Grego Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 masa, müsadenle ekliyorum ben. jfgb.
yekeyeke Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2017 masa'ya cuma title ı mı verilse acaba, adam kedisiyle çok içli dışlı :D
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 bu adam psikolog lan bir de sdfs.
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 haydaaaaaaaaaaaaaaaaaa birkaç gün girmediğim döneme denk gelmiş demek bu handjob olayı. hiç görmeseydim keşke. allah kahretmeye.
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 bingildak said: cum-a daha uygun Sdgsfs
µh Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 abi daha once de bir kedi olayi olmustu ama onda disi kediyi oksuyordu sanirim biri
µh Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 gerci o olayin videosunu paylasmamisti, abi kediye handjob yaparken aferin oglum deyip youtube'a yuklemek nasil bir olay ya agdjagsshajf
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 en azindan forum surekli araba futbol muhabbeti yapan duz adam olmamis hala, tatli eksi bi otizm var guzel <3
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 http://4.bp.blogspot.com/-q_u1MG0xtEo/TbXfyR3DY5I/AAAAAAAAAJQ/gIquOi7A6fg/s1600/asd-182.jpg discord kanalımızdan çalıntıdır µh said: gerci o olayin videosunu paylasmamisti, abi kediye handjob yaparken aferin oglum deyip youtube'a yuklemek nasil bir olay ya agdjagsshajf Şunu söylemesen farkında degilim valla bir daha güldüm
Auril Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 19, 2017 µh said: abi daha once de bir kedi olayi olmustu ama onda disi kediyi oksuyordu sanirim biri Kulak cubugu. O bendim galba ya trolluyordum sdf nerden bileyim biri ciddiye alip vidyosunu cekicek
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 µh said: gerci o olayin videosunu paylasmamisti, abi kediye handjob yaparken aferin oglum deyip youtube'a yuklemek nasil bir olay ya agdjagsshajf ben sessiz izlemiştim. bi daha haydaaaaaaa bu adam bi de psikolog di mi hakkaten ahsdufhadsufh inanılmaz.
senko Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Auril said: µh said: abi daha once de bir kedi olayi olmustu ama onda disi kediyi oksuyordu sanirim biri Kulak cubugu. O bendim galba ya trolluyordum sdf nerden bileyim biri ciddiye alip vidyosunu cekicek Yok bi tane kizdi. Cok acikli miyavliyor, dayanamiyorum sapliyorum kulak cubugunu diyordu.
senko Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Hayvan sevmedigime seviniyorum bazen ya.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 şurda biz bizeyiz maov desek yapışacaksınız demekki hemen kulak çubuguna
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 senko said: Auril said: µh said: abi daha once de bir kedi olayi olmustu ama onda disi kediyi oksuyordu sanirim biri Kulak cubugu. O bendim galba ya trolluyordum sdf nerden bileyim biri ciddiye alip vidyosunu cekicek Yok bi tane kizdi. Cok acikli miyavliyor, dayanamiyorum sapliyorum kulak cubugunu diyordu. bak bak kiz oldugunu hemen nasil hatirlamis yaban chaqali misin senko sen ?
sardalya Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 https://eksisozluk.com/kedi-sahiplerinin-gariplikleri--1867177
yav Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2017 bingildak said: cum-a daha uygun AHAHA
masa Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2017 3 gündür geceleri dışarıda kalıyordu cuma. Öğlen geliyor yiyip içip tekrar gidiyordu. Bugun inanılmaz sıcaktı. Herhalde sıcağa dayanamadı sabah 4.kata kadar çıkmış daire kapısında baya bi miyavlamış, karşı komşu görüp su ve yemek vermiş. Neyse işte gece dışarı bırakmıyım dedim az önce gittim aramaya. Baktım çimlerin ortasında bir karartı var birşeyler yapıyor. Normalde sesimi duyunca gelir hemen. Gittim baktım, kertenkele veya kurbağa gibi bişi yakalamış. Yarısını gömmüş. Sonra ben foto filan çekerken dikkati dağıldı yemedi gerisini.
neutrino Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2017 Ya spoilera al bisey yap, sıktı artık bu patavatsız konun.
Öne çıkan mesajlar