df Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 ben de 75 saatte bitirmiştim de bir çok şeyi ek paketleri alınca ısınma turu yaparım diye bırakmıştım. şimdi 10 saat dedikleri ek paket için girince 20 saatten fazla takıldım o sayede. diğer 20 saatlik ek pakette 30-40 saatimi alır yine kalanları temizlerken =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Dragonfire said: devrim daha rahat bir 4-5 saatlik oyun var ara questlere de dadanırsan. O adaya gitmeden yapabildiğin kadar ara quest yap bir kaçını yapamayacaksın oraya gidince. (tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Black-ice said: noddle said: ben wild hunt dayım hala, çok heyecanlı oyun ya, haftasonları 1-2 saat oynuyorum hiç sıkılmadan. 19 saat oynadım, Henüz level 7'yim :) Gwent oyununu da beğendim. abi en kısa sürede bitirenlerden biriyim tam 75 saat sürdü. bu mantıkla 50 haftada falan bitiyor seninki kolay gelsin :D Hakliain, 1 seneyi bulacak bu gidisle, napalim is guc + evlilik derken haftada 10 saat oyun oynayabiliyorum, 2 saat witcher kalani cs:go +lol :) ya peki level kac ile bitiriyosun asagi yukari bu oyunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 30+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 ilk 28 leveldi bitirdim sonra cücelere geri dönüp bitirince 31-32 falan bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 2 3 aydır girmiyordum oyuna, 46 saat gameplay'im vardı; Skellige'deydim. Şimdi bir girdim kafasına göre bir autosave yaratmış level 9'um ve Velen'deyim, hiç bir save'im de durmuyor. Son progress'imi kurtarmanın bir yolu yok değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Steam mi? Çünkü GOG da cloud save bile yok bu dediğinin olabilmesi için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 oyunun save dosyası documents ta tutuluyor, dokundun mu hiç oraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Steam. Yok dokunmadım documents'a. Hayır zaten Skellige'de auto save'im vardı. Onun önceki auto save'e dönmesi garip olmuş. En son save'im 26 kasım olarak görünüyor acaba o dönemde patch geldi de mundar mı etti benim save'leri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2016 olabilir, bir kaç defa patch geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 cyclops kesmek ne zormuş lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Yetemedim desene sen şuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 ben 13 level'ım o 22 level abi. death march oynuyorum. senin maximum fifa'da açtığın zorluk seviyeleri ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Oyunda lineer lvl mantığı yok, quest lvllar gating gibi çalışıyor. Aradaki fark 6dan fazlaysa ekstra resistanceı oluyor mobların, 6dan azsa da fazladan damage alıyorlar genelde oneshot. Gereksiz onlarla uğraşmak. Niye 13. lvlda 22 bölgesine gidiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Bende gidiyorum ki Daha eğlenceli oluyor. "Git Dark Souls oyna layn" diyebilirsin, cık... Oynamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Bildiğim kadarıyla lvl farkı olan bölgelerde reward olarak yine kendi lvlına uygun șeyler alıyorsun. Fazladan resiste ek bișe almamak gereksiz grind gibi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 axedice said: Oyunda lineer lvl mantığı yok, quest lvllar gating gibi çalışıyor. Aradaki fark 6dan fazlaysa ekstra resistanceı oluyor mobların, 6dan azsa da fazladan damage alıyorlar genelde oneshot. Gereksiz onlarla uğraşmak. Niye 13. lvlda 22 bölgesine gidiyorsun? abi velen'i full temizlemek istiyorum çünkü. belli mob'ları 7 - 8 level farkına rağmen 10-12 dakika süren combatlar ile kesebiliyorum. reward falan çok umrumda değil. hepten challenge oluyor, hoşuma gidiyor. bazıları çok zor tabi, mesela bi tane basilisk var hala kesemiyorum onu. ama ondan daha yüksek wyvern'ları kesebiliyorum vs. cyclops'u da dün kesemedim mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 bir tane golem var Güney'de, onu kesemedim. basilisk olmadı ama artık keserim herhalde. bir de işte dünkü cyclops. onun dışındakileri kestim kimi zaman one shot, kimi zaman 2 - 3 defa ölerekten. npc level mantığını güzel yapmışlar. bölge bölge ayrılmıyor yani. iki dakka önce wild dog'lar ile uğraşırken karşında birden bire fiend buluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 oyunda tek zorluk çektiğim yer ek paketle gelen spider'ların büyük olanı. çok hızlı hareket ediyor yakalayamıyorum. axii de hiç skill vermediğim için etkisiz kalıyor büyük olanda =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 İşte open world, ama dediğim gibi gating mantığı var onu da lvl +- 6 ile tasarlamışlar. Bence de iyi bi tasarım değil ama story based olunca lineerliği sağlayacak bi yöntem işte, lvl scalingden daha iyi. Ha 10dk vakit kaybetmek de çok gereksiz. Çünkü boss fighttan çok aynı şeyleri tekrar ettiğin bayık combata dönüyor sıkar oyun öyle. Sen kendi lvlındaki questlere git uzakta olsa da (misal veleni bitirmeden skelligeye git falan), istersen etrafı gezersin yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 tldr deno yetememiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Bıngıl (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 tldr, easy'de oyun oynayanlar yorum yapmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Twitch youtube izleyipte yorumlanabiliyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2016 Gwent online oynanabiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar