banadamilolo Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 resaypi said: sokakta yururken sigara icen birisinin arkasinda yurumek kadar kotu bir sey yok icmeyen birisi icin. simdi kurtulduk bundan sigara içen biri olarak şundan ben de nefret ediyorum. adamlar alsancağın en kalabalık saatinde tüttürüyor da tüttürüyor, bulut oluyor anasını satim. yürürken pek içmiyorum ki içtiğim zaman da sağıma soluma hep bakarım yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Yolda tüttüre tüttüre sigara içenlere gıcık oluyorum, dumanı insanın suratına geliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 memlekette belediye otobüsünün şöförü bile araba kullanırken telefonla konuşur dolmuşçular minibüsçüler yazın araba hava alsın diye kapı açık gider motorcular arkasına speaker taktırır müziğin sesini sonuna kadar açıp yolculuk eder sorsan mekanlara bile desibel sınırlaması var bu ülkeye yeni yasalar getirsen ne olacak, denetleyen var mı yok niye çünkü umursayan da yok laf olsun kanun dolsun bu kadar çok yasak olup da günlük yaşam standartı bu kadar düşük olan bir memleket olabilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 abi ciddi misiniz dumanı geliyosa 1 adım yana kayın açık hava sonuçta. "Ben içmediğim için yasağı destekliyorum" iki yüzlülüğü nedir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 bırak yarın onlarında yaptıkları birşeye yasak geldiğinde yine zırlamaya başlarlar. bunlar başımızdakilerden çok mu farklı sanıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 resaypi said: sokakta yururken sigara icen birisinin arkasinda yurumek kadar kotu bir sey yok icmeyen birisi icin. simdi kurtulduk bundan sen de buna inandın sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desertt Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 polatın hastanesi sahnesi geldi aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 sdeceokuyangenç said: abi ciddi misiniz dumanı geliyosa 1 adım yana kayın açık hava sonuçta. "Ben içmediğim için yasağı destekliyorum" iki yüzlülüğü nedir yani sigara içiyorsan geç 2dk kenara zıkkımlan. niye ben çekiliyorum ? İçen sensin ben niye önlem alayım. sağa çekildiğinde çekildiğin yerde de içen varsa ne olacak ? Çıkmayalım mı dışarıya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambazct Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 cikma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Hee sen insanların ortasında zehirli duman üfleyesin diye çıkmayız sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Sigara içenleri bir kavpnoza doldurup frenç presle ezmek öldürmek istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Abi isterseniz günde 6 paket için, zerre umrumda değil şahsen, hor falan da görmüyorum. Kendiniz düşünün, olmadı aileniz, yakınlarınız falan düşünsün, ben ne düşünücem size vereceği zararı. Benim sigara konusundaki eleştirim saygısızlığa, umursamazlığa, anlayışsızlığa, dangalakça bencilliğe, üzerine bunların marifet sayılmasına. Bir-iki ay bile bırakmışlığı olan bilir içmeyen için ne kadar pis bir şey olduğunu. Hoş içiyor bile olsam başkasının katranlı duman artığını dert etmemem için epey cahil olmam gerekir ya neyse. Bu tip kanunlar da içilmesin diye değil, içmeyeni rahatsız etmesin diye çıkıyor. Serbest olmasındansa yasak olsun da tam uygulanamasın açıkçası, daha kötü olacak hali yok, en kötü ihtimalle etkisiz kalır. Eskiden kafeler nasıldı, şimdi nasıl mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 tek istegim metrobusten inip metrobuse binene kadar sigara yakıp sonra en sonunu metrobuse ufleyen insanların durdurulması. ya tamam ic de otobusun icine niye ufluyon ayı? bunun dısında acık hava sigara yasagından bi beklentim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2014 Yani en güzel örneklerden biri. Taş çatlasa 1 saatlik sürede o aradaki beş nefeslik sigarayı içmeden yaşayamayacak derecede tiryaki bir insanın varlığına ben inanmıyorum; hiç mi sinemaya gitmiyorsunuz, uçağa binmiyorsunuz, saatler süren toplantınız olmuyor? Kendini şartlandırma, görgüsüzlük ve marifet sanma karışımı bir şey bu hareket. Diyarbakır'da elinde sigarayla minibüse binip "içmiyorum ki kardeş elimde tutuyorum" diyen adamdan hiçbir farkı yok zeka olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 sigara içmiyorum, bırakalı oluyor. ancak bu insanlar 12 yılda öğrenemedi, bir 12 yıl sonra da öğrenemez herhalde. AKP ürettiği yasakların hiçbirini mantıklı temellere dayandırmak zorunda hissetmiyor kendini ve ürettiği bu yasakların her birini koyacağı sıradaki yasak için benchmark olarak kullanıyor, anayasayı ampermetreye çevirdi adamlar, yaptıkları her şey ile direnç ölçüyorlar çünkü. adamlar yaptıkları yasakların hiç birini kendileri savunmak zorunda kalmadı, insanların sesini dayak yemeden çıkarabileceği üç beş platformun hepsinde dün belki polis dayağı yemiş insanlar nedense seve seve "AKP'nin belki tek hayırlı icraatı.." minvalinde yazılar yazdı sürekli. "önümde yürüken içiyorlar, üzülüyorum" yahut "fakat ben onların dumanı yüzünden kanser olmak zorunda mıyım, muhhh lungs :((" yapan insanları da anlayamıyorum. kimsenin arkasından yürümek zorunda değilsiniz, üstelik emin olun kaldırımda her yürüdüğünüzde yanınızdan geçen otobüsler ciğerinize daha çok duman dolduruyordur. "fakat kanser" goygoyu yapan insanlar yedikleri her lokmayı balkonunda organik yetiştirene kadar, türkiye cumhuriyeti'ndeki her taşıt, her fabrika yenilenebilir enerjiyle çalışana kadar kaldırımda dalgasına bakan, yürürken bir sigara yakan adamın işine karışmak sadece ülkece en iyi yaptığımız şeylerden birini yapmaktır, bir güruhu daha kamunun dışına itmeye çalışmak yani. sigara içmeyi süper cool, anarşist bir eylemmiş gibi lanse etmeye çalışan kekolar da mevcut da en azından onların holier-than-thou tribi yok. yukarıda da şöyle yazılmış: "Bu tip kanunlar da içilmesin diye değil, içmeyeni rahatsız etmesin diye çıkıyor." bu cümleyi birazcık rötuşlayıp AKP'nin son 12 yılda çıkardığı bütün yasaklara uydurabilirsiniz. isterseniz deneyin, eğlenceli bayağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 hem kullananın, hem de çevresindeki kullanmayanın sağlığına zararı olması dışında hiçbir işe yaramayan birşeyin gitgide yasaklanmasına karşı durmak için sebep yok, sapla samanı karıştırmayalım. zararsız birşey olsa karşı dururuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 sevinin sevinin lan kıyamam. burası 3. dünya ülkesi olm, hala kapalı alanda sigara içilen trilyon mekan varken açık havaya geçmişler. hıhıhıhıhığ. ha aynı sistemli yasaklama alkole de gelecek. çok net bekliyorum ama sıkıntı yok. biz yine içeriz her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 forumun liboşları konu sigaraya gelince yine yasaklayun padişahum kafasına gelmiş :DD: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Hay amk işsiz kalıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Sam said: hem kullananın, hem de çevresindeki kullanmayanın sağlığına zararı olması dışında hiçbir işe yaramayan birşeyin gitgide yasaklanmasına karşı durmak için sebep yok, sapla samanı karıştırmayalım. zararsız birşey olsa karşı dururuz. Sam ne kadar akıllı bir adamsın bak, bilgisayar oyunları hakkında bile oturup mantıklı mantıklı yazılar yazabiliyorsun, bu konuda niye böylesin? kurduğun cümleye bakar mısın yani, "kullanana zararlı olan birşeyin yasaklanmasına karşı durmak için sebep yok" Stalin'in falan böyle cümleler kuran vatandaşları olsa mutluluktan yumruğunu ısırarak ağlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Padişahımızı destekliyorum bu konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Bende destekliyorum. Bi insan neden sigara içer ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 güzel çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2014 istanbul'da hergün dolu dolu egzost dumanı solurken sigaraya laf etmek komik geliyor bana. O zaman 1,4 üzeri motor hacmini de yasaklayalım mesela, bazı şeyler çok saçma geliyor bana. Sigara içmiyorum, bir gün akciğer rahatsızlığı yaşarsam bunun sebebi sigaradan ziyade şehirdeki hava kirliliği olacak. O yoğun trafikte soluduğumuz zehirli gazın haddi hesabı yok. Açık havada sigara yasağı fazlasıyla afaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar