Red Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Sek protein sütler falan hikaye mi 30gr protein diyor. Ben hergün bi tane 500ml protein süt içiyorum. Sabah yarışı gece yarisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2018 kendinden wheyli onlar sanırım. çükü iğne basmaktan ufalmış bi abimiz muhtemelen gelip seni bilgilendirecektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Ürün içeriği ; "1 kutu (330 ml) SEK Protein Laktozsuz Süt, 30,5 g Protein içerir. Kakaolu Protein Süt 223 kcal, Hindistan Cevizi Aromalı Protein Süt 210 kcal’dir. 1 kutu (330 ml) SEK Protein Laktozsuz Süt yetişkin bir bireyin günlük protein ihtiyacının yaklaşık %43’ünü karşılar. Orta düzeyde spor yapan yetişkin bir erkek bireyin ise protein ihtiyacının %35’ini karşılamaya yeter. Laktoz içermemesi sindirim açısından kolaylık sağlar. Şeker içermez. Bu sebeple kan şekerinde ani dalgalanmalara sebep olmaz ve uzun süre tokluk hissi sağlamaya yardımcı olur. ENERJİ VE BESİN ÖĞELERİ (100 ml) Enerji (kcal/kJ) 67,5 / 282,2 Protein (g) 9,3 Yağ (g) 0,5 Karbonhidrat (g) 6,5" said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 ben whey'e karşı değilim. sadece iki damarımı görünce abi toz kullanıyo musun peki? diyen insanlar genel popülasyon. onlar için bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 alabiliyosan al da yani her gün yarım kg et veya 1 kalıp peynir yiyecek cüzdan olmayabilir herkeste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Dur şu cagırnata kötülük yapayım biraz https://imgur.com/gallery/eMTO0Zm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 samaella said: alabiliyosan al da yani her gün yarım kg et veya 1 kalıp peynir yiyecek cüzdan olmayabilir herkeste. kırmızı etten daha pahalıya geliyo ki bu süt xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 axedice said: Dur şu cagırnata kötülük yapayım biraz https://imgur.com/gallery/eMTO0Zm kalktı xd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Jaegerjaquez said: samaella said: alabiliyosan al da yani her gün yarım kg et veya 1 kalıp peynir yiyecek cüzdan olmayabilir herkeste. kırmızı etten daha pahalıya geliyo ki bu süt xd yok la normal sütten bahsediyorum :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 süt çok boş beleş bi besin ya dediğim gibi gaba almak varken yogurt ve kefir yerine süt içmek çok malca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 gaba=growth hormonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 o proteinli sütlerin kalorisi karbonhidratı falan yüksek. arada böyle yemek yemeğe vakit olmadığında, yolcluktayken falan ara öğün niyetine arda içilebilir. protein kaynağı amacıyla kullanmak için pahalı ve whey mi kazein mi ne olduğu belli olmadığından toz whey yerine geçmez. wheylerde bcaa da varki asıl önemli olan o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 bcaa is a lie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2018 değil bcaa tek başına yalan yoksa kas yapımında çok önemli rol alıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 ben geldim yine progress fotolarıyla. 65 kiloya son 15 kilom kaldı, inanılır gibi değil. 43 kiloyu geride bıraktım. 3 kilo bile verince yarım beden küçülüyorum, o daha da korkunç. "oo son gördüğümden beri çok kilo vermişsin" diyen birçok insana cevabım hep "3 kilo verdim halbuki" oluyor. alışmak zor. ortalama kilodaki insanların "çok şiştim" dediği şey bende yoktu mesela. çünkü daha fazla şişemicek kadar aygırmışım. yemem gerekenden ufacık bir parça çok yesem şişiyorum şimdi. tüm zayıflardan özür dilerim, hep dalga geçtim sizle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 Oha progress e gel Milliyet.com da bir de simdikini halini gorun kivamina gelmissin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 50 KİLO VERDİ AİLESİ BİLE TANIMADI başlık bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 eski sevgilisine kızdı manken oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 ben açıkçası totoma kızdım da zayıfladım. nasıl taşıdım bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 super :+1: sonunda su turk image sitesinden kurtulmussun yurtdisindan da gorebiliyoruz progressi - aynen simdi al sirtina 43 kilo sokakta dolas ne hale gelirsin :D bakkala gidecen 2 damacanayla gitmek gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 vpn açmaya üşeniyodum ben hep ya, unutuyorum sonra kapatmayı iş için sıkıntı oluyordu :P valla bir gün "50 kilo verdi ailesi bile tanıyamadı" başlığıyla televizyona neyin çıkarsam "hayvan gibi yedim de zayıfladım" dicem sdf. teşekkürler bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 Helal Team Kilonu nası koruyosun ya da korucaksın yöntemin varsa paylaşır mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 viva, şu an koruma evresinde değilim. non-stop bi diyet ve spor var. ama cheat günlerin haftaya yayıldığı oluyor (ev yemeği, fındık ezmesi ve ekmek ile cheat, kızartma vs değil.) o cheat günler uzadığında da kilo almıyorum ama onu söyleyebilirim. yediğim şeye göre su tutuyor veya tutmuyor. kas kütlesi kazandığım için daha çok yakıyorum şu an yediğim hapsolmuyor vücuduma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2018 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2018 43 kilo mu oha helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar