Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cities: Skylines

Norak

Öne çıkan mesajlar

çöp sisteminde bi sıkıntı yok ki.

Şehre çevre yolu yap, şehri çevrelesin (veya içinden de geçebilir). Bu çevre yolu kesinlikle highway olsun, çünkü bir yere gitmek isteyen araçların bu yolu tercih etmesi için gerekiyor (Highway>diğer yollar tercihlerde). Sonra o çevre yolundan şehre yan yol aparatıyla girişler ve çıkışlar yap. Sonra da şehre uzak bir yere yeterince çöp binası kur ve çevre yoluna bağlansın highway ile. Zaten ne kadar kurman gerektiğini görüyorsun, biraz fazlası olsa yeterli. Onlar tüm şehre oradan ulaşabiliyorlar.

Asıl sıkıntı cesetler sanırım, bir de hastalık çıktı mı sokak başına yakım evi kurman gerekiyor. Bir de ceset araçları öyle binanın önünden geçerek toplamıyor bildiğin binaya giriyor ve biraz vakit harcıyor cesedi çıkartıyorlar falan. Çöpler öyle değil direkt araç geçti mi önünden toplamış oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

yayalara hiç yatırım yapmıyorum, yapmalı mı?

http://cloud-4.steamusercontent.com/ugc/36365875285750671/9C09DBF7A2AB964B0057A096E12CDA5CC2425E17/

Yayalarla ilgilenmek bu durumda işe yarıyor. Resmin üstündeki ve altındaki yollar tek yön cadde. Trafik yapmasın diye yakında bir kesişim yeri yok. Metrodan çıkan elemanlar eskiden sanayinin içinde ring yapan otobüsleri beklemek zorunda kalıyordu. Otobüs geliyodu cadde boyunca ilerliyordu, döner kavşaktan dönüp alt yola geçiyordu. Yayalar çıktığı yerin 10 metre ötesine saatler sonra gidebiliyordu.

Üst geçit çaktım. Karşıya geçemeyen yayalar akın akın üst geçidi kullanmaya başladı. Araç meşgul edeceklerine yürüyerek işlerine gidiyorlar. Durakta bekleyen kalabalık büyük oranda azaldı.
Sosyal ağlarda paylaş

Workshopu dahil etmesek bile daha patchle tünel yapmayı getirecekler mesela. Sırf o bile bana bir kere baştan şehir dizaynı yaptıracak.

As usual our plan for pirates is to make a great game even better through free updates – making it more convenient to use Steam instead. It’s all about offering the superior service. That’s how we bring down piracy. By making the paid experience a superior one.

Bu azıcık diğer paradox oyunları gibi olacaksa hem beleş hem dlc tonla yeni içerik gelecek demektir. Bir şekilde akar diye tahmin ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

aquila said:

bakalim ilk basarili sehrinizi yaptiktan sonra oynamaya devam edicek misiniz.

2 max 3 sorna zor. content lazım. pharoah gibi büyün projeler yapmak falan lazım. hatta belki production line kurabilmek falan lazım

pharaoh kadar büyük mü bilmiyorum ama bunda da hadron collider falan var proje olarak.
Sosyal ağlarda paylaş

Kapatılan Maxis'in çalışanları Cities'e mod döşemeye başlamış, böyle şeyleri gördükçe ayrı mutlu oluyorum.

http://www.reddit.com/r/CitiesSkylines/comments/2ywf4c/maxislime_here_checking_in_with_my_first_art_mod/

CO ve Paradox'un o ekipten yetenekli ve gelmeye hevesli ne kadar adam varsa işe alması lazım, oyunun daha hızlı gelişmesine ciddi katkı verebilirler.
Sosyal ağlarda paylaş

mevcut 3x3 (yada 5x5) haritayi son level binalarla doldurmadan yeniden baslamak pek gerekli degil sonucta gene ayni sehri yapican orda da dfg

onun yerine haritadaki kaynaklari tuketip, her boslugu doldurmaya mukemmel isleyen haritayi yapmaya calismak daha iyi sandbox olarak, sonra ac fps modu dolas, zaten surekli yeni icerik geliyor workshopta tonla yeni bina var 1-2 official dlc expansion falanda gelince iyice cosar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...