paradoksalkedi Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 ARŞİVLERDEKİ SIRLAR ARALANIYOR. İSLAMİYET ÖN PLANDA OLMASIN DİYE YILLARCA BİZLERDEN GİZLEDİLER.... Atatürk'ün Ölürken Söylediği Son Söz İnsanın karşılaşacağı ölüm gerçeğinin son saniyeleri geldiğinde, o sırada yanında bulunanlardan Dr. Neşet Ömer bey “Dilinizi göreyim efendim. Lütfen dilinizi dışarıya doğru çıkartın” diye telaşlanırken, Atatürk, Dr. Neşet Ömer beye bakarak “VE ALEYKÜM SELAM” diyerek gözlerini kapatmıştır. (Kılıç Ali’nin Anıları Sh 659. Hulusi TURGUT) Peki, o sırada Atatürk’ün yanında bulunanlar telaş ve çaresizlik içerisinde kıvranırlarken ve hiç gereği yokken Atatürk’ün “VE ALEYKÜM SELAM” demesinin anlamı ne olabilir diye bir soru akla gelebilir. Böyle bir sorunun yanıtını Kur’an ayetlerinden öğrenelim. İşte Kur’an’ın söyledikleri: “İyiliklerini içeren kitabı sağ tarafından verileceklere, melekler: ‘SELAMÜN ALEYKÜM derler.'' (Vakıa Suresi 90,91) Facebook'ta gördüm düşüncelerinizi merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 yat hadi geç oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 VE ALEYKÜM SELAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 BİSMİLLAHİRRAHMANİRAHİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 1 - Selamun aleykum diyorum, baska biri dediginde aleykum selam diye selamini aliyorum. Dindar biri oldugumdan degil, boyle alistigimdan. 2 - Herkesin dini kitabi kendine. Ataturk musluman olarak da sahane, dinsiz olarak da sahane. 3 - Rahat birakin, mezarinda bari bi huzur verin su adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 facebookta her gördüğünü buraya yabıştıracaksan forgiver'ın topiği var, oraya geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 facebook saolsun iyi ekmek yedik zamanında ama,artık çok boş geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 bunun gizlenmesiyle ne alakası var? bir adam inanınca iyi, inanmayınca kötü mü oluyor? başlığada bunu yazman manidar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 islamiyetin ön planda olmup olmamasıyla ne alakası varki olayın onu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SIKYAHONAW Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Arşiv diyince bende. Neyse yanlış alarmmış pistonlar aşağı insin, periskop içeri, dalışa geçiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 paradoksalkedi said: Böyle bir sorunun yanıtını Kur’an ayetlerinden öğrenelim. öyle bi şeker söylüyor ki, beraber müze gezicez sanıyorum lan. haydi beraber öğrenelim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2014 BÜYÜK YAZINCA ÇOK ETKİLİ OLUYO LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Ve as xd xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 ya valar morgulis deseydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 cami dikilmeyen bikaç metrekare kalmıştı ülkede iyi oldu bu sırrın aralanması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 bence o zaman o gizli vasiyet de dinle alakalı. son kitap kuran değildir falan gibi böyle. sansasyonel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 ataturk: the last islam bender. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Ataturk u buyuk harfle yazan bazi arkadaslar goruyorum. Kurtcu kardeslerimizden sikayet yağıyor lutfen düzeltelim arkadaslar. Cumle icinde kucuk a ile yazacaksiniz. Konuya gelince adam satanist olsa ne olurdu, musluman olunca ne oluyor. Ne olup ne olabileceginden ziyade gozleri yumana kadar ne yapmis ona bakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 *tatürk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 cons çok bozdu. 2. sayfaya geçilmiş hala ses seda yok kendisinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Islama donmeyenler vatan hainidir eger Ataturk muslumansa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 “Dilinizi göreyim efendim. Lütfen dilinizi dışarıya doğru çıkartın” ı selamın aleyküm olarak anlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2014 bingildak said: Ataturk u buyuk harfle yazan bazi arkadaslar goruyorum. Kurtcu kardeslerimizden sikayet yağıyor lutfen düzeltelim arkadaslar. Cumle icinde kucuk a ile yazacaksiniz. Konuya gelince adam satanist olsa ne olurdu, musluman olunca ne oluyor. Ne olup ne olabileceginden ziyade gozleri yumana kadar ne yapmis ona bakin. abi ahaha biyik mesaj editlemişti küçük harfle yazmak için asdsadfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar