Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

vücut geliştirme #5

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

fitnes eğitmeni için sınavı var kısa bir eğitim alıp sınavını verince 1. aşama oluyorsun.

benim omuzum geçti gibi hafif hafif başladım antrenmanlara.

Böyle bir program ile başladım antrenörün yazması üzere.

kolumu biraz bile kassam kramp giriyor ağrı yapıyor.
ilginç bir şekilde enerjim hiç yok gibi beslenmem bozulmuştu ama halen toparlayamadım. ne kadar dinlenirsem dinleneyim sanki hep yorgun gibiyim.

Mesaj tarihi:
Bu arada duzgun dietisyen tavsiyesi verecek olan varmi? Hanim ile beraber gidecegiz, hanimin demir degerleri baya dusuk cikmis. Bizim kanimizi yagimizi adam akilli olcsun sonrada ortak bir beslenme programi yapsin istiyoruz. Uskudar besiktas levent arasi tercih sebebidir.
Mesaj tarihi:
Güzel.
Yıllardır strength gain olsun diye götümü belimi zorlayarak girdiğim lower body squat günlerimden kurtulacağım bu datayla.
Zaten upper body'ye oranla damacana olan bacaklarım da rahat edecek bu şekilde.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Vücut geliştirdiği ilaçla bOmba yapmış

Bombalı paket gönderdiği babasını ağır yaralayan Alican Kurdaş, kendisine kötü davranan babasını korkutmak ve uyarmak için vücut geliştirme ilaçlarından bomba yaptığını itiraf etti

http://www.milliyet.com.tr/vucut-gelistirdigi-ilacla-bomba-gundem-2349481/

yaaaa..
Mesaj tarihi:
said:
Vücut geliştirme sporu yapıyordum ama başkaları gibi hazır ilaçlar yerine alkol, amonyak gibi maddeleri temin ederek ilacı kendim hazırlıyordum. Doğum günümde de ilgisiz olan babamı bu ilaçlardan düşük dozlu bir patlayıcı uyarabilirim diye düşündüm. İnternetten ses bombasının nasıl yapılacağı konusunda bilgi edindikten sonra düzeneği hazırladım.

bu nasil hikaye ya ahahaah
  • Yeni Oluştur...