cabiria Mesaj tarihi: Mart 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2021 75/100 apple tv+ fanboyluğu yapmak gibi olmasın ama apple tv+ originalleri hep üst kalite iyi işler. şu ana kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Mart 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2021 Orjinal seri haric her filmi zamaninda izlemistim ama hic binge yapmamistim, kronolojik star wars seferine ciktim. Alternatif spinofflar dusunurken keske qui gon'a da el atsalar diye dusundum. Otoriteyle sorunlu hafif darkside meyilli, kesin severdim. Hem sidekick obi wan hikayesi de eklenmis olurdu. Cizgi romani ya da kitabi varsa oneriniz, qui gon hocamizi ozledik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Mart 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2021 Prof Asaf Savaş Akat ve Ege Cansen. Tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2021 On 22.02.2021 at 08:55, Goering dedi ki: bu kdr kotu senaryo izlemeyeli olmustu, yine 'ilk perde' biraz daha izlenir olmus 4,5 / 10 cidden ne çirkin filmdi ya of. karakterler, mesajlar, hepsi yanlış hepsi saçma sapan. tam bir netflix filmi cidden sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2021 eleştirmenler öve öve bitirememiş ama izleyici puanları dipte. gene gerçeklikten kopuk eleştirmen filmi olmuş gibi. konu ve fragmanı sevmemiştim zaten, kaçarak uzaklaştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2021 eleştirmen filmi ne abi, film düpedüz kötü. güçlü kadın imajı mı var erkekler mi kötü yoksa hırs mı kötü ne bu yani. saçma sapan netflix mesajı işte, siz zevzek olun, kendinizden başka etik tanımayın, hatta mümkünse ben eşşeğim olun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mart 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2021 (düzenlendi) uzun zamandır ilk defa bir filmi izlerken sinirden kendimi s*K me aşamasına geldim, hele filmin ortasında yaşanan olaylardan sonra, çok rahatsız edici bir film ama sonu içime su serpti o yüzden filmin sahne, kadraj, renk vs. gibi güzel unsurlarını konuşacak kadar rahatladım. o yüzden güzel film rahatsız edici, oldukça rahatsız edici ama kendini izleten bir iş ama baş rol ile anlatmaya çalıştıkları kadınının "güçlü kadın" olarak poz kesmesi ve film boyunca bunun ekmeğini yemesi. emek, etik vb. kavramlara açıkça savaş açarak, onların üstüne basıp yükselmesi ve bunun özenilecek bir şey olarak sunulması kara film standartları için bile oldukça aşağıda olan bir kurgu. Mart 9, 2021 Feamer tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gungor Mesaj tarihi: Mart 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2021 bunları boostlayıp pepelepewi yasaklasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2021 Koca götlülerin film izlemesi yasaklanmali ya, netflix'in yaptigi en iyi film olabilir I care a lot. Gone girl'den baya begeniyodum hatunu zaten, inanilmaz oynamis. Sadece oyunculuktan solid 7'si var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2021 bir film hakkında bu kadar farklı kutuplarda yorumları uzun zamandır görmemiştim ya. herkes başka bir şey diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2021 netflixin yaptığı en iyi film bu diyorsan netflixi geçen hafta falan açtın sanırım, hayırlı olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2021 (düzenlendi) arggghh ama açmadım olm Mart 10, 2021 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2021 https://www.ign.com/articles/pepe-le-pew-will-not-make-an-appearance-in-space-jam-2 kokarca pepeyi cancellamışlar lan uhaeuhaehuaeuheauheauhehueuhahuehueahueahueahuaeuhae, kovaladığı kedi twitterda mı yazdı noldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2021 Chicago 7 filminde görmüştüm Black Panther Party'i. Shaka King'in ikinci uzun metrajıymış. Çok büyük ihtimalle bu yılın oscarını alır Get it out'daki Kaluuya oynuyor. Black Panther'lerin başkanı Fred Hampton'ın öldürülüşünü anlatıyor. Çok sevdim 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2021 "bunu yapanlar *aşağılayıcı söz* böyledir" diye forum kullanıcılarını kapsayan genellemeler yapmaktan kaçının, sadece ilk başlatanı puanla uyarıp diğerlerini gizliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2021 (düzenlendi) 9 saat önce, Silphatos dedi ki: https://www.ign.com/articles/pepe-le-pew-will-not-make-an-appearance-in-space-jam-2 kokarca pepeyi cancellamışlar lan uhaeuhaehuaeuheauheauhehueuhahuehueahueahueahuaeuhae, kovaladığı kedi twitterda mı yazdı noldu #meowtoo lola'yı da göğüs aldırma operasyonuna göndermişler, bayağı tantana koptu onun için. Mart 10, 2021 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Mart 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2021 (düzenlendi) Star wars on birlemesi bitirdim, son filmi katip binge yapmamistim hic. Ah son film. Daha besinci dakikadaki "Somehow palpatine returned" repliginden belliydi nasil bi film oldugu. Ama seri iste, hepsini izlemezsem olmuyor. Somehow diye senaryo mu yazilir olum. 6-7 arasina spinoff cekilirse phantom menace uclemesinin yanina belki konabilir son seri. Cok da gommuyorum genelin aksine de, kendi icinde butunluk icin o ara film ya da dizi sart. Biri cikip toparlasin. Mart 10, 2021 sylvanas tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2021 (düzenlendi) https://www.imdb.com/title/tt0113677/?ref_=hm_rvi_tt Living in Oblivion 1995 Netflixe gelmiş hemen yabıştırdım. çok güzel film izleyin. Mart 10, 2021 sanssizsansli tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2021 beğendim. Cowboy Bebop/ Serenity havası vardı. Hoşuma gitti o açıdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mart 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2021 ai konusuna birçok farklı açıdan bakıyor iyi docu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2021 On 10.03.2021 at 23:20, sanssizsansli dedi ki: https://www.imdb.com/title/tt0113677/?ref_=hm_rvi_tt Living in Oblivion 1995 Netflixe gelmiş hemen yabıştırdım. çok güzel film izleyin. ashdahsda çok iyiymiş ya eyvallah. güzel geldi yoklukta hidden gem fularsız arkadaşlar da izleyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Mart 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2021 (düzenlendi) bektaşi'ye iki koca testi şarap vermişler. "erenler, tat bakalım hangisi iyidir bizi aydınlat" demişler. bektaşi birinci testiyi kafasına dikmiş, biraz içip, ağzını kol yenine sildikten sonra, "öbürü daha iyi" demiş. diğerleri, "erenler, daha tatmadan nasıl karar verebiliyorsun" diye sormuşlar. bektaşi "bundan daha kötü olamaz" diye cevap vermiş. Ben de hayatımda hiç found footage içerikli birşey izlememiştim. Netflix sağolsun, gerisine merakım kalmadı. Benim gibi 90'lar sonu 2000'ler başı Marsilya rap'inin hayranı birisinin bile canını sıkacak denli yapmacık diyaloglarla dolu, dibine kadar tahmin edilebilir ve boş zaman öldürmek için bile yanlış seçim bir yapım. Lan bari dizi diye çekeceğinize tek film yapsaydınız, 14 dakikalık bölüm uzunluğu dizinin berbatlığını perçinlemiş. Mart 14, 2021 Akuma_Blade tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mart 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2021 (düzenlendi) I care a lot'ı izledim, eğlenceliydi. Baktım metacritic'te eleştirmen ortalaması 66, bence hakkaniyetli bir puan. Senaryosu James Bond filmleri, John Wick ayarındaydı. Kurgunun aksadığı yer var ama bu böyle olur mu ya eleştrilerine katılmıyorum. Kurgu, ahlakçılık yaptıkları için aksamış. Joker'de de, belediye sosyal harcamaları kısmasa Joker olmazdı çiğliğine kaçmışlardı. Bunda da sistem böyle diye vurgulama ihtiyacı hissetmişler, kaldı ki filmin sonu muhtemelen seyirci tepkisinden kaçınmak için öyle olmuş. Bunun altında çok bir bit yeniği aramıyorum, dünyada yazılan kurgu eserlerin %99'unda kötü karakter net bir şekilde kazanamaz. Kurgununun doğası aykırı. Fakat ana karakter bir yerde yarın ölsem zaten orada bitiyor hayatım ben günümü gün etmeye bakarım diyor, yarattığı karakter için mutlu son yapmak istediğini oradan anlıyorum senaristin. Bunu biraz daha açarım da spoiler falan kasamadım. Mart 15, 2021 eldar tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gungor Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 eldar sen leon ne biçim film ya demiş miydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 https://www.imdb.com/title/tt9731682/ neden bu kadar düşük puanı ya, ben beğendim. ortalama film ama aqtı qitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar