scorch Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 ishal olduğumda 1 numaralı tercihim coca-cola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Alla allaaa limse hangi kola sorusuna sol kola sağ kola şakası yapmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 bingildak said: senko mavi ekran vermiş asdasd baktım şimdi ikisi de diet serisinin limon flavor eklenmiş hali yani twist = max beyler artık twist olarak satılmıyor pepsi max olarak satılıyor abi pepsi max'ı coca cola zero'a karşılık çıkardı diye biliyorum ben, limonlu değildi sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 http://en.wikipedia.org/wiki/Pepsi_Max product positioning de açıklamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 adam yine ben farklıyım ak, sadece ben pepsi içiyorum demek için topik açmış. 2 tane kola var trde hangi kola diye topic açıp anket yapmaya çalışıyo aklı sıra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 GERGE said: Gecen bunu tartistik sikintidan, etrafimda benden baska Pepsi tercih eden yokmus. Bunda bile forever alone =( Burada var mi benden olan? ben varım. pepsiyi tercih ediyorum coca colaya. daha tatlı biraz daha az gazlı galiba nedense daha çok seviyorum. ben de yalnızım bayağı. bi de pepsi twist var. en sevdiğim o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 ha bi de geçen aldım koka kola lime versiyonu çıkarmış. ama hiçbişey anlamadım limon tadı falan gelmiyor bile doğru düzgün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 bingildak said: ee twist max'e dönmedi mi abi ben mi yanlış biliyorum? max çıktığında twisti kaldırmadılar mı? yoksa twist şekerli limonlu, max şekersiz limonlu muydu max zero versiyonu pepsinin içilir tek pepsi, colanında içilir olanı zero zaten. twist cok güzeldi var ama arada bi çıkıp kayboluo Bu arada pepsi max twist ayrıca var, limon aromalı olan şekersiz. Pepsi max =/= Pepsi twist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 bingildak said: O ZAMAN AÇILIŞI YAPIYORUM ARKADAŞLAR ARKAMDAN GELSİN: OHA 2014'DE HALA KOLA MI İÇİYORSUNUZ?! Ahahahah adamım ya işte cevap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Pepsi Light > Coca Cola Zero > all şeklinde benim sıralamam. Zero'da tatlandırıcının tadını alıyorum direk. Bu Pepsi Light'a eşek ölüsü mü katıyorlar ne yapıyorlarsa tadı tam olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Haas bende pepsi içiyorum ya yoksa bende mi gerge oldum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 bingildak said: senko mavi ekran vermiş asdasd baktım şimdi ikisi de diet serisinin limon flavor eklenmiş hali yani twist = max beyler artık twist olarak satılmıyor pepsi max olarak satılıyor max şekersiz light olan coca cola zero igib pepsi twist limonlu olan hala satılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 koyduğum linki okuyun abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 abi diyet kola çok denedim içemiyorum. çoğu zaman evde su bile olmadığı sırf zero falan olduğu oldu 2 yudum alıp bıraktım. içip yuttuktan 10 saniye sonra ağza böyle bir tad geliyor ya abow. acaip rahatsız oluyorum o taddan. neyseki şişko değilim sizin gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 pepsi twist bimlerde oluyor genellikle arayıp bulamayanlar için gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 bimde pepsi satılıyor mu ya hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Canada Dry olsada içsek şöyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 lebim kola falan satılmıyor mu orada neydi le cola mıydı hahaha bim cola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Cola Turka varken gerisi hikaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 k1nJo said: niğde gazozu > all şekerli su Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Niğde gazozu overrated ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 sağ kola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 ARKADAŞLAR ASİTLİ İÇECEĞİN İÇİNDE DİŞ BEKLETMİŞLER VE DİŞ PATLAMIŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 ahahha kola içen varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2014 bekletmeden içmek lazım o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar