Findukezmesi Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2017 Dorian yates hiit antrenman programı hakkında yardıma ihtiyacım var, acaba bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2017 Mal said: dipsi yanlış yapıyorum galiba. inerken dirseklerim iki yana açılıyor. inik pozisyonda tricepsler birbirine paralel kalması lazım heralde ama öyle ne kadar yapabilirim bilmiyorum. Demek ki tricepsler gucsuz baska kaslar yardima kosuyor, dumbbellla gelistir veya lastikle destekle kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2017 evet yazın bi ara 3x8 yapıyodum kanatlara yükleniyordu. kanat omuz üst sırt çalışıyor öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2017 1 yildir spor yapiyorum bench press 5x 70kg oldu, internete bakiyorum novice diyor benim kilom icin(70kg vucut agirligi) 1 yilda novice mi oldum anca? ayrica hic spor yapmamis adama da 40 kg squat diyor, 0 kg bile zor bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Fili said: bu ne lan sdjklfhdalkhfslgsdfgsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 sardalya said: 1 yildir spor yapiyorum bench press 5x 70kg oldu, internete bakiyorum novice diyor benim kilom icin(70kg vucut agirligi) 1 yilda novice mi oldum anca? ayrica hic spor yapmamis adama da 40 kg squat diyor, 0 kg bile zor bence. ben x12 yapıyorum, eser miktarda artıyor bench :D overweight statüsünden çıktıktan sonra 5x5 e dönmeyi planlıyorum. 1 yılda 70 kilo kaldırıyorsun da kaçla başlamıştın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 70kg güzel ya gayet salla internette yazanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 o kadar before after'a foto koyduk hiç prim yapmadı, buradaki herkes küçük birer jager olmuş anlaşılan. tier'iniz değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 hani abi bi alıntılasaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 sardalya said: 1 yildir spor yapiyorum bench press 5x 70kg oldu, internete bakiyorum novice diyor benim kilom icin(70kg vucut agirligi) 1 yilda novice mi oldum anca? ayrica hic spor yapmamis adama da 40 kg squat diyor, 0 kg bile zor bence. şuraya göre 1RM 79kg olsa https://symmetricstrength.com/standards#/70/kg/male/- Novice 62kg, Intermediate 83kg. intere az kalmış novice bitiyor artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 oo 1 RM hesaplamamistim, elimi sallamadan 10 kilo attik :D kacla basladigimi hatirlamiyorum 30 ile falan sakatlik cikmasin diye muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2017 Mr. Rippetoe'yu dinleseydin şimdiye bench 2 plaka - 100 kg squat 3 plaka - 140 kg deadlift 4 plaka - 180 kg ama 3500 kcal + gomad (gallon of milk a day) yapmak şartıyla https://2.bp.blogspot.com/-nvEXYVHbFBE/UoiJEdG5joI/AAAAAAAACFk/oy0GkcPyPc4/s1600/PIo8E.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Şurdaki sorunun aynısını sorcamda dalgamı geçmişler adamla anlamadım https://www.reddit.com/r/Fitness/comments/3t64v8/overhead_press_is_basically_the_latpull_down_right/ Overhead press ve lat pulldown aynı kasları mı çalıştırır farklı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 bench press le barbel row aynı kasları calistirir mi sorusu gibi. biri omuz hareketi biri sırt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 core'um o kadar moktan ki anlatamam buarada 2 gundur bouldering yapiyorum forearmlar PATLADI ellerimi yikayamiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Fili said: Mr. Rippetoe'yu dinleseydin şimdiye bench 2 plaka - 100 kg squat 3 plaka - 140 kg deadlift 4 plaka - 180 kg ama 3500 kcal + gomad (gallon of milk a day) yapmak şartıyla https://2.bp.blogspot.com/-nvEXYVHbFBE/UoiJEdG5joI/AAAAAAAACFk/oy0GkcPyPc4/s1600/PIo8E.jpg starting strength degil ama stronglifts ile boyle oldum neredeyse, davar gibi kosuyorum da toparlansin ya da yemek yemeyi bilmiyoruz iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2017 Ben de iyi beslenemedim 75ten 70-ye dustum, 6pack falan da cikmiyor zaten biraz bulk yapayim da kalipli gozukeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Mal said: Şurdaki sorunun aynısını sorcamda dalgamı geçmişler adamla anlamadım https://www.reddit.com/r/Fitness/comments/3t64v8/overhead_press_is_basically_the_latpull_down_right/ Overhead press ve lat pulldown aynı kasları mı çalıştırır farklı mı? oradakilerin de dediği gibi birbirinin tersi hareketler ama overhead pressde oldugu gibi bir hareket sırasında dinamik olarak kullanılan kasın zıt(antagonist) kaslarını da stabilizer olarak çoğu zaman kullanıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Yani ikisini Aynı programa yazmak iyi olur. Aynı hareketin biri çekme biri itme versiyonu olunca aynı yerlere etki ediyordur belki dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 ikisi aynı programda çok iyi olur. Zaten birbirinin zıttı kasları mümkün olduğunca eşit miktarda geliştirmek lazım ki kas dengesizliği olmasın. Upper-lower split veya fullbody yapıyorsan aynı gün yaparsın ikisini de. Superset de yapabilirsin. Bunun gibi bench pressle de seated row/barbell rowu eşleştirebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 push pull legs yapiyorsan ama zit kaslari hic ayni gun calistirmiyorsun.. kotu mu simdi PPL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Program budur işte https://i.hizliresim.com/6yEd37.jpg Hem izole hareketler var hem birleşik. Bundan 2 ay gelişimini alıp yerine farklı versiyonlarını koyup devam edeceksin. Buna birde bacak için leg extension ve onun tersini ekleyince full body perfect program. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 bu 1 günlük program mı? haftada kaç gün gidiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 3 kere 1 gün antreman bir gün dinlenme. Haftanın sonunda 2 gün boş oluyor iyice toparlanıyor vucut. Bu programın öncesinde 15 dk koşu 15 dk esneme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2017 sardalya said: push pull legs yapiyorsan ama zit kaslari hic ayni gun calistirmiyorsun.. kotu mu simdi PPL değil tabii ki, aynı gün çalıştırmak gerekmiyor. Programda dengeli olsun yeter ama eğer aynı gün içinde yapmaya imkan tanıyan bir programsa birleştirilebilir ve bunun bazı faydaları olabilir. Mesela aklıma gelenlerden biri, gerçi ne kadar doğrudur bilmiyorum ama şu söyleniyor overhead press belirli oranda omurgayı sıkıştıran bir hareket (spinal compression), lat pulldown veya chin-up/pull-up da decompression sağlıyor belirli bir oranda. Bunları böyle birleştirmek faydalı olabilir. @Mal Kusura bakma ama bence kötü bir program o. Al Starting Strength'i ona chin-up/lat pulldown + incline bench press ekle, çok istiyorsan triceps extension da ekle. Bu programı tokatlar. squat ve dl varken leg extension ve leg curl ileri düzeydeki bodyciler dısında ne kadar gerekli bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar