Biyik Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 teşekkürler, acaba hangisi daha kalabalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2017 trump ana baba günü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2017 Ev için aletler alıp, halı üstünde çalışmak ne kadar sağlıklı olur? Tutupda bir odayı buna çeviremem. En fazla alabileceğim şeyler (örnek olarak) http://www.hepsiburada.com/delta-feel-young-ab-roller-crunch-trainer-karin-mekik-aleti-p-SPORDELTA271 ve http://www.hepsiburada.com/ecg-spor-50-kg-halter-dambil-seti-p-HBV000000WQFH budur. Bu şekilde ufak şeyler ile evde çalışmak sağlık riski taşımıyorsa ve işe yarıyorsa bir kaç şey almak istiyorum. İşim bitince toplayıp, yatağın altına atarım diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2017 bench yapmak için sehpa lazım, squat için rack lazım. bir power rack alarak ihtiyacın olabilecek çoğu hareketi yapabilirsin. diğer türlü pek bir yere ulaşabileceğini sanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Aralık 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2017 http://www.gymholix.com/SquatW-Duvar-Menteseli,PR-50.html ciddiysen bu konuda al bundan akarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2017 Link ve öneri için teşekkürler fakat bir kaç ay için bu kadar harcamam. Amacım soğuklar geçene kadar 2-3 aylık birşeyler almaktı (400-500 ü arası harcamayı düşünüyordum). Evdeki çalışma ortamında sağlık riski olur diye vazgeçtim. Böyle büyük aletlerede bulaşmak istemiyorum açıkcası. Önümüzdeki hafta salona gitmeye başlarım artık. tekrar teşekkürler @Claiborne, @Fili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 sonunda ben de geldim aranıza. yarın 6. dersim var. 13 gündür de karbonhidratsız ve şekersiz besleniyorum (meyve dahi yok). 2 hafta sonra beslenme düzenime yavaştan meyve falan dahil edicez. insülin direncini kırmaya çalışıyoruz şimdi. haftada üç ders. 10 dk cardio ile başlıyoruz. bunların dışında da haftada 2 kere cardio, birer saat. sonra tüm vücut için ağırlık. leg press, leg curl, bench press, lat pull down, squat, leg extension vs. 13 günde 4.5 kilo gitti. yemek çeşitliliği konusunda sıkıntı yaşıyorum. genelde öğünlerim et, tavuk, ya da balık ve salata oluyo. (250 gr) önerilere açığım, teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 1 saat cardio dünyanın en yalan ve anlamsız şeyi sıfır karbonhidrat olayını yapan da çok var ama açıkçası insanın boku bile düzgün çıkmıyor öyle beslenince, onun yerine az karbonhidrat alıp onu da baklagil veya sebzeden alınca çok daha iyi oluyor sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 kısa süreli ya o. insülin direncini biraz kırmak için. 2 hafta sonra hafif karbonhidratlı biraz meyveli bi düzene geçiş yapıcaz. 50 kilo vermem gerekiyor, bacaklar için cardio şart bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 117'den 92'ye düştüm bem en fazla 15 dakka HIIT cardio yaptım şimdiye kadar ki artık onu bile yapmıyorum haftada 1 gün basket oynuyorum. 1 saat cardio olayı baya 90'larda kaldı, internetteki hiçbir kaynak artık önermiyor öyle bir şeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 izliyorum videoları. cardiodan çok ağırlık çalıştırıyo bana hoca. 6 derste bile toparladım azıcık. 6 haftaya 20 kilo hedef koydu bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 SEN DEVAM ET BÖYLE GÜZEL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 pardon caps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 ben 2 ayda keto ile 20 verdim yata yata, zamandan işten vs bayarsa spor dene 3-4 hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 2 ayda 20 baya iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 alır geri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 alır geri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 ortak mi ariyorsun kendine ayicik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 almaz almaz yemek sistemini bir düzene oturttun mu alınmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 ben de 0 carb derken sadece tavuk et yemiyorum. sebzelerden aliyorum. bugun 2 hafta doldu, 6. antrenman bitti. 5,2 kg gitmis. leg presste 140 kg calisiyorum 1 set. diger 2 set 100 kg. bu bacaklar nasil incelecek acaba sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 bacak inceltmenin bir yöntemini bulursan bana da söyle normal adamın iki bacağı kadar bende bir bacak var zayıf hipster bacağı istiyorum ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 https://eksisozluk.com/bacaklari-inceltmek-icin-yapilmasi-gerekenler--4071752 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 yok bu da işe yaramadi bende hayvan gibi koşuyordum, günde 10km en az giden yer bacak oldu hep. Bir de fazla kilo kime göre neye göre fazla kilo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 ilk dediği doğru olan aslında tamamen genetik, yani genetikten kalınsa yapcak bişi yok. Ki şey var bende mesela, azcık bacak çalışsam hayvan gibi büyüyor, ama ne kadar kol sırt, üst vücut çalışırsam çalışayım gelişmiyor mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2018 ben body building yapmiyorum. kas kutlemi arttirmaya calisiyoruz. kaslar guclendikce vucut daha cok yag yakiyor. agirlik kalinlastirir diye bir sey yok. nasil bi antrenman programi uyguladiginiza bagli daha dogrusu. ben kalinlasmadim en azindan 6 antrenmanda. ayrica benim gibi 100+ kilo olan insanlarin kaslanarak zayiflamasi sart. yoksa o sarkmalari minimuma indiremiyorsun. freeletics de mukemmel mesela. ama ben onun icin cok sismanim shshsh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar