çok fazla toplanacak ıncık cıncık ve keşfedilecek mekan var. fast travel ile büyüsü kaçar oyunun bence. mesafeler aşırı uzak değil genelde oyunda görevleri sırasıyla yapıyorsan ama illaki daha hızlı ilerlemek istiyorum diyorsan ilerde alacağın bir skill ile makinaların bazılarına binebilir hale geliyorsun. onu yaparsın sürekli :D ben sevmedim ama mount kullanımını oyunda o yüzden genelde tabanvayla ilerledim. sınırsız fast travel hayatımı şöyle kurtardı; ilk köyün yakınlarında bi strider post var, 2 tane stock pile paso rare/very rare mod vs. veriyo loot'da. Avlaması da kolay sayılır. 5-6 tane strider var. Meridian'a geçmeden önce orayı farmlayıp bi önceki campfire'a FT basıp saveleyip sonra tekrar aynı döngüyü yapa yapa seti/silahı her şeyin modunu düzüp çıktım :) sınırlı FT bag ile yapamazdım orayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Bugun basladim ben de Oyun ac oddessy gibi akmiyor, mekanlarda onun kadar canli ve özenli degil ama oynatiyor kendini 1-2 yanlis skille verdim bir de galiba. Skilleri nasi resetliyecem bulamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 abi , bu open world oyunları ardı ardına çıktı, hepsi birbirinden bişiler kopyaladı en son çıkanı ilk oynarsan öyle olursun işte misal şimdi wiçır3'ü yükleyip oynasan iyice dellenirsin,kontroller,combat fln çok hantal respec yok diye hatırlıyorum ama oyun bitmeden max level olup hepsini açıyordun galiba,hangi sırayla açtıgını değiştirmiş oldun sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 ayrıca eloy <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2019 respec yok diye hatirliyorum ben de ama zaten oyun bitene kadar tum skilleri acmis oluyorsun nerdeyse.. 1-2 yanlis puan cok etkilemez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2019 Bu oyun direkt Goty olmalıydı bence ya 2017'de. Platinum Trophy bitirdim en zor seviyede. Bir Gow zorluğunda değildi yakında oynadığım SP oyunlardan, ama kesinlikle challengingdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2019 (düzenlendi) Git bi breath of the wild oyna 30dk filan, anlarsin o sene neden hickimsenin goty sansi olmadigini Nisan 1, 2019 Laurelin tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2019 BAŞROLDE KADIN KARAKTER VAR DİYE YAPMADILAR BENCE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Nisan 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2019 (düzenlendi) Az önce bitirdim, bu oyundan çok ekmek çıkar daha, zaten ben bu tür teknolojik , apokaliptik setupları seviyorum. Oyun baya oynattı kendini, filmi çıksa, giderim , kitabı olsa, okurum. 3-5 DLC çıkarsalar her AI yi tanıtan, baya iyi olacak. HADES ve HEPHAESTUS u gördük. Diğerleri ne olcek acaba ? Nisan 14, 2019 Quo-Vadis tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 2. Oyun hazırlanıyor diyorlar lakin 2020 en erken tarih beklentiler 2021 PS5'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2019 Gelsin gelsin. Ben Platinum Trophy bitirdiydim en zor seviyede, DLC'sini bıraktım sırf özlersem oynicak bişi olsun diye. PS 5 Release'e getirirler bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2019 gecenlerde elime bi ps4 geçince bende oynancakları aradan cıkarıyım dedim rdr2 persona bu filan. rdr2ye başladım epiloguea gelmeden bi 50 saat gömdüm sağa sole koştur sonra baydım biraz buna bakıyım dedim. rdrye daha dönmedim başladığımdan beri güzel oyunmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2019 (düzenlendi) Ben de haftaya başlicam, bi yerden buldum sıfır disk complete edition 50tl ye. İyi ki beklemişim Nisan 20, 2019 Lopeth tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2019 On 01.04.2019 at 10:14, -Deno- dedi ki: Bu oyun direkt Goty olmalıydı bence ya 2017'de. Platinum Trophy bitirdim en zor seviyede. Bir Gow zorluğunda değildi yakında oynadığım SP oyunlardan, ama kesinlikle challengingdi. Ben halen oynayamadım ama bir gariplik vardı cidden bu konuda. Satışları çok fena değildi, beklentileri karşılamıştır diye düşünüyorum eğer kaçırdığım bir haber vs. yoksa beklentilerle ilgili vs... Diğer Sony Exclusive'lere göre çok erken indirime girdi ve daha büyük indirimler aldı sürekli. Sanki herkes görsün diye ittiriliyor gibiydi ama ne bileyim işte sanki çok arka planda kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2019 5 dakika önce, Lopeth dedi ki: Ben de haftaya başlicam, bi yerden buldum sıfır disk complete edition 50tl ye. İyi ki beklemişim bende hepsiburadadan aldım complete bundledan söküp satıolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2019 3 dakika önce, Natanyal dedi ki: Ben halen oynayamadım ama bir gariplik vardı cidden bu konuda. Satışları çok fena değildi, beklentileri karşılamıştır diye düşünüyorum eğer kaçırdığım bir haber vs. yoksa beklentilerle ilgili vs... Diğer Sony Exclusive'lere göre çok erken indirime girdi ve daha büyük indirimler aldı sürekli. Sanki herkes görsün diye ittiriliyor gibiydi ama ne bileyim işte sanki çok arka planda kaldı. renk paleti sanırım alışmadık ondan dolayı bir algıda seçicilik yaratabilir diye düşündüm ben underrated olmasında bende ucuz diye aldım oyunu 150 tl olsa beklerdi kenarda daha uzun süre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2020 selam https://store.steampowered.com/app/1151640/Horizon_Zero_Dawn_Complete_Edition/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2020 Vaaaay beeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2020 sasuga gaben-sama, güzel haber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2020 geliyor gönlümün efendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 ilk oyunu benim icin guzel kilan seylerden biri hikayedeki gizemdi ikinci oyunda bu olmayacagina gore tasla sopayla mecha beat em up oyunu olacak sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 İkinci oyun hiç progressive değil, zenci main beklerdim yine yan role koymuşlar Liutenant Danielsı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 tema kuzeyden gelen isgalci filli barbar adamlar olmus klasik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 2 saat önce, axedice dedi ki: İkinci oyun hiç progressive değil, zenci main beklerdim yine yan role koymuşlar Liutenant Danielsı I understood that reference. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar