kermit Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 ben şu anda level 6yım ve şu karıyı buldum portallardan geçiyorum. çokmu hızlı gitmişim. golemi kestim bi tane zar zor vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Sen baya main questten ilerlemişsin gibi, ben 7-8 falandım sanırım oralarda. Treasure hunttır witcher contracttir side quest yap biraz, hem item da toplarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 10a yakın yaptım ya sağda solda quest belki dahada fazladır. hatta tabeladan falanda yaptım. boks şampiyonu bile oldum akşam olsunda size skiller ile ilgili bişiler sorucam. bodoslama verdim gibi sanki saçma sapan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 en zorun bi altında oynuyorum da bi benmi zorlanmadım anlamadım. ilk gün crows perch tarafında 4 tane wolf baaya ırzıma geçti alt+f4 yaptırdı da ondan sonrası cok rahattım. lvl 16da Of Swords and Dumplings görevini yaptım mesela lvl 23 questi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 kermit said: ben şu anda level 6yım ve şu karıyı buldum portallardan geçiyorum. çokmu hızlı gitmişim. golemi kestim bi tane zar zor vs. Yok ya. Ben de 8 mi neyim. 6-7 civarı yaptım oraları. Bu aralıkta o görevler yapılabiliyor. Ama büyük ihtimalle çoğu side questleri yapmadan gittin oraya. Benim gibi onlara döneceksin ve bir kısmına "hah kolaymış" diyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 O quest in level 6 mı ne yazıyor. Ben orayı burayı dolaştığım için çıkana kadar orada 9 oldum :P Relic silver sword var orada iyi arayın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 ben gazın patladığını bilmiyodum yerdeki kendimi patlatıp öldüm orda ahahhahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 kermit said: ben şu anda level 6yım ve şu karıyı buldum portallardan geçiyorum. çokmu hızlı gitmişim. golemi kestim bi tane zar zor vs. eger yanlis anlamadiysam o zaten lvl 5 quest ve duruma gore velende yaptigin 2. quest falan, hizli gitmis sayilmazsin normal noktadasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 ya oyunda böyle quest karışıklıklarından doğan bug a denk gelen var mı? novigrad a geçmek için, daha öncesinde bir yerden ( pontar?! ) pass olamadan geçemezsin koç deyip duruyor. e nasıl yapacağız deyince, git sor amk deyip geri gönderdi beni. ama bilmiyor ki, bana pass teklif eden adam, pass ı vermek için; git şurda benim kaynıma yardımcı ol, güzel fiyat yapacağım sana demişti. gittim yardımcı olurken ölmüştü kaynı. döndüm geri, senin baldızı ghoul lar düdkledik birader deyince, yok sana bilet demişti. kaldım dımdızlak. bu sefer, kayıklarla kaçak geçtim karşıya, şehre giriyorum, şehir boş. kapıları açamıyorsun. modellemiyor bazı duvarları. sonra geri aldım sınırdan geçmeden önceki load a. red baron un ailesiyle olan olayını çözdüm. o verdi, al koçum sana pass diye. kısır günü gibi witcher çeviriyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Şehrin kapılarını botla geçince açmaması büyük saçmalıkmış da o passi almak için 3 yöntem var toplamda. Kaçakçının biraderine yardım etmek, baronlamaca ve o bölgenin komutanının witcher contract questini yapmak. Open worldü öldürmüşler orda çirkin olmuş, insan inventoryde quest item var mı yok mu kontorlü yaptırır guardlar dalar falan. Zayıf tasarım baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 ben tamamen oyundan ümidi kesmiştim. ayarını bozduk, şimdi taa nereye geri yükleyeceğim de başlayacağım diye kara kara düşünürken, madem oyun bitte, side questleri yapayım diye denk geldim baron a. karşıya izinsiz geçtikten sonra, döndüğümde, normal taraftaki küçük questler de bozmuştu. şu hapiste olanları çıkarmaya gidiyorum, içi boş çıkıyor vs. aman dikkat, kafanıza göre geçmeyin karşılara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 daha once yuzerek gecenlerin buga falan rastlamdan normal oynadigini okumustum, sana patlamis olabilir, bakmak lazim baskalarina da olmus mu? cdpr'a report edilecek sacmalik zira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Novigrad değilde Oxenfurt için pass'ız almam dediklerinde direk köprüden atlayıp yüzerek girdiydim şehre. Hiç sıkıntı çıkmadıydı. Hatta sonra bir daha pass filan sormadı guardlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 bir benim ps memura bağladı heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 More free #Witcher3 DLCs are coming! "Nilfgaardian Armor Set" and "Elite Crossbow Set" are due this week. Stay tuned! Öhöh buda mı vardı,Some monsters are stronger at night/weaker during the day. Werewolves are fiercer during a full moon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 bingildak said: ya 2-3 tane yaptım 30 exp falan verdi 15 dk uğraştığım şey, o da işte 10% a falan denk geliyor. neyse biraz daha vakit ayırayım, hep böyle kısa sürelerde oynamaya çalışıyorum. oturaklı bir şekilde bakamadım. XP bug var bu arada sanirim halen duzelmedi tek mission icin mi yoksa genel mi bilmiyorum o yuzden ben nadasa biraktim bug fix gelene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Millet oyunu bitirdi, DR yeni gönderdi ffs. Neyse zaman bulursam başlayım ufaktan.. Spo yememek için okumadım ayrıca. hıh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Diablo3den beri ilk kez bi oyun alayım dedim ama 1-2-3 sorum var. Öncelikle güzel mi oyun yani bug zart zurt var mı? Witcher 2 oynamadım bişi kaybeder miyim? DnRda falan satılıyor mu yani şimdi gidip alabilir miyim? Alamaz isem steamden alsam download kaç gb tutuyor? Kısacası 2-3 yılsa bir oyun alan birine tavsiye edeceğiniz bir oyun mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Kişisel zevke bağlı baya ama kaliteli oyun öyle bariz bug mug yok en azindan bana hic denk gelmedi 60 saat gameplayde. Sadece bazen saga sola fazla takiliyorsun o sinir ediyor ama cok problem degil. İçerik dolu dolu oyunda senaryo seslendirmeler karakterler fln cogzel, bol bol item recipe craft cok zengin. Kesin al diyemeyiz ama beklentini biraz video fln izleyerek belirlersen cok sevebilirsin. 100h+ kesin gameplayi var oyunun. 80tl ye aldim steam den galiba duan 89 helal olsun son kurusuna kadar diyorum yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Kaç gb dowload ettin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 21gb di preload acilimca 35 oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 progamer said: Novigrad değilde Oxenfurt için pass'ız almam dediklerinde direk köprüden atlayıp yüzerek girdiydim şehre. Hiç sıkıntı çıkmadıydı. Hatta sonra bir daha pass filan sormadı guardlar. Aynen bende sorunsuz böyle yaptım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Ya oha ama diyerek girdikten sonra; Gwent işini bir süreliğine rafa kaldırıyorum kart satın almak dışında, adam geçmiş karşıma ilk elden vernon roche, john natalis falan açıyo ayıp yaw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 vizima'daki o pezemenkse adam unique uzerine unique atiyor, sonra gidip tokatlanacak herif o... onun disinda open world'de bilimum oyuncu o kadar feci degil Gwent konusunda questler disinda, oynanabilecek adami gordugun anda oynamak lazim, cunku herkesi ilk yendiginde para disinda kart kazaniyorsun, sonra oynarim diye erteleyince, devasa harita random merchantlardaki kazanilacak kartlar unutuluyor ha genel olarak questleri yaparsan duzgun deck toplayacak kardi buluyorsun o ayri, ama basta zorluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2015 lan ben orda level 3um, xp gelmeme seyi mi var acaba bende. kermit said: ben şu anda level 6yım ve şu karıyı buldum portallardan geçiyorum. çokmu hızlı gitmişim. golemi kestim bi tane zar zor vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar