Norak Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 basladi 2. sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 uuuu hemen izleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 Izledim ve hemen 1. sezonda ne olmustu lan videosu actim youtube'dan. Basinda previously olmasina ragmen cogu seyi hatirlayamadim valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 floki gelmiş ama o gevşek gevşek gülümsemesi olmadan olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2018 güzel başladı, hopkins özleniyor gerçi. 1 doloreskynet dışarı mı çıkacak bakalım, meyve odaklı gitmez umarım hikaye çok. onun yanına yeni saftorik verdiler şimdi bir de asistan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 1 Orijinal Westworld'ün devam filmi Futureworld'deki konuya da girilecek sanırım. Misafirlerin anılarını ve DNA'larını kopyalamalarının sebebi onların kopyalarını yapıp gerçeklerinin yerine yerleştirmek olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2018 çok iyi başladı ilk sezonu hatırlamak isteyenler https://www.youtube.com/watch?v=sZs02DvrqHs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 güzeldi üçüncü bölüm, başı ilginç, sonu ilginç. gerçi önemli hostların plot armor göze batmıyor da değil ama neyse artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 izlerken keyif alıyorum ama nedense hiç hype kalmamışcasına izliyorum yeni sezonu. sanki bu sezonun pr'ını kısmışlar gibilerdi. westworld geliyor haberlerini hiç gözümüze sokmadılardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Hopkins mastermind rolünde mükemmeldi çünkü bence, o yokken böyle başsız tavuk gibi geliyor bana hostların kendi hikayeleri. Bir de ilk bölümden olayların ortası veya sonunu gösterip sonra başa dönünce heyecan azaldı bayağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Geçen sezondaki sürükleyicilik ve ilginçlik şimdilik yok. Bi sebebi direk Fordun olmayışı, diğeri de konseptler yeni değil gibi geliyor bana. Yani mutlaka şu anda önümüze atılan ekmek kırıntılarından ilginç teoriler çıkacak bi kısmı doğru bi kısmı yanlış hikaye geçen sezondaki gibi gizemler ve çözümleri şeklinde ilerleyecek ondan eminim de, bilinç / varoluş / insan doğası gibi kavramları yeniden sorgulatan monologlar yok mesela artık. Aynı oranda sürükleyicilik için kesinlikle hopkins gibi bi karakter gerekiyor. Bide işte ai revolution konsepti artık kafalarda oturmuş durumda, geçen sezonki acabalar oluşmuyor. derken aşağı yukarı aynı şeyi demişiz samle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 ben baya beğendim 2. sezonu. ilk sezon çok fazla mindfuck vardı. 2 sezon üst üste dev mindfucklar çok aşırı gelir bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 baya bayık geçiyor 2. sezon şimdiye kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 gizemini kaybedince normal bir dramaya dönüştü diyebiliriz. Dolores aşırı overrated ve itici oldu. HAni bir başkaldırış veya devrim apacaksa daha holigan ve lider bir karakter gelişimi yapabilirlerdi. "kandırdılar bizi ey halkım vs vs diye" Ama o kaldekileri de öldürmekten çekinmedi. O peçeli adamlar ne alaka anlamadım GoT çüksüzler takımı gibi. Aynı iticilik barcı zenci ablada da var. Yani ok hatıralarınızı hatırladınız falan da iq 7000 de değil yani. Elemanlarda gelmiş uzi ile kale almaya çalışıyorlar süngü hücumu :D Bölümün en güzel olayı https://78.media.tumblr.com/03134875c27dc8d7e25d71171a7fccd4/tumblr_ohqe0zziB51qcdqb0o2_540.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Sam said: Bir de ilk bölümden olayların ortası veya sonunu gösterip sonra başa dönünce heyecan azaldı bayağı. Bize gösterilen sonun göründüğü gibi olduğunu hiç sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 aynı fikirdeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 samaella ile hemfikirim bazı noktalarda, ai'daki jude law tier androidlerin birer terminatör vücudunda skynet'e dönüşebilmesi zorluyor bütün settingi. Komutan said: Sam said: Bir de ilk bölümden olayların ortası veya sonunu gösterip sonra başa dönünce heyecan azaldı bayağı. Bize gösterilen sonun göründüğü gibi olduğunu hiç sanmıyorum. büyük ihtimalle ortası filan, devamındaki finalini göreceğiz sezon sonuna doğru herhalde ama ben şahsen pek beğenmem hikaye anlatımında bu yöntemi eğer hikayenin gidiş noktası en başından itibaren izleyiciye tamamen belli değilse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 İlk sezona göre baya kötü gidiyor. Bir kere hopkins in eksikligi cok hissediliyor. Bir de iyice shit tier dramaya donmeye basladi. Dolores'in dunyayi ele gecerecegim geyikleri baya sıkıcı. Sen kimsin iki günlük aklı başında robotsun birsey sandı kendini. Maeve kızını araması falan keza aynı. İçeri girip yenisini üretseydiniz daha az zaman alırdı. Ama yok salya sümük kızı bulacaz illa ki. Turk dizi yönetmenlerine mi verdiler diziyi naptılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Sam said: Bir de ilk bölümden olayların ortası veya sonunu gösterip sonra başa dönünce heyecan azaldı bayağı. dizi sektorunun kanayan yarasi. 3 diziden 1'i bu tuzaga dusuyor. yoksa yazarlar tembellik edip bizi mi dusuruyorlar, bilemedim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Senaristler değişmiş olabilir ya, ilk sezonla bariz fark var Sadece reisin yokluğu değil bütün karakterler birden mala bağladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 bu dizi de ilk sezondan sonra sıcanlar arasına girmez umarım. 3.bölümü izledim, yine aynı kabzımallık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2018 ilk sezon derinligini beklememek lazim. bir katarsis vardi, bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 [video]https://www.youtube.com/watch?v=zjupARl4QX0?feature=oembed" width="459"> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 sıkıcı bu sezon... bi mutfak robotunun kaprisini çekmediğimiz kalmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2018 karşında literally civil war ordusu var o yüzden yapılacak en mantıklı şey üstlerine p90lar la koşmak sdf ne kötüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar