deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2017 Benim elim kırık diye standart idmanımı yapamıyorum 15 gündür ama kaykay ve stres girdi hayatıma, o yüzden vücut, kilo falan hala aynı sdfgfdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 hangi supplementleri alayim? whey aliyordum, creatine'e de basladim. ekstra olarak bcaa mi yoksa casein mi veya baska bisey mi alayim? 6 aydir falan cok aktif yapiyorum bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 alma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 full body programlarında hiç pump etkisini hissetmiyorum ya sadece daha fazla yoruluyorum, normal mi bu? Bir de ana amaç yağ oranını düşürmekse full body takılmak daha mı iyi sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 full body programi dedigin compound hareketler mi yoksa tek tek izole hareketlerle butun vucudu calistirmak mi? cahil yorumumla compoundda pump olmaz diyecegim, o kadar zorlayabilmek gercekci gelmiyor butun buyuk kaslari. bi de o kadar kan var mi vucutta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 compoundlarla çok güzel pump oluyor büyük kas kütleleri, örneğin bench, lat pulldown, shoulder press 3 lü süper set yapın 12-15 tekrardan 3 set pumpı görün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 pump ne antreman sonrası geçici kas şişkinliği mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=-xZQ0YZ7ls4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 https://devdala.files.wordpress.com/2015/11/11248155_1070032966363339_1709348509202947106_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 böyle jargonlu konuşanlara çok özeniyorum, ben lisanlı yaptığım işlerin bile jargonunudan uzağın ya, geliyor biri bla bla falanca filanca diyor, diyorum işte bende hiç yok o... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2017 Jaegerjaquez said: https://www.youtube.com/watch?v=-xZQ0YZ7ls4 Ahahahahajglkjgsk. VOTE FOR ME ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 abi son 2 aydır bi 4 kilo veriyorum, sonra geri alıyorum, sonra geri veriyorum, sonra geri alıyorum. yalama oldum resmen almadan verseydim kilo hedefime az kalacaktı resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 yiyosundur panpa farkinda olmadan yiyosundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Bodybuilder Rich Piana, 46, who has a lengthy history of steroid abuse, is placed in a medically induced coma after being found unresponsive in his Florida home following a possible overdose Read more: http://www.dailymail.co.uk/news/article-4782424/Bodybuilder-Rich-Piana-placed-medically-induced-coma.html#ixzz4pYJKXuww Follow us: @MailOnline on Twitter | DailyMail on Facebook http://www.hurriyet.com.tr/galeri-dunyaca-unlu-vucut-gelistirmecinin-aci-sonu-40547829?p=5 Hep aynı hikaye .. Yazık Gençleri uyaran yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Pek yaziklik bisi yok aslinda, piana ve onun gibiler isin risklerini hepimizden daha iyi biliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2017 En iyi yaslarini yasamis iste hem de dolu dolu fotolara bakinca 46dan sonra napacakti; hastaneye gidip gelmek icin cekilir mi hayat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2017 Rich piana ölmüş heralde. Rip http://www.mirror.co.uk/news/world-news/celebrity-bodybuilder-rich-piana-dead-11052054 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2017 arkadaşlar paralel dips aletini nereye yaptırırız?HAzırları çok pahalı İstanbulda tanıdık var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 bikac kisiye soyledim ama pek ilgilenmediler bence mukemmel bir fikir, kol bandi gibi kaslarinizin buyuklugunu olcmek icin gadget, spordan once sonra takacaksin appi de olacak otomatik kaydedecek, almaz miydiniz? sanki iyi bir kickstarterla para toplar gibime geliyor, 30-40 dolar verirdim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 şöyle yap, ürünü maliyetine+kargo parası olarak sat, her ölçüm için para iste, 0,25 falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 sayılara o kadar takılmak pek mantıklı değil ama 1 yıllık spor salonu üyeliğini peşin alıp 3 ay sonra sporu bırakan beyaz yakalılara satabilirsin sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 aynı şeyi penis ve testislerimiz için de yapabiliyosak alınabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 evet hatta leaderboard olur, hacim yarismalari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 sosyal medyada paylaşma özelliğinde olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2017 Ayna karsisinda otomatik foto koyup, filtewleyip instagrama da atsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar