Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 yılanlı kız çok tahrik ediyor beni dizinin başından beri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 hafif ağzına sıçtırma hissi de var ise busun https://s.instela.com/s/corredor?u=https%3A%2F%2Fs.instela.com%2Fm%2Fdehsete-dusuren-marquis-de-sade-sozleri--i730106.jpg&h=d06a929b429c4d7440c677b3aba2068f Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Lopeth said: yılanlı kız çok tahrik ediyor beni dizinin başından beri Camı öptüğü sahnede tahrik olmayan kendini sorgulasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Dizide çek eglenceli şey Anthony reis ve Logan. Gerisi gerçekten ne bayıyor belli değil, yine sadece 4chan'da shitpostlamak için izliyorum. Maeve sanırım Sasuke'si dizinin, korkunc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Ben bütün sezonu Hopkins reyis sahneye çıksın diye bekleyerek izledim zaten sdf. Herif dizi için büyük kazanım oldu resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 yılanlı kız bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 yılanlı kız çokzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 çok beğeniyorum yılanlı kızı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Abi o robot ama. Haberin olsun. Uzulme sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 xunn said: Dizide çek eglenceli şey Anthony reis ve Logan. Gerisi gerçekten ne bayıyor belli değil, yine sadece 4chan'da shitpostlamak için izliyorum. Maeve sanırım Sasuke'si dizinin, korkunc. http://www.medyago.com/mgio/cnt/11708/b_b3460d743cd94c169d7fb00eed94c9f1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Yılanlı kız dizideki tek güzel karı bence :( Dolores tam dayaklık, Thandie oldum olası seksiyi geç güzel gelmedi bana. YILANLI HMPPSS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 dizide pek güzel hatun yok ya. talulah en güzeli bence aralarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Kaybolan müyendis şapşik bakışlı kız gayet tatlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 charlotte'nin de hakkını yemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Bazılarınız beyni fermuarının arkasında yemin ediyorum. Tam westworld'luksunuz :D Final Hopkins reis olmadan dizi cortlar abi :( Cok güzeldi sezondu ama rip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Ikinci sezon cok zor bu ffinalle ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Hopkinsin olmayacagindan emin misiniz ;)))))))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 her ne kadar o konuda ucu açık gibi dursa da olmaması daha mantıklı gibi. hani devam ettiğini varsayarsak kafamda canlandıramadım. kendi hostunu yaptı diyelim. 2. sezon da nasıl bir rol oynayacak ford. bence ford arnold gibi misyonunu doldurdu. diziyi hopkins için izliyordum. gönül ister devam etsin ama sanmıyorum. ford karakterini başkası oynasa bu dizi böyle olmazdı. ders niteliğinde gösterilecek bir iş çıkardı gerçekten. adamın sahneleri bitmesin istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Hopkins i övmeye geldim, arkalarda biri de atmış nerdwriter dan hopkins incelemesi diye adam cidden iyi. Dizi tek sezon kalırda hep överiz umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Claiborne said: Hopkinsin olmayacagindan emin misiniz ;)))))))))))) http://www.hollywoodreporter.com/live-feed/westworld-season-two-spoilers-jonathan-nolan-lisa-joy-interview-952762 Will we see Anthony Hopkins in season two? Nolan: I think with this show, you want to assume nothing. We had a wonderful experience. It was one of the greatest privileges of my career so far, getting to work with Anthony for the first season. It was an incredible experience. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 e jon snowa da gelecek sezon hayatta mısınız diye sorulduğunda "hayır öldüm, boşa umutlanmayın" diyordu. ki nolanın cevabı çok da net değil. arnoldla aynı yoldan gitse, tabii daha efsane olurdu ama o konunun ucunu açık bıraktılar. bence var bi planları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 gelecek sezon odin kerim ekieki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 wyatt tam olarak kim şimdi netleştiremedim. williamın yol arkadası çıkmasın sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 wyatt arnold'un oglu iste 3. sezonda ortaya cikcakmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2016 karawyatt benim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar