Laorx Mesaj tarihi: Aralık 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2022 Aynen geçen 250ye mikrodalga yaptım bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2022 magnetron’u ikinci el aldıysan doğrudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2022 2 saat önce, bLackcha0s dedi ki: off bu bende de var horlamaya da neden oluyor tabii peki bunu illa yatak odasında mı tutmak lazım salonda dursa tüm evi temizleyemiyor mu beni şu yılbaşında asgari ücret zammı yoğun enflasyon olayı foma'ya soktu resmen. Kredi çekip lazım olan tüm teknolojik şeyleri alayım istiyorum bekar yaşayan biri olarak bir nevi çeyizi düzelim airfryer, airpurifier, robot, zart, zort Tabi tüm evi etki ediyor ama ben yine de geceleri oğlanla bizim odanın ortasına koyuyorum koridora. Oğlan öksürüyor mesela 2 saniye sonra başlıyor cihaz hızlanmaya ekranda veya telefon uygulamasında da görüyorsun hemen partikül artıyor diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2022 1 saat önce, Fistan dedi ki: 500-600 liraya kendi hepa filtreli air purifierinizi yapabilirsiniz, air fryerda yapılır gerçi bi fan, bi rezistans 500 liraya iki porsiyon döner yersin anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2022 https://www.amazon.com.tr/dp/B00E38652C?ref_=cm_sw_r_cp_ud_dp_VEYZNMMGC34AYM52T4HW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2022 elle çevirmekten tek farkı aletin dönmesi mi? değer mi de acaba? bu arada sabah cosori hd airfryer 4k ya satılmış amazonda. hemen bitmiş stok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2022 Cosoriyi 1 ay anca olmuştur 3200 e mi ne aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2022 (düzenlendi) 1 saat önce, Aiko dedi ki: https://www.amazon.com.tr/dp/B00E38652C?ref_=cm_sw_r_cp_ud_dp_VEYZNMMGC34AYM52T4HW Mutfakta idle duracak malzeme hemen alıp kullanmaya uygun olmalı. Bunun üst kapağı yok, tozlanması çok muhtemel. Bir de Teknosa'da açık ürün vardı, kabaca baktım ama pek stabil durmuyordu. Şu aletin meyve sıkarken yerinden oynamaması lazım. Tek boy ucu olduğu için greyfurt/nar gibi büyük çaplı meyveleri iyi sıkacağını düşünmüyorum. Süzgeç sistemi de yetersiz, pulpy olmasın deme şansın yok. Plastik haznesi de ayrı dezavantaj ama çoğu böyle. Özetle buna baktım yakın zamanda alırken ama bence alınacak bir ürün değil. Bunun yerine Arnica almıştım ben 1 saat önce, ahmedinejad dedi ki: elle çevirmekten tek farkı aletin dönmesi mi? değer mi de acaba? değiyor ya, geçen tek seferde 1 kg portakal, 2 nar, 3 greyfurt, 1kg limon sıktım. elle yapılcak iş değil. 1 tane sıkıp geçiyorsanız, arada bir kullanacaksanız gerek yok tabi. Aralık 2, 2022 xaty tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2022 1 saat önce, ahmedinejad dedi ki: elle çevirmekten tek farkı aletin dönmesi mi? değer mi de acaba? bu arada sabah cosori hd airfryer 4k ya satılmış amazonda. hemen bitmiş stok. evet alet kendi dönüyor. başka esprisi yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2022 portakal suyunu ben de çok seviyorum, çok da araştırdım ve şu çarşı pazarda satılan manuel demir portakal sıkıcısının en optimum çözüm olduğuna karar verdim. yer kaplamıyor, kas gücüyle çalışıyor ve ucuz (sayılır). bundan iyisi starbaks'lardaki otomatik cihaz, portakal çuvalını üstüne döküyorsun o gerisini çözüyor, ama ev tipi olanları bile çok pahalı. ileride hayal ettiğim richie rich evini kurabilirsem evin içindeki mekdanıs şubesine alıcam bundan https://www.zumex.com/en/juicers/minex/ https://www.cafemarkt.com/zumex-versatile-pro-otomatik-portakal-sikma-makinesi-turuncu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2022 portakal suyu ne lan diyabet olursunuz asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2022 aynen, diyabet doktorumun dedigi ilk sey, koladan moladan once meyve sularindan uzak dur. Inanilmaz sagliksizlar seker konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2022 (düzenlendi) kahveden ya da şeker ihtiyacını gofret yiyerek gidermekten iyi olduğu kesin. günde 1 bardak içicen zaten 20 bardak değil ne kadar sıkıntı olabilir Aralık 2, 2022 roket adam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2022 gofrette yemiyeceksin, kahveye de seker atmiyacaksin. Meyve suyuna hic bulasmayacaksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2022 (düzenlendi) şeker ihtiyacı ne :d Aralık 2, 2022 Fistan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2022 (düzenlendi) kahveyi insan gibi içerseniz sorun yok ama uzun yıllar düzenli kullanımda eğer hali hazırda bir anksiyetik durumunuz varsa yangına körükle gidiyor ve anksiyeteyi azdırıyor. yıllarca yav he he diyen biri olarak ilk ağızdan söylüyorum bunu. tam şu anda yeni kahve koymuşken yazdım bunu sdf Aralık 2, 2022 sanssizsansli tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2022 iyi dedin aslinda bi de ben kahve koyayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2022 40 dakika önce, senko dedi ki: aynen, diyabet doktorumun dedigi ilk sey, koladan moladan once meyve sularindan uzak dur. Inanilmaz sagliksizlar seker konusunda. Hazır olanlar mı yoksa hepsi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2022 26 dakika önce, sanssizsansli dedi ki: kahveyi insan gibi içerseniz sorun yok ama uzun yıllar düzenli kullanımda eğer hali hazırda bir anksiyetik durumunuz varsa yangına körükle gidiyor ve anksiyeteyi azdırıyor. yıllarca yav he he diyen biri olarak ilk ağızdan söylüyorum bunu. tam şu anda yeni kahve koymuşken yazdım bunu sdf ben bu yüzden içemiyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2022 ben günde 2-3 bardak içiyorum ama bildiğim gamsızım. sorun olmaz heralde bu konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2022 fruktozun glikozdan zararlı olduğuna dair çalışmalar var. zaten şeker ihtiyacı diye bir şey de yok, dayanamıyorum birinden biri şart diyorsan bilemem tabii. kahve de şekerden her türlü iyi zaten afsfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2022 (düzenlendi) 2 saat önce, roket adam dedi ki: ben bu yüzden içemiyorum ya abi bazısına cidden ekstra etki ediyor bazı arkadaşlarım var koko almışa yaklaşıyor yani yarım çizgi ayarında etkileniyor. onun düşüşü çok kötü olur öyle bünyelerde mesela. gamsız olsan fayda etmez. ilerde beyaz yakadaki psikolojik rahatsızlıkları kahveye bağlayacakları zaman gelecek baz yazın kenara sdf zart coffe diye de yeni ürün satıcaklar. Aralık 2, 2022 sanssizsansli tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2022 Benim tam olarak öyle abi ama hayatım boyunca hiç kahve içmedim desem yeridir. Muhtemelen bu konuda tam bir virgin olduğum için beni çok hızlandırıyor, uykumu da etkiliyor, anksiyete triplerine de sokuyor dünyanın sonu geliyormuş gibi hissiyatlar yaşıyorum. Kesince mesela tamamen normale dönüyorum. Ama o hızlanma hissi konsantrasyon gerektiren işlerde aşırı işe yarıyor. İnsan ilişkisi gerektiren işlerde ise tam tersine kahve içmemeyi tercih ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2022 Sağlıklı bir şekilde günlük şeker ihtiyacımızı karşılamak için bir günde kaç adet baklava yememiz gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 2, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2022 Bir de baklava yerine şöbiyet yemek uygun mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar