Lopeth Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 kotor cinematic tier sadece cgi bir film gelse keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 film kötü ama vader sahnesi manyah qanqa diyen adamlar, sw fanboyu olarak hayal kırıklığı yaşadım demiyorlar da kalkıp elit film zevklerinden dem vuruyor. :P yada filme kötü dedik ama sw evrenine, kültürüne, janra çok uzak alakasız adam sanmasınlar diye vader sahnesine parmak basıyorlar yada bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 bok gibi bitmesin diye sonradan konulmuş sahne işte belli son anda kurtarma çabaları işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 sonradan mı konmuş? abi tüm film o son sahne için çekildi resmen ne sonradan konması :P o son sahneyi oraya koyduğunda bu neydi şimdi lan demeyesin diye çekildi resmen film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 aksine bütün film o sahneye bağlanmak için yapılıyor. Filmin zaten 4 ile bağlantılı biteceği en başından beri biliniyordu. Filmin eleştirilecek noktası, o belirli sona bağlanmak için öncelerde yapılan hatalar üzerine olmalı ki bence sıkıntı yok hikaye akışında hızlı işlemesi dışında. Günümüzün film hastalığı zaten. Çok iyi hikayeler yazılıyor ama hepsini kısa sürede anlatmanı istiyorlar senden. Sen de sıkıştırma adına 2-3 filmlik işleri bok ediyorsun. Şu Rogue One mesela Netflix ayarında bir dizi olsaydı, geniş geniş süreç anlatılıp aynı şekilde bitseydi tarihin en iyi 5 dizisinden biri falan oha diye dolanırdık burada. iyi hikayeye özet geçilen filmlerin temel sorunu bu, sinematografik olarak harika işler olsa da hep bir tatminsizlik duygusu yaşattığı için hep eksikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 ne zaman ki vizyon bölümünde eski bir film ile ilgili çok sayıda mesaj atılsa diyorum ki; yine biri gelip cok güzel bir filmi sonradan evde izleyip beğenmedi ve bok attı, insanlar da cevap veriyor. yine yanılmadım tişikkirler paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2017 Darth Vader's Big Rogue One Scene Barely Made It Into the Film http://io9.gizmodo.com/darth-vaders-big-rogue-one-scene-barely-made-it-into-th-1793296029 ne bu karşim, fan service felan koyun demiş yukardan biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 star wars mı izledim, ucuz yapım aksiyon mu izledim belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 olm ne iş yaptığınızı gelip gözlemlemek istiyorum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 sostizm said: Afferim hiçbişeyi beğenmeyin ki sizi bişey sansınlar. Unutmadan teknik direktör(ler) de hemen istifa etmeli. Kadın yıldızlar da leş, dönemde yapılan müzik de berbat. Olm bu ne şapşal bir post yahu. Tekrar tekrar okuyorum bi okusanıza baya acayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 sen de arada bazı şeyleri beğensen ne olur sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 koridor sahnesi icin tekrar izledim, sahane film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Black-ice said: sen de arada bazı şeyleri beğensen ne olur sanki. Bir ton güzel film vardı bu yıl. Begendigim daha fazla begenmedigimden, azıcık kestiriyosun neyin iyi neyin kötü olacagını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 4k çıkmıycak dimi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2017 Herkes sevmek zorunda sanki. Dolaylı hakarete ne gerek var? http://www.fanboyrant.com/wp-content/uploads/2015/02/fanboys_everywhere-why-movies-can-t-mirror-comics-and-you-shouldn-t-expect-them-to.jpeg asdfasdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2017 adam filmde hiç holivud klişesi yok demiş ya HAHAHHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Fena değil, son star wars filminden on kere daha iyi o kesin. Sw sevenlerin hoşuna gider herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 http://vimeo.com/209263699 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2017 Bilinmeyen bazı noktaları aydınlattığı için güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar