axedice Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 5 wisp summonlayan kart var. Ama hobgoblinle kombo olmuyormuş =(((
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Hobgoblin ve Darkwispers çok fena :D
quixef Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Of Sabonis resmen bilmiyormuş oynamayı, ondan ağlıyormuş demek ki yahu.
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Hobgoblin ile darkwhispers kombolanıyor mu? When you play diyor. Kart olarak minion oynamak gerekiyor diye biliyorum. Muster for battle kartında kombo olmuyor mesela. Minion diye görülmüyor mu yoksa paladin'in ufaklıkları?
kermit Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 of sabonis oyunu bilmeden oynamaya çalışanlardanmış gerçekten. okudukça aklım gitti uyku bastırdı falan
Nekro Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Wishmaster said: Hobgoblin ile darkwhispers kombolanıyor mu? When you play diyor. Kart olarak minion oynamak gerekiyor diye biliyorum. Muster for battle kartında kombo olmuyor mesela. Minion diye görülmüyor mu yoksa paladin'in ufaklıkları? yok kombolanmiyor. Dedigin gibi direk minion kart oynamak lazim. Summon kartlari calismiyor
Wishmaster Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Heh tamam, doğru biliyormuşum. Summon olan boar/murloc falan da bufflanmıyor meselam.
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Summonlanmaz, oyle olsa cilgin atardi paladin'ler :)
axedice Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Eved öyleymiş, yanıltıcı olmasın diye editledim. Tüh ya duryidime onları craftlayacağıdım halbüse =(
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Masticore said: 5 wisp'e nasıl ulastın 1 turn önce 5 wisp veren kart. Sonraki turn 2x savage roar.
totemic Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 quixef said: Of Sabonis resmen bilmiyormuş oynamayı, ondan ağlıyormuş demek ki yahu.
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 evet hiç bilmiyorum ya maalesef noob'um. o yüzden son 9 arena skorum 12-10-12-5-11-9-4-7-8
axedice Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Adam o kadar hırslanmış ki arena skorlarını kaydetmiş sasdagahdad
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 gazlowe gideri var mı de edeyim mi
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Şans oyunlarında istatistik yapılmaz amatör sabonis.. Evet Sayısal lotoyu hiç bilmiyorum o yüzden son oynadıgım kuponlarda hep 3 tutturdum demek gibi bişey bu. daha bunu bilmiyosun sdfdfh
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Kısacası son 9 arenanda ŞANSLIYMIŞSIN.
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Tori said: ney apıl rank kaçtı senin, ya da ne uğraşcam asffg https://i.minus.com/i7okuDrpfsvDX.gif iş yapan yok derken yanlış anlatmış olabilirim belki. oynadığın maçların % 75'i rush decklere karşı oluyor onu demek istedim. rush dışında hunter yok, üstüne 3 maçtan 1'i hunter mage suan rush oynuyor herkes, mech mage ile. o da diğer 3'te 1'i oluşturuyor. shammy yine oynanıyor. warlock rush deckleri handlockdan fazla çıkıyor karşına hani geriye kalan priest,rogue,druid,warrior,paladin ne sıklıkta çıkıyor karşımıza öyle de bir sıkıntı var. druid ve paladin de rush oynayabiliyor. oyunda başarılı cok güzel control deckleri var ama tercih edilmiyor. rush kolay geliyor insanlara, legendary rank'da bile tonla rush deck görüyorsün stream izlerken bunu anlatmak istedim :D
sabonis Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 axedice said: Adam o kadar hırslanmış ki arena skorlarını kaydetmiş sasdagahdad kaydetmiyorum, aklımdan söyledim. ama aslında güzel fikir ya tutmak lazım hangi hero ile hangi heroya karşı win aldın falan. güzel bi fikir verir, 500 maç sonrasında falan. Eternal said: Şans oyunlarında istatistik yapılmaz amatör sabonis.. Evet Sayısal lotoyu hiç bilmiyorum o yüzden son oynadıgım kuponlarda hep 3 tutturdum demek gibi bişey bu. daha bunu bilmiyosun sdfdfh öncelikle daha troll'lemeyin yeter :D ha yine de cevap veriim, ne kadar oyunda şans faktörü normalden yüksek olsa da; kripp, trump, guardsmanbob gibi adamların 20k arena maçında ortalamaları o kadar yüksekken, milletin 4-5 win ortalamada kalmansının belli bir nedeni var, şansla açıklayamayacak bir neden :D
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 şansla açıklanacak bir neden. sen 30 card pickliyorsun yüzlerce kart arasından, trump 30 kart pickliyor, senin rakibin 30 kart pickliyor, onun rakibi 30 kart pickliyor. bu ihtimalleri göz önüne alırsan, sinerji yaratan deck kuran rakiplerin karşına gelme ihtimallerini de hesaba katarsan, tek açıklaması şans. mesela kripp'in kurduğu 5-6 tane flamestrike olan deck gibi bir deck kurma sansim hiç olmadı benim.
Sorieno Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Tam tersi toptan girelim o zaman sabo. Bu adamların çok sık şekilde 0-3, 1-3 falan gibi skorlar yapmaları esas gösteriyor şans faktörünün bilhassa Arena'da ne denli önemli olduğunu. Sadece senin eline gelen deckle değil, karşıda oynayan deck'in de önemi çok büyük. 3 win alamam dediğim decklerle 9-10 görmüşlüğüm var. Kesin 10 üstü görürüm dediğim decklerle sidik zoruyla 3 win almışlığım da var. Arena'da şans>yetenek.
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Turnuvalarda şampiyon olan Amaz geçenlerde 0-3 yaptı. Ceza olarak 400 pack açtırdı stream.
quixef Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2015 Arkadaşlar Sabonis i trollemek güzeldir ancak işi komple cahilliğe vurdurmayın. Amaz 0-3 yapmış olabilir ancak bu kaç standart deviasyonluk bir hareket acaba? Böyle olaylardan genele şamil bir yorum yapılamaz. Neyi ne zaman oynayacağını bilmek halen ciddi fark yaratıyor. Oyunda şans faktörü, RNG evet var ancak işi bilen adam onu bile kendi lehine çevirmeyi biliyor. "Do something to random minion" diyorsa, o kartı #YOLO deyip dolu board a zorunlu kalmadıysa atmıyor, istediği minion u tek bırakıyor vs vs. nihayetinde oyunda şans faktörü elbette var ama sadece şans kesinlikle değil.
Öne çıkan mesajlar