Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2021 hakketten ben de övücen diye bekledim o kadar. kolçak benim için de önemli bir konu. dxracer'ı ben kolçaksız kullanıyorum. nurus me too'yu kolçaksız sipariş verdiğinde fiyat yükseliyormuş çok saçma. mağazada 5200 tl, sitesinde 4500 tl koltuk ayrıca şu anda. Normal alıp kolçağını sökebiliyor muyuz diye sordum sitesi üzerinden ve mağazadan her seferinde farklı cevap verdiler. site üzerinden sökülmüyor dediler. mağazada kurulum yaparken takmazsınız dediler. telefonda ise ekip çağırırsınız kapıda sökerler dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2021 Abi magazada baksaydin ya, alyenle aokuluyordur o. Kolcaklarin govdeyle beraber yekpare oldugunu sanmiyorum. @goldbären abi kolcaga kolunu 90 derece koyup mouse ve klavyeyi o pozisyondan mukemmelen kullanmiyorsundur. Oyun oynarken dalan illa o bilek bukuluyor zaten. Kolcaklar oyun oynarken abandigimiz bir yere donusuyor daha cok. Boyun destegi vs. Hep gimmick seyler ve gunun sonunda zararli. Ben cok uzun senelerdir kullaniyorum dxraceri ve alirken dossekli patron edition aldiydim paraya kiyip, hakkatten malzeme kalitesi super ama bel ve boyun fitigi olan birisi olarak soyleyebilirim ki ozellik olarak tanittiklari hemen her sey posturu bozuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2021 @goldbären aga sen uzun yazdın mı ne tatlı oluyormuş, yap bence arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2021 ya inandırıcı gelmeyebilir ama ben hep kollarımı düzgün tutarak oturuyorum, bileklerim dirseklerim falan hep düzgün nizami. özellikle kafa yorduğumdan değil de öyle alışmışım. o yüzden kolçaksız çok zor geliyor. kolçakları masayla aynı seviye yapıp dümdüz bir formda masanın ucuna yakın klavye fareye uzanıyorum. kimileri kolçakları söküp fare klavyeyi ileride tutarak masadan destek alıyordur, sürekli cihazları tutmuyordur veya, izlerken okurken vb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2021 ben de aynı şekilde kullanıyorum, dümdüz olmadı mı epey zorlanıyorum laptop'u alıp bir yerlere gittiğimde falan. @deadwoll gimmick konusunda kesinlikle haklı. kafamızı taşıyabiliyor olmamız lazım zaten dxracer'in ozellikle boyun desteği cidden insanin ağzına siciyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2021 goldbären: "...yere yatırıp iki yanına omuzlara basıp tepindim, biraz açtım orayı rahatladı sdf." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2021 10 saat önce, goldbären dedi ki: ya inandırıcı gelmeyebilir ama ben hep kollarımı düzgün tutarak oturuyorum, bileklerim dirseklerim falan hep düzgün nizami. özellikle kafa yorduğumdan değil de öyle alışmışım. o yüzden kolçaksız çok zor geliyor. kolçakları masayla aynı seviye yapıp dümdüz bir formda masanın ucuna yakın klavye fareye uzanıyorum. kimileri kolçakları söküp fare klavyeyi ileride tutarak masadan destek alıyordur, sürekli cihazları tutmuyordur veya, izlerken okurken vb. ben kolcaklari cikarali 2 sene oldu, masadan cok uzak kaliyordum. kolcaklari cikarinca masanin altina girebildim. bir de kolcakli kullaninca posture'um bozuldu, omuzlarim ozellikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2021 Kolcaklar ayarli olmali zaten ya. Markus var kolcaklari kullansam omzum yukari kalkiyor, cok dik oturmam lazim ki nizami olsun. Ozaman da cok yukarida kaliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2021 23 saat önce, Xenocide dedi ki: https://www.hepsiburada.com/xprime-titan-kumas-oyuncu-koltugu-p-HBCV000004BQHF?magaza=OFİSEL ben de bundan aldım, 100 lira da indirimle 1250'ye geldi de 1 hafta oldu siparişi vereli daha bugün kargoya verildi, p.tesi gelir falan diyor. eh yani. geldi koltuk. abi çok garip, izmirdeki arkadaşım almıştı, onda görüp deneme imkanım oldu beğendiğim için aldım. yalnız şöyle bi şey var, o arkadaşıma gelen koltuğun sağ kolçağı kırık gelmişti. hemen yenisini gönderdiler neyse. olum bana gelenin de tam olarak aynı yerden, hatta kırılma layoutu bile hatırladığım kadarıyla aynı, sağ kolçak kırık geldi. herhalde seri üretimde sağ kolçakta hata yaptılar, sonra da hatalıları indirimli fiyattan satıyolar ahasdf neyse yenisi geldiği sürece noproblema Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2021 kumaş bi de mmh rahattır inş yenisini gönderirler hemen zenosaydcım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2021 götüm bayram ediyor valla. kolu da yollasalar da kolumuz da bayram etse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2021 götüm bayram ediyor dedikten sonra "kolu da yollasalar" diyince kafam başka yere gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2021 bonus baş da yollanmasını ister bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2021 seduna thunder pro geldi bir tek minder kısmının daha yumuşak olmasını beklerdim. markus o konuda çok iyi ama onda da kolçakların ayarlanamaması çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2021 On 31.07.2021 at 13:34, Xenocide dedi ki: geldi koltuk. abi çok garip, izmirdeki arkadaşım almıştı, onda görüp deneme imkanım oldu beğendiğim için aldım. yalnız şöyle bi şey var, o arkadaşıma gelen koltuğun sağ kolçağı kırık gelmişti. hemen yenisini gönderdiler neyse. olum bana gelenin de tam olarak aynı yerden, hatta kırılma layoutu bile hatırladığım kadarıyla aynı, sağ kolçak kırık geldi. herhalde seri üretimde sağ kolçakta hata yaptılar, sonra da hatalıları indirimli fiyattan satıyolar ahasdf neyse yenisi geldiği sürece noproblema Nası, bu koltuktan hala memnun musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2021 memnunum abi, kullanmaya devamke sağlammış da, henüz herhangi bi yerinden herhangi bi arıza vermedi. ben 80 kiloyum, bi 5.5 kiloluk da sürekli kucağıma hoplayan kedim var, toplamda 85 kiloluk işkence çektiriyoruz beraber, bana mısın demedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2021 Koltuk konusuluyor hep ama masa tavsiyesi olan var mı? Keşkül gibi sallanmayan bilgisayar masası bulmak kolay olmuyor. Denediklerim arasında sağlam olanlar da çok büyük hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2021 Masa tablasi al ayak yaptir. Bin lira altina gelir, istedigin buyuklukte olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SamFisher Mesaj tarihi: Kasım 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2021 ayak yaptıracağına metal ayak satın al, üstüne koçtaştan tabla kestir istediğin boyutta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khiran Mesaj tarihi: Aralık 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2021 Ben bu Seduna Thunder Pro'yu aldığım alacağım güne pişman oldum. Bel desteğini zaten ilk haftadan kırmayan yok. Boyun desteğinin konulma amacı yok çünkü boyun bölgesine erişmiyor. Bayağı pişman oldum ve 1.5 sene dayanabildim, şimdi yine koltuk aramaya başladım. Evden çalışma falan derken günümün %80'i bu koltuklarda geçiyor. O yüzden Herman Miller'ın Türkiye'deki distribütörüne kadar baktım ama 25.000 çıkarıp verecek kadar da zenginlememişim daha. Biraz araştırdım Herman Miller Aeron'un Türkiye çakmasını Bürosit Shadow adında yapmışlar ama onunla ilgili hiç yorum göremedim. İşin ilginç yanı Bürosit hakkında tanıtımlarda, haber yazılarında falan çok iyi ve köklü oluşundan dolayı düzgün yorumlar olmasına rağmen internet ortamında resmen hiç yorum göremedim. Bahsettiğim koltuk şu: https://www.burosit.com/tr/content/shadow-koltuk Herman Miller Aeron'a ek olarak kafa şeyi de eklemişler ama bilemedim. Valla yine boş boş bakınıyorum forumlara falan. En olmadı oyuncu koltuğu falan mı baksam? Tiplerini sevmediğimden dolayı hiç yanaşmadım şimdiye kadar ama şu da hoşuma gitti biraz. https://www.hawkchair.com/urun/future-coal-kumas-oyuncu-koltugu Fiyatlar uçup gitmiş gerçi ama... Neyse bunlar hakkında bilgisi falan olan varsa çok yardımcı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2021 naçizane tavsiyem; büro mobilyaları satan mağazalara bak. müdür koltuğu al bi tane, senelerce tık demez valla bende öyle şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2021 Ben 2 sene ofiste 2 sene evde olmak üzere 4 senedir aynı ofis koltuğunu kullanıyorum koleksiyon marka zamanında baya para bayılmıştı şirket bunlara ama taş gibi ve çok rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2022 (düzenlendi) kıç yastığı önerebilecek var mı? velcro iyiydi sanırım... bir de ayak desteği istiyorum yere basmalı Şubat 15, 2022 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2022 basur yastığı al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar