Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bingildak said:

paralı şeyler olsun zaten. adamlar para kazanacak sonuçta. temel işletim sistemi üzerinden olmasın sadece. oyun performansı için özel sürüm çıkartsınlar atıyorum, onu paralı yapsınlar. yeni featler eklesinler veya community'e açsınlar feat ekleme olayını extension seviyesinde, oradan komisyon kazansınlar falan.

windows beleş, directx 100 dolar
Mesaj tarihi:
gaming mode eklesinler atıyorum sistem direkt özel arayüzle başlasın, o arayüzden direkt oyuna girelim, konsol gibi. gereksiz binbir türlü şey sistemin kaynaklarını yemesin pasif veya aktif olarak, istediğimizde yine ev moduna veya ofis moduna dönelim falan. şu feat olarak gelse 20-30 dolar vermeyecek gamer yoktur herhalde. doğru düzgün bir performans artışı olduktan sonra. gerekirse DRM'de ekle yani, gaming artık online bir deneyim oldu. pirate'ı kökünden yok etmese bile çok azaltırlar.
Mesaj tarihi:
Kesinlikle katılmıyorum. PCnin olayı zaten alt tab yapabilmek, oyun oynarken pauselayıp en alakasız işle ilgilenmek, ikinci monitörden watsapp webin sürekli açık durması falan. Senin dediğin iş için steam OS geliyor, windowsu bizim gibi tüketiciler nezdinde öldürecek bi hamle olur. PCnin en güçlü yanı olan versatiliteyi yok ediyorsun bi anda.

Bide Vulkandı mantledı falan directxin bu kadar rakibi varken ordan para kazanmayı düşünmezler. Windowsun dominant platformluğu tehlikede şu anda.
Mesaj tarihi:
abi iyi de ek feature olarak gelsin diyorum ben, sen standard issue yıllardır kullandığın gibi kullanmayı devam et. min-max'ci adam, sistemden max. performans almak isteyen adam o ek özelliği satın alsın, öyle kullansın. bir türün herkese uygun olmasına gerek yok. isteyen parasını verir ekstra özellik alır onu demek istiyorum.
Mesaj tarihi:
korsandan update konusuna güncelleme geldi update yapınca update edilmiş windows gene korsan olacakmış aha

http://www.windowscentral.com/you-can-upgrade-windows-10-free-even-if-youre-using-pirated-version-windows
Mesaj tarihi:
GERGE said:

Parallels'e geldi bu, kendisi hazir kurulmusunu veriyor sisteme gore. Indiriyorum bakalim.

bu arada techical preview oldugundan bütün hareketleriniz kaydedilip gönderiliyor default keylogger tarzı program var kurarsan söylüyor zaten günlük işleriniz için kullanmayın hata bildirimi için kullanmanız tavsiye edilir diye.
Mesaj tarihi:
win 10'un çıkışı tarihi itibari ile ilk bir ay win7 ve ilk bir sene boyunca win8.1 'in korsan sürüm kullanıcıları win10'a bedavaya güncelleyebilecek ellerindeki sürümleri ancak korsan kalmaya devam edecek bu sürümler. yani microsoft'un korsanlara lisans dagıtma gibi bir planı yok. elinizdeki win10 da lisanssız olacak. adamlar klasik "update edebilirsiniz bedavaya ancak sonrasında başınıza gelebilecek sıkıntılardan biz mesul değiliz" diyor.

tahminim bu şekilde herkesi win10'lu yapıp bir iki sene sonra da korsana savaş açacaklar (lel). eski sürümler irrelevant hale gelince ister istemez lisanslı win10 ürün kullanmaya itecekler kullanıcıları, geriye kalan herkesle in sync olabilmek için.

mantıklı atılım.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Ilk bir yil olayi kotu. Kendi makinalarima preview ile kurarim ama is yerinde hala Windows 7 kullaniyoruz. Windows 10'a gecelim diyorum ama ilk bir yil cok erken kararli hale gelmesi icin.

Gerci yeni bir OS'dan cok 8.1'e bir guncelleme bu.
Mesaj tarihi:
axedice said:

Kesinlikle katılmıyorum. PCnin olayı zaten alt tab yapabilmek, oyun oynarken pauselayıp en alakasız işle ilgilenmek, ikinci monitörden watsapp webin sürekli açık durması falan. Senin dediğin iş için steam OS geliyor, windowsu bizim gibi tüketiciler nezdinde öldürecek bi hamle olur. PCnin en güçlü yanı olan versatiliteyi yok ediyorsun bi anda.

Bide Vulkandı mantledı falan directxin bu kadar rakibi varken ordan para kazanmayı düşünmezler. Windowsun dominant platformluğu tehlikede şu anda.

hehehehe
Mesaj tarihi:
axedice said:

PCnin olayı zaten alt tab yapabilmek

axedice said:

watsapp webin sürekli açık durması falan.

axedice said:

o çıkardığı ses

hanım control zone access granted.
Mesaj tarihi:
win7 ise 1 yıl değil 1 ay zaten. yaptın yaptın. win8.1 için de bir yıl. ya aslında update beleş olacağı için bence o kadar da büyük bir sorun değil para karşılığı verimlilik açısından. zaten yeni gözbebekleri ürün. hele toplu bir migrate olursa daha çok üzerine düşerler, feedbackler değerlendirilir vs. malum tüm platformlara aynı anda sunacaklar. win10 everywhere
Mesaj tarihi:
Bu bedava olacak haberine çok olumsuz yaklaşıyorum ben.
Bedava bu dünyada yok, ya Darkwingin dediği gibi olacak, ya da Microsoft çok ince düşünmüştür bir şeyler. Ama bedava günahını bile vermez Microsoft. Bu tür haberler sadece zemin hazırlama haberleri.
Kamu yemleme, ki sonra bedava verdik gene kaçak kullanıyorsunuz demek içindir. Windows 7 ye devam. Sonra geçeriz Linux'e
Mesaj tarihi:
bit yeniğini anlattık zaten ios gibi bütün programlar app olacak, herşey paralı olacak, herşeyden komisyon alacak adamlar. gizli-saklı birşey yok, windows store ortada. adamların bütün gayesi userbase büyüsün ki çok ve popüler app yapılsın, programcılar app kafasına geçsin. koskoca pc büyük kasa tablete dönüşecek yani.
Mesaj tarihi:
Microsoft'un ne app'ini kullanıyorsun ki para verecen. DirectX bedava olacak zaten. Office kullanıyorsan zaten satın almışsındır. Ben weather hariç hiçbir app'ini kullanmıyorum mesela, ona da para vermem.
Mesaj tarihi:
oyunlarda yavaş yavaş linux'lere çıkmaya başladı.
benim açımdan office dışında windows kullanmanın pek bi artısı kalmadı
ha bir de outlook
outlook gibi program yok.

word/excel/outlook bunlar başarılı sanallaşıyor mu lan acaba
bi bakayım ben.
  • Yeni Oluştur...