neutrino Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Güzel bir iş yapmışsın, rekabet kurumundaki soruşturan kişi bu konularda uzman olmayabilir. Ne kadar yardımcı olunsa o kadar iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 bunu DH'ye ulaştırmak lazım ölücüler telefon yağmuruna tutar rekabet kurulunu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 bende 2k ya mail atmıştım. Onu yollayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 totemic said: bunu DH'ye ulaştırmak lazım ölücüler telefon yağmuruna tutar rekabet kurulunu.. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Certhas said: Bugün rekabet kurumunu aradım. Fiyatların gittikçe yükseldiğini ve firmaların e-postalara cevap olarak distribütor yüzünden böyle bir uygulamaya geçtiğini anlattım. Soruşturmayı yürüten kişilerden birisi ile konuştum ve oyun firmaları ile yazışmaların ekran görüntüsünü talep etti. 2K, Ubisoft ve diğer fiyatı yükselen oyunların firmaları ile yaptığınız yazışmaların ekran görüntülerini bana yollarsanız eğer halledebilirsek bugün, en geç haftaya toplu bir şekilde e-posta atabilirim. Burada önemli olan nokta firmaların verdikleri cevabın, distribütor(aral) ile anlaşması olduğundan dolayı fiyat yükselttiğini belirtmesi. Selam, Hiç gelişme oldu mu acaba? Siz mail atabildiniz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Bu steam fiyatları bundan etkileniyor herşey 180 190 fix bildiğin ya allah allah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 lan atmışlardır 3 5 çözmüşlerdir işte, çomaristan'da edindiğiniz derde bakın ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Rekabet Kurulu Teknosa'ya 18.025.556,40-TL ceza vermiş aynı soruşturmadan. 18.025.556,40-TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Offf iyi yaslamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 oha ülkede güzel şeyler de oluyormuş. yalnız dolar uçtu adamların fiyatlara yaklaştık dsdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 alavere dalavere yine 3-5 yedirip yırtarlar o cezadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 aral'a daha büyüğü geliyor heralde onun kararı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Bimeks yırtmış... http://tr.investing.com/news/borsa-haberleri/rekabet-kurulu%E2%80%99dan-bimeks%E2%80%99e-ceza-yok-116551 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 teknosa ile bimeks fiyatları aynı değil miydi ya? nasıl yırtıyor? peh aral da yırtmıştır o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 yılanın başı aral ya. kurtulacağını sanmıyorum aral'ın kolay kolay. kurtulursa sıçtık demektir, bütün AAA aral oyunları steam'de 250 liradan satılır temiz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Kesin yırtar. "26.10.2016 tarihinde şirketlerin Rekabet Kurulu’na yaptıkları sözlü savunmalarının ardından verilen karara göre" diyor. Ne yapacak Aral evet anlaştık fiyatları manipule ettim mi diyecek? Bu mu dur soruşturma? Sözlü savunma. Bizden bir b.k olmaz. Oyun başı 250 TL ye hazır olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 onu da anlamadım ben. sözlü savunma nedir? daha ilginci teknosa nasıl bir savunma yaptıda 18 milyon kitlediler?? asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 almazsanız satılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Şu ara para kalmadığı için sağa sola ceza kesiyorlar, amaç düzen değil para kazanmak. O yüzden pratikte bizim için bir şey değişmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Bimeks yandaşlık skalasında yeterince yukarıda herhalde ki kesmemişler ceza :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Bimeks bim 'in teknoloji kolu değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 ole olsa le tek olurdu adi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 bir de oyunlar ucuz olurdu sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Aral niye yok ya steam fiyatlarını bitiren onlar kutulu pek umrumda değil valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Jaegerjaquez said: almazsanız satılmaz sunun ustune basligi kirletmeyelim bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar