Liebe Mesaj tarihi: Mart 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2022 66 kilo adamın 5senede koltuk parçalayamaması lazım ya. Ben 4. Koltuğun kol dayamasız olanını gitar için bakmıştım sert ve dik (hmfs) uzun süre oturulmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2022 @Goering gruppspel sayfası gelmiyor, ben mi beceremedim yoksa vazgeçmişler kapamışlar falan mı acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Mart 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2022 https://www.hepsiburada.com/hamle-ofis-h-23-bilgisayar-makam-koltugu-p-HBV00000V7IUW alın böyle bişey sonra bana dua edin, yıllarca tık demez bunlar, öyle IKEAnın gazına gelip dandik mallarla uğraşmayın gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2022 Ben tam olarak böyle bir şey almıştım. Bir kaç ayda yamuldu koltuk sağa doğru. Çılgınlar gibi gicirdiyordu ilk günden beri. En sonunda taşınırken çöpe attım. Ucuz etin yahnisi bunlar görünüşe bakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2022 (düzenlendi) 5 saat önce, goldbären dedi ki: @Goering gruppspel sayfası gelmiyor, ben mi beceremedim yoksa vazgeçmişler kapamışlar falan mı acaba? Stok vardı ve sayfa da yerindeydi ben attığımda - keza fiyatı aldım ordan... Senin sayfaya girdiğini görünce alma diye kapatmışlar (Bu antalya / izmir'de vs vardı dün baktığımda) // kumaş versiyonu duruyor mağazada stok vasr: https://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/calisma-alanlari/sandalyeler/10507584/gruppspel-oyuncu-sandalyesi.aspx Mart 29, 2022 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2022 8 saat önce, PrudenT dedi ki: benim dxracer 6 sene falan oldu, sapasağlam hala kumaşı vs. papağan kemirikli birkaç yeri var sadece. sıkıntıdan değiştiresim geliyor arada, fazla sağlam kaldı. Bende de dxracerin iyi bir modeli var 6 7 seneyi gecti hic bir sey olmuyor. Bel destegi cok kotu ama tam bana hitap edenini bulamadim hir turlu. @goering, abi gecen gun o sandalyelerin hepsini denedik. Benim boyum 1.91, hatun 1.76. İkimiz de zayifiz, rahat edemedik. Bir tek 2. ve 4. Biraz daha iyi gibi ama sert onlar da. Gruppsel midir nedir, o tam bir fail. Hic rahat degil. Magazada denemeden siparis verme mumkunse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2022 (düzenlendi) thanks, aradığım yorum buydu. bazıları ztn "sadece mağaza satış" // dxracer bel desteği, bel sakatlıyor. Mart 29, 2022 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 29, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2022 ben kullanmıyorum direkt, belim de mükemmel kullanmadığım andan beri afsgsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mart 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2022 (düzenlendi) biz @ginaly'den nurus motion fluid aldık hatun için. Geçen dört beş saat oturdum çalıştım. Aşırı rahat. Mart 31, 2022 Cthulhu tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2022 o ne lan kaç binlik koltuk, evde oturma kavgası çıkartır o derece sdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mart 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2022 (düzenlendi) AUHSDHU... Abiii bir arkadaşım global bir firmanın riks yönetimi müdürü. Bunlara evden de çalışacakları için ofis ortamını evde sağlama şansı sunmuşlar. Adam ofisteki herman miller'ı evine götürdü. Modelini bilmiyorum. Karısı (kendisinin tabiriyle) ''Benim götüm seninkinden daha değerli. Seninki düzleşirse sorun değil ama benimki düzleşirse başka götlere bakarsın'' diyip koltuğuna el koymuş. Arada discordta şikayet ediyor hala. Mart 31, 2022 Aceace tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2022 Karisi hakli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2022 2. eldeki lüks sandalye patlaması bundan demek. millet önce eve çekiyor sonra da satıyor.... HERKES UYANIK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2022 Arkadaşın risk yonetemiyomus demek ki, karilariniz sahibeniz degil arkadaşlar. Göt düzleşmesi diye bir şey yok insan anatomisinde. Koltuğu hemen geri alsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mart 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2022 (düzenlendi) 1dk ya herman miller dediğinizi kafalıklı bir şey sanıyordum.. benim 'global' şirket de eve sandalye ve monitör, hatta masa götürme şansı veriyor. gidip bir markasına bakayım öyle talep gireyim göt terletmiyor kesin di mi? Mart 31, 2022 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2022 herman miller modelleri, nurus me too vs hepsi istege gore opsiyonlarla donanabiliyor. Kafalik olan, cikan/takilan modelleri var. Tek model yok zaten. Duzgun tekstil ve file olanlar terletmiyor, en baz kalite nurus kumaslari bile terletmiyordu. (Eskiden nurusda 2-3 tier kumas upgrade i vardi, simdi tek seviyeye gectiler sanirim. Ben en baz ve en donanimlisini kullanmistim, hala evde de o dolu modeli kullanmaya devam ediyor 12. senesine girdik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mart 31, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2022 6 saat önce, Cthulhu dedi ki: biz @ginaly'den nurus motion fluid aldık hatun için. Geçen dört beş saat oturdum çalıştım. Aşırı rahat. güzel bir şeymiş. hayvan dayanıklılığı ne durumda gördüğün kadarıyla? tek gagada mahvolmasin üç dört gaga kaldırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2022 17 saat önce, KHaRoN dedi ki: herman miller modelleri, nurus me too vs hepsi istege gore opsiyonlarla donanabiliyor. Kafalik olan, cikan/takilan modelleri var. Tek model yok zaten. Duzgun tekstil ve file olanlar terletmiyor, en baz kalite nurus kumaslari bile terletmiyordu. (Eskiden nurusda 2-3 tier kumas upgrade i vardi, simdi tek seviyeye gectiler sanirim. Ben en baz ve en donanimlisini kullanmistim, hala evde de o dolu modeli kullanmaya devam ediyor 12. senesine girdik) geçtikleri tek seviye iyi mi dandik mi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2022 On 31.03.2022 at 19:10, PrudenT dedi ki: güzel bir şeymiş. hayvan dayanıklılığı ne durumda gördüğün kadarıyla? tek gagada mahvolmasin üç dört gaga kaldırsın. Birebir hayvana maruz kalmıyor ama kumaşları delikli yapıda olduğundan benim evde olsa kedimin tırnak kaşıyıcısı olurdu herhalde. Kolayca kopacak / kırılacak bir yeri yok. Ayrıca aynı markanın aynı serinin başka modelini @Holy kullanıyor olmalı. Evde üç tane azman kedi var. Dayanıklılık konusunda doğru referans olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2022 ya zaten monitör kırmaya çalıştığı için odaya sokmuyorum da, kanadı var sonuçta uçuyor bazen şerefsiz. anında parçalayamasın yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2022 Fileli koltuk soz konusu olunca sirtiliga kondugu anda eger ilgisini cekmisse gecmis olsun abi, kitir kitir onlari kesmeye bayiliyorlar. Ya ustune bisey ortuceksin , ya da insallah hosuna gitmez diye dua ediceksin yani yapacak bisey yok zaten huyunu suyunu biliyorsundur. Benim bir fileli sandalyem o sekilde gitti, neyse ki nurus olan degildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 4, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2022 hoşuna gitme kısmı random ya, üç gün sonra karar değiştirir. nispeten küçük tür olduğu için (caique) o kadar seri terör yaratamıyor yine. ben gidip bir güzel fileli koltuk elleyeyim, dokusundan risk değerlendirmesi yaparım arsrfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2022 benim koltuk t500 sofor koltugu gibi gicirdamaya basladi ya, yerini de kesfedemedim. sokmeden wd 40 banyosu yaptirsam ise yarar mi? sokmek fln mi gerekiyor. ikea dan 4 parcali sandalyeyi bile takmaya usenen insanim. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2022 Nurus Me Too almistim gecen yil da ne kadar memnun kaldim emin degilim ya. Ilk aldigimda belimi kuturdete kuturdete oturma pozisyonumu duzeltmisti ama kisa surede kendime gore yamultmayi basardim. File esnedi bayagi, oturma kismi hafif pivot oluyo, yine oturma kismini yukari dogru kaldiramadim falan. Belki normaldir bu tarz seyler, olammasini beklemem hatadir vs. ama ulan acaba Herman Miller da boyle olur muydu diyorum yine icten ice. Bu arada genel olarak sandalye tek basina yeterli degil sanirim, en azindan ayak destegiyle falan kombinlemek lazim ki ayagimi bacagimi rahat ettirecem diye abuk subuk yamulmayasin, ayagini destege koyup onun verdigi rahatlikla takilabilesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 5, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2022 Hala bunu kullanıyorum ben, hala sorun çıkarmadı: https://www.sedunamobilya.com/seduna-thunder-pro-yonetici-koltugu Memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar