Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Counter-Strike: Global Offensive #6

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

Static-dinamik arasındaki dengeyi de customize edebiliyorsunuz aslında. Ne kadar açılsın, ne hızda açılsın vs. ayarlayabiliyorsunuz.. ama uğraşmak lazım

Eğer kullanabiliyorsanız tek nokta belki en iyisi ama ekranda kaybedebiliyorum ben tek noktayı. Büyük nokta koyarsam da görüşü engelliyor. O yüzden ortada tek nokta etrafına çok küçük çizgiler koydum biraz boşluktan sonra. Eve gidince screenshot atarım.

Renk olarak da her türlü arkaplanda gideri olması lazım. Açık renkte, karanlıkta, alacalı renklerde falan belirgin olması önemli.

Görüşü engellememesi de en önemli unsurlardan.

Bence açık bir renk (pembe/mor) fill ve, koyu bir renk (siyah/bordo/kahverengi) çerçeve gayet güzel oluyor.

bu arada yüksek çözünürlükte daha çok alan görme, veya düşük çözünürlükte adamları daha büyük görme gibi bir şey olduğunu sanmıyorum (uzun süredir sabit çözünürlükte oynadığımdan yamuluyor da olabilirim). daha önce denediğimde sadece menüler, icon'lar, arayüzle ilgili şeylerin boyutları değişiyordu diye aklımda kalmış. biraz hissiyat konusu sanki

ayrıca 4:3 veya 16:9 arasında da pek fark olduğunu düşünmüyorum oynanış açısından, o kadar pro değilimdir belki de
Sosyal ağlarda paylaş

-Crawler- said:

Çözünürlük düşürdükçe adamlar büyümüyor yanlız. Sana öyle geliyor. Bu çözünürlük muhabbetide 1.5 1.6 zamanından kalan bir olay. Şuan en iyi native kullanmak.

Ha alışmış insanlar var özellikle prolar. Onlar vazgeçemiyor halen. Ama teknik anlamda herhangibir fark yok.

nası yok abi,ekran çözünürlük düşükte kafalar kocaman,ama hızlı oynaman lazım çünkü görüş açın daralıyo sağında solunda adam varsa göremiyon
Sosyal ağlarda paylaş

aynen dusuk cozunurluk stretched oynamak baya avantajli aim konusunda. ama gorus alani da baya azaliyor iste.

birde crosshair icin surasi iyi

http://tools.dathost.net/#alpha=200/color=5/color_b=50/color_r=50/color_g=250/dot=0/gap=0/size=5/style=4/usealpha=1/thickness=0.5/outline=0/outline_draw=0
Sosyal ağlarda paylaş

ben 1600x900 de oynuyorum. Hem daha iyi fps alıyorum, hem daha iyi refleks gösteriyorum.

Cs de aynı kare içerisinde görebileceğin adam komplikasyonu sınırlı zaten doğru düzgün ses vs dinliyor ve biraz temel üstü oyun bilgin varsa kör noktaları check ede ede gidiyosun. Düşük dpi ve sensin de burada faydası oluyo zaten aim anlamında.

Tek sorun beklenmedik bir anda 2vs1 combat oluşuyo veya adam arkalamışsa (ki bunu da tahmin etmek gerek aslında, arkalıyosa bi hata olmuştur) hemen geri döndüğünde çözünürlük ve sens problemi yaşanabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Silphatos said:

görememek iyi mi lan belli bi açıyı, getright falan bile widescreen oynuyo şu an bildiğim

Bu gerçek sanırım ya widescreen avantaj galiba 4:3 ve türevlerine.
16:10 monitör sahipleri napıyor var mı öneriniz çözünürlük için.

@Silp ya r_picmip tadında bir komut var mı cs de abi? ya da rakipleri yeşile falan boyamaca olsa bari en azından. Ben görme problemini çok yaşıyorum bu oyunda. işten 23:00'de çıkıyorum pert vaziyette,gözlerde çapak. görsem vuracağım ama bukelemuna bağlamış millet mapi falan biliyorlarsa. Özellikle ct olduğumda çile çekmemek için sürekli mid/awp oynamaya çalışıyorum ct'de benden daha iyi bir awp yoksa. Bu çile sona ermeli!.

Cs daha bir customize edilebilmeli..
Sosyal ağlarda paylaş

Creus said:

Silphatos said:

görememek iyi mi lan belli bi açıyı, getright falan bile widescreen oynuyo şu an bildiğim

@Silp ya r_picmip tadında bir komut var mı cs de abi? ya da rakipleri yeşile falan boyamaca olsa bari en azından. Ben görme problemini çok yaşıyorum bu oyunda. işten 23:00'de çıkıyorum pert vaziyette,gözlerde çapak. görsem vuracağım ama bukelemuna bağlamış millet mapi falan biliyorlarsa. Özellikle ct olduğumda çile çekmemek için sürekli mid/awp oynamaya çalışıyorum ct'de benden daha iyi bir awp yoksa. Bu çile sona ermeli!.

Amac o zaten Cs go da. Daha karanlik ki insanlar rahatca goremesin diye
Sosyal ağlarda paylaş

Creus said:

Silphatos said:

abi r_picmip'i bırak tüm source grafik cmdları locklu asdfghj, az ayara açık yapsalarda 300 sabit alsak ama optiondakiler dışında neredeyse hiçbir şey değilmiyor grafikle alakalı onun için 80 90 fps ağlıyorum arada. şöyle bi yazsak cpm gibi r_picmip 5 kusmuk tadında oynasak, yok gaben dayı izin vermeyor

sadece nvidia driverdan digital vibrance var onu arttırıyorum arada ama programa özel ayarı olmadığı için her seferinde oyuna girip çıkarken değiştirmeye kasamıyorum genelde default oynuyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...