Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Birdman (2014)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
senko said:

cok baydi beni bu
seyredemedim 20. dakkada biraktim
yarin bi daha deniyecem.

gram akicilik yok ama filmde.

oscar olayından sonra arkadaş da aynı şeyi yapmış 25 e kadar sıkarsan dişini çok hareketleniyor dedi 2. denemesinden sonra. Bu akşam bende bakayım bi.
Mesaj tarihi:
Laorx said:

Daesu said:

şöle gerizekalı bi yorumda almış
http://www.ilkercanikligil.com/2015/02/08/birdman-neden-kotu-bir-film/
ilker canikligil çatlamış kıskançlıktan heralde

"Critics only write because they cannot act/direct" tarzı bir şey diyordu edward norton, bu laf pis koymuş gibi. :horace:

aaaabbbboooooooo bu ne lan. bu nası bi kritik?
Mesaj tarihi:
epey güzel sahneleri vardı filmin. hatta sahne sahne bakarsak inanılmaz bir filmdi

ama nedense bütününe bakınca o kadar muazzam bulamadım

8/10 çalışır benden
Mesaj tarihi:
Yorumların çoğu doğru.

Oyunculuklar epic, teknik nearly epic, konu meh.

Whiplash teknik olarak birdman kadar iyi olmasa da, oscar'ı çok daha fazla hakediyordu bana göre. Elim ayağım titredi izlerken.
Mesaj tarihi:
film iyiydi ama bir ilginçti, bir kez daha izlemeden yorum yapamayacağım. Onu da artık 1-2 sene sonra izlerim :).
Filmin yorucu kısmı çekim tarzıydı bence, sürekli aynı planın devam etmesi bir nefes alma şansı bırakmıyor seyirciye.
Mesaj tarihi:
akademi filan değilim. oyunculuğun über olması bir şey ifade etmiyor benim için, baya vasat bir filmdi... filmin sonunda ne izledim lan ben dedim...
Mesaj tarihi:
değişik bi film, güzel bi film. filmin sonunu ben hakikaten ben tam anlamadım galiba.

ağır spo

şimdi riggan filmin en sonunda insanlarda gerçekten iz bırakabilmek ve patlama yapabilmek adına bilerek mi burnuna sıkıyor yoksa hakikaten daralarak intihar etmeye çalışıyor da beceremiyor mu? bir de o pencere sahnesi, stone nun güldüğü falan orayı resmen hiç anlamadık.

Mesaj tarihi:
Kaede said:

epey güzel sahneleri vardı filmin. hatta sahne sahne bakarsak inanılmaz bir filmdi

ama nedense bütününe bakınca o kadar muazzam bulamadım

8/10 çalışır benden

>O kadar muazzam değil.
>8/10

http://i.imgur.com/lKeYgEV.jpg
Mesaj tarihi:
10 numara beş yıldız filmdi. Beğenmeyenler köylüdür.

9/10 çalışır benden, Keaton reyiz yardırmanın da ötesine geçmiş. Kadro zaten harika ki Emma Stone bile harika oynamak zorunda kalmış.

Edward Norton başgan (tu)(tu)(tu)(tu)(tu)

Inarritu'nun her filmi beni benden alıyor. Şuan yaşayanlar arasında daha iyi yönetmen yok, zaten zirveyi de Scorsese ve danny boyle ile paylaşıyor gözümde :D

diğerleri, en sevdiklerim bile bir tık altında. bu adam her iyi şeyi hak ediyor.
  • Yeni Oluştur...