horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 oscar alamasa da derken :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Oscardan once yapilmis yorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 e.norton'un yerinde olsam neden bu yunanın ismi afişte benden önce yazılıyor diye arıza çıkarırdım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 senko said: cok baydi beni bu seyredemedim 20. dakkada biraktim yarin bi daha deniyecem. gram akicilik yok ama filmde. oscar olayından sonra arkadaş da aynı şeyi yapmış 25 e kadar sıkarsan dişini çok hareketleniyor dedi 2. denemesinden sonra. Bu akşam bende bakayım bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 birdman'in konuşmasını duyduktan sonra biraz olsun kaptırmıyorsanız kendinizi, sıkıntı büyük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Laorx said: Daesu said: şöle gerizekalı bi yorumda almış http://www.ilkercanikligil.com/2015/02/08/birdman-neden-kotu-bir-film/ ilker canikligil çatlamış kıskançlıktan heralde "Critics only write because they cannot act/direct" tarzı bir şey diyordu edward norton, bu laf pis koymuş gibi. :horace: aaaabbbboooooooo bu ne lan. bu nası bi kritik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 ne ezik adammış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 epey güzel sahneleri vardı filmin. hatta sahne sahne bakarsak inanılmaz bir filmdi ama nedense bütününe bakınca o kadar muazzam bulamadım 8/10 çalışır benden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Orijinal bir film, müthiş oyunculuk kısmına katılıyorum. Ama film akmıyor, filmi bitirene kadar yaşlandığını hissediyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2015 Yorumların çoğu doğru. Oyunculuklar epic, teknik nearly epic, konu meh. Whiplash teknik olarak birdman kadar iyi olmasa da, oscar'ı çok daha fazla hakediyordu bana göre. Elim ayağım titredi izlerken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 film çok güzeldi beğenmeyenler de acayip heyvanlara benziyır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2015 sensin heyvan. film bokum gibiydi. cok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 film iyiydi ama bir ilginçti, bir kez daha izlemeden yorum yapamayacağım. Onu da artık 1-2 sene sonra izlerim :). Filmin yorucu kısmı çekim tarzıydı bence, sürekli aynı planın devam etmesi bir nefes alma şansı bırakmıyor seyirciye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2015 Film güzeldi. Ama açık ara oscar adayı olacak film buysa sektör kendine gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 filmin en güzel yanı emma stone ve pörtlek gözleriydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 akademi filan değilim. oyunculuğun über olması bir şey ifade etmiyor benim için, baya vasat bir filmdi... filmin sonunda ne izledim lan ben dedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 bi saniye durun! emma stonemu var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 sadece gözleri var. oyunculuk namına bişeyi yok. tek sahnede yardırıyo diye oscara aday gosteriyolardı bi de mk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 değişik bi film, güzel bi film. filmin sonunu ben hakikaten ben tam anlamadım galiba. ağır spo şimdi riggan filmin en sonunda insanlarda gerçekten iz bırakabilmek ve patlama yapabilmek adına bilerek mi burnuna sıkıyor yoksa hakikaten daralarak intihar etmeye çalışıyor da beceremiyor mu? bir de o pencere sahnesi, stone nun güldüğü falan orayı resmen hiç anlamadık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Kaede said: epey güzel sahneleri vardı filmin. hatta sahne sahne bakarsak inanılmaz bir filmdi ama nedense bütününe bakınca o kadar muazzam bulamadım 8/10 çalışır benden >O kadar muazzam değil. >8/10 http://i.imgur.com/lKeYgEV.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2015 fazla olmuş evet 7.5/10 a çektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 10 numara beş yıldız filmdi. Beğenmeyenler köylüdür. 9/10 çalışır benden, Keaton reyiz yardırmanın da ötesine geçmiş. Kadro zaten harika ki Emma Stone bile harika oynamak zorunda kalmış. Edward Norton başgan (tu)(tu)(tu)(tu)(tu) Inarritu'nun her filmi beni benden alıyor. Şuan yaşayanlar arasında daha iyi yönetmen yok, zaten zirveyi de Scorsese ve danny boyle ile paylaşıyor gözümde :D diğerleri, en sevdiklerim bile bir tık altında. bu adam her iyi şeyi hak ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2015 demin izledik, oyuncular falan super ya, bide çekimler negzel olmuş nası yapmıslar acaba. sonlara dogru sıkıldım ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2015 sonlara doğru sıkılmamak elde değil adamlar resmen ikinci yarıda castin 90%ını çöpe atmışlar. hiç birine resolution yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2015 Suark said: demin izledik, oyuncular falan super ya, bide çekimler negzel olmuş nası yapmıslar acaba. sonlara dogru sıkıldım ama Steady cam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar