senko Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 1080'de bneim gözler seçemiyordu kim terorist kim counter. resmen kör sıkış yapiyordum hareket eden bişi görünce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 hakkat la güzel bir crosshair yapın da kullanak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Static-dinamik arasındaki dengeyi de customize edebiliyorsunuz aslında. Ne kadar açılsın, ne hızda açılsın vs. ayarlayabiliyorsunuz.. ama uğraşmak lazım Eğer kullanabiliyorsanız tek nokta belki en iyisi ama ekranda kaybedebiliyorum ben tek noktayı. Büyük nokta koyarsam da görüşü engelliyor. O yüzden ortada tek nokta etrafına çok küçük çizgiler koydum biraz boşluktan sonra. Eve gidince screenshot atarım. Renk olarak da her türlü arkaplanda gideri olması lazım. Açık renkte, karanlıkta, alacalı renklerde falan belirgin olması önemli. Görüşü engellememesi de en önemli unsurlardan. Bence açık bir renk (pembe/mor) fill ve, koyu bir renk (siyah/bordo/kahverengi) çerçeve gayet güzel oluyor. bu arada yüksek çözünürlükte daha çok alan görme, veya düşük çözünürlükte adamları daha büyük görme gibi bir şey olduğunu sanmıyorum (uzun süredir sabit çözünürlükte oynadığımdan yamuluyor da olabilirim). daha önce denediğimde sadece menüler, icon'lar, arayüzle ilgili şeylerin boyutları değişiyordu diye aklımda kalmış. biraz hissiyat konusu sanki ayrıca 4:3 veya 16:9 arasında da pek fark olduğunu düşünmüyorum oynanış açısından, o kadar pro değilimdir belki de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 -Crawler- said: Çözünürlük düşürdükçe adamlar büyümüyor yanlız. Sana öyle geliyor. Bu çözünürlük muhabbetide 1.5 1.6 zamanından kalan bir olay. Şuan en iyi native kullanmak. Ha alışmış insanlar var özellikle prolar. Onlar vazgeçemiyor halen. Ama teknik anlamda herhangibir fark yok. nası yok abi,ekran çözünürlük düşükte kafalar kocaman,ama hızlı oynaman lazım çünkü görüş açın daralıyo sağında solunda adam varsa göremiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 görememek iyi mi lan belli bi açıyı, getright falan bile widescreen oynuyo şu an bildiğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 aynen dusuk cozunurluk stretched oynamak baya avantajli aim konusunda. ama gorus alani da baya azaliyor iste. birde crosshair icin surasi iyi http://tools.dathost.net/#alpha=200/color=5/color_b=50/color_r=50/color_g=250/dot=0/gap=0/size=5/style=4/usealpha=1/thickness=0.5/outline=0/outline_draw=0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 ben 1600x900 de oynuyorum. Hem daha iyi fps alıyorum, hem daha iyi refleks gösteriyorum. Cs de aynı kare içerisinde görebileceğin adam komplikasyonu sınırlı zaten doğru düzgün ses vs dinliyor ve biraz temel üstü oyun bilgin varsa kör noktaları check ede ede gidiyosun. Düşük dpi ve sensin de burada faydası oluyo zaten aim anlamında. Tek sorun beklenmedik bir anda 2vs1 combat oluşuyo veya adam arkalamışsa (ki bunu da tahmin etmek gerek aslında, arkalıyosa bi hata olmuştur) hemen geri döndüğünde çözünürlük ve sens problemi yaşanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 benim crosshair ama web sayfasında biraz daha ince gözüküyor, oyun içinde birazcık daha belirgin (ya da ben config'den aktarırken beceremedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 senko said: 1080'de bneim gözler seçemiyordu kim terorist kim counter. resmen kör sıkış yapiyordum hareket eden bişi görünce çok yaşlandın kenarının kılları ağardı artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 beyle varmı group LEM lazimmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 düşük çözünürlükte daha az yer görüyorsun, adam büyümesi olayını bilemem ama 1920 x 1080 hariç oynayamıyorum. alışkanlık heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 ben de 1080p, shadow hariç her şey açık oynuyordum. Low'a çek dediler, biraz daha iyi oldu. Şimdi sorun vs. yaşamıyorum. Gerçi benim zaten 32" TV, mecburum 1080p oynamaya da asdfads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 4k için crosshair ayarı lazım patchle düzelttilermi onu naptılar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Silphatos said: görememek iyi mi lan belli bi açıyı, getright falan bile widescreen oynuyo şu an bildiğim Bu gerçek sanırım ya widescreen avantaj galiba 4:3 ve türevlerine. 16:10 monitör sahipleri napıyor var mı öneriniz çözünürlük için. @Silp ya r_picmip tadında bir komut var mı cs de abi? ya da rakipleri yeşile falan boyamaca olsa bari en azından. Ben görme problemini çok yaşıyorum bu oyunda. işten 23:00'de çıkıyorum pert vaziyette,gözlerde çapak. görsem vuracağım ama bukelemuna bağlamış millet mapi falan biliyorlarsa. Özellikle ct olduğumda çile çekmemek için sürekli mid/awp oynamaya çalışıyorum ct'de benden daha iyi bir awp yoksa. Bu çile sona ermeli!. Cs daha bir customize edilebilmeli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 eğer yeni başladıysan bir görme problemi oluyor kesinlikle. ben de ilk 2 ay sürekli sövmüştüm. ama halen bazı haritalar problemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 yeni patch geldiğinden beri 3 tane case düşürdüm 1 tane chroma düşmedi lan hay amk spor gazetesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Creus said: Silphatos said: görememek iyi mi lan belli bi açıyı, getright falan bile widescreen oynuyo şu an bildiğim Bu gerçek sanırım ya widescreen avantaj galiba 4:3 ve türevlerine. 16:10 monitör sahipleri napıyor var mı öneriniz çözünürlük için. @Silp ya r_picmip tadında bir komut var mı cs de abi? ya da rakipleri yeşile falan boyamaca olsa bari en azından. Ben görme problemini çok yaşıyorum bu oyunda. işten 23:00'de çıkıyorum pert vaziyette,gözlerde çapak. görsem vuracağım ama bukelemuna bağlamış millet mapi falan biliyorlarsa. Özellikle ct olduğumda çile çekmemek için sürekli mid/awp oynamaya çalışıyorum ct'de benden daha iyi bir awp yoksa. Bu çile sona ermeli!. Cs daha bir customize edilebilmeli.. Amac o zaten Cs go da. Daha karanlik ki insanlar rahatca goremesin diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 arcade bir oyunda neden karanlık avantaj/dezavantaj olarak oyuncuya sunulur ki. Bir de competitive bir oyun bu yani, atalarına hiç mi bakmıyor bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 oldu olcak bacaktan vurulan da ölsün BF gibi CoD gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 bu oyuna en büyüğü zararı BF ve COD styla yapmaya çalışmakla veriyorlar. bkz : sikko mapler bkz : sg553 ve aug dürbünü. bkz : bir ara awp ye tecavüz edilmeye çalışılması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 olum mapler gayet düzgün, siz fan made map fantezisi peşindesiniz, özellikle Aiko noobu. illaki her operation 3-4 rank dusucez o maplerde, sanki mirage-inferno kötü map yetmiyor, gidiyoruz rush oynuyoruz mist oynuyoruz bir de adını söyleyemediğim bir tane vardı sdasfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Creus said: Silphatos said: görememek iyi mi lan belli bi açıyı, getright falan bile widescreen oynuyo şu an bildiğim Bu gerçek sanırım ya widescreen avantaj galiba 4:3 ve türevlerine. 16:10 monitör sahipleri napıyor var mı öneriniz çözünürlük için. @Silp ya r_picmip tadında bir komut var mı cs de abi? ya da rakipleri yeşile falan boyamaca olsa bari en azından. Ben görme problemini çok yaşıyorum bu oyunda. işten 23:00'de çıkıyorum pert vaziyette,gözlerde çapak. görsem vuracağım ama bukelemuna bağlamış millet mapi falan biliyorlarsa. Özellikle ct olduğumda çile çekmemek için sürekli mid/awp oynamaya çalışıyorum ct'de benden daha iyi bir awp yoksa. Bu çile sona ermeli!. Cs daha bir customize edilebilmeli.. abi r_picmip'i bırak tüm source grafik cmdları locklu asdfghj, az ayara açık yapsalarda 300 sabit alsak ama optiondakiler dışında neredeyse hiçbir şey değilmiyor grafikle alakalı onun için 80 90 fps ağlıyorum arada. şöyle bi yazsak cpm gibi r_picmip 5 kusmuk tadında oynasak, yok gaben dayı izin vermeyor sadece nvidia driverdan digital vibrance var onu arttırıyorum arada ama programa özel ayarı olmadığı için her seferinde oyuna girip çıkarken değiştirmeye kasamıyorum genelde default oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 zaten olay o, nerde o eski operation mapleri. agency vardı 10 numara hostage mapiydi ya. doğru düzgün zevkli map kalmadı işte onu diyorum. thunder bile iyiydi lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 oilrig vardı abi oilrig istiyorum ben. assassination mapleri gelsin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2015 agency efsane mapti ya, gelse yine oynanır, salak salak train falan oynamak yerine çatır çatır oynanır o map Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar