eldar Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 21 saat önce, tiLi dedi ki: çarpıcı veya derin bi film diil. çerezlik mads mikkelsenli film. anneme izletiyim o sever Vasat senenin en iyi filmiydi, bayıldım. Mikkelsen'in en iyi performansı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 bu filme niye bu kadar abanılmış, puan verilmiş anlamadım. Büyük ihtimalle kadınlara yapılan tacizleri konu edinmesinden. Hikaye çok basit; Cassie ile Nani çok iyi arkadaşlar. Nani bir grup erkek tarafından tacize uğruyor sonra intihar ediyor. Cassie'de "tıp" okurken, okulu bırakıp, kahvecide çalışmaya başlıyor, intikam peşine düşüyor. Hiç de game chancing masterpiece değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 Dün radyoda Golden Globe Best Picture Drama adayı olduğunu duyunca şaşırdım ben de. Tamam kötü film olmamış, güzel gidiyor izletiyor da gerçekten game changing masterpiece değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 10 saat önce, goldbären dedi ki: aga senin için derin film ne acaba? ne izlesen yüzeysel diyorsun da sdf. tchaikovsky filmleri severim aga filmi izledim oaa filme bak falan da demedim derin de diil. mikkelsenin en iyi performansı da the hunt değil mi ayrıca? wow ne kadar derin bi film bu diyemiycem filmlere çok cringe o tuzağa düşmiycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 o diil de no country for old men ile aynı zamanda aynı yerde çekilmiş bi gömlek üstün there will be blood'ı izlemediyseniz izleyin. bill the butcher DD lewisin iyi performansı diyen biri vardı o sevecektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 oyunculukları şahane olan No Country For Old Men ve There Will Be Blood filmleri, aşırı çöptür. Vakit kaybıdır. Evet muazzam oyunculuk vardır ama içinde karamel koyuldu diye b*k yenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 There will be blood kişisel liste yapsam ilk 20'ye koyacağım bir film. No country for old men'i de çok severim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 TWBB>>NCFOM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 paul dano'nun dayak yediği her film>rakibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 En güzeli there will be blood dayakları heralde asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 gel ağzımı burnumu kır suratı var tipte yapacak bir şey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 maşallah futbol bölümü gibi olmuş burası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 @goldbären ağlama melis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2021 On 05.02.2021 at 10:08, bLackcha0s dedi ki: bu filme niye bu kadar abanılmış, puan verilmiş anlamadım. Büyük ihtimalle kadınlara yapılan tacizleri konu edinmesinden. Hikaye çok basit; Cassie ile Nani çok iyi arkadaşlar. Nani bir grup erkek tarafından tacize uğruyor sonra intihar ediyor. Cassie'de "tıp" okurken, okulu bırakıp, kahvecide çalışmaya başlıyor, intikam peşine düşüyor. Hiç de game chancing masterpiece değil harbi tırmış. kadınlar erkeklerin yaptığı bütün yanlışları yapınca mı empowered olacak sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2021 (düzenlendi) soul çok güzelmiş, 8/10 (en az) forumdan DRUK da öğrendim o da 8/10, ama coen brothers tarzı gibi sevmiyorum. bu film hakkında yorum yapanlar daha iyi açıklamış yukarıda. ("çarpıcı ve derin değil" + "bok gibi bırak" bence biraz coen bro. style) resident alien / dizi - e01 - 6/10 Şubat 6, 2021 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2021 drukla coen brothers ne alaka ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Şubat 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2021 (düzenlendi) Space Sweepers Özetle beklediğimden çok daha iyi bir bilimkurgu / aksiyon filmi. Başrol karakterler beklediğimden iyi çıktılar özellikle Kot-nim çok tatlı, yolu açık olsun. Görseller daha iyi olabilirmiş (özellikle disko sahnesinde ve fabrika içindeki mekik kaçışı kısmında) öte yandan ilk fragmanın bende yarattığı geyik atmosferin aksine karanlık ve tükenmiş bir dünya portresi çizmesi yönüyle takdirimi kazandı. MCU filmleri gibi ekrana kan sıçramasın diye yaptıkları numaralar ve tanrı kompleksli o.ç. kötü adam tiplemesi ise can sıkıcıydı. Keşke biraz daha para harcansaymış ve ILM'den yada Mandalorian ekibinden birileri görüntü yönetmenliğine destek verseymiş. Klişe var mı, yığınla ama sadece güneş sisteminde geçen, içinde orbital elevator, mass driver, uzay kolonisi filan olan bilimkurgu filmi çekme cesareti gösterdikleri için bile takdir edesim var. Şu haliyle IMDB notu olan 6.7'dan daha azı değil ama bir 8.0 da değil. Şubat 7, 2021 Akuma_Blade tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2021 Bende dun Space Sweepers i izledim. Ellerindeki butceye gore gorselleri iyi kotarmislar. Ne kadar ekmek o kadar kofte. 6.7 imdb notu makul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gungor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2021 5 saat önce, tiLi dedi ki: drukla coen brothers ne alaka ya more like “bi insan neden coen tarzı sevmez” Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2021 bu kdr kotu senaryo izlemeyeli olmustu, yine 'ilk perde' biraz daha izlenir olmus 4,5 / 10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2021 (düzenlendi) surayi 1-2 ay bos biraktik, baslamissiniz yine kotu kotu filmler seyretmeye arks. tek basina su kadin oscarlik. verin hemen suna bi odul fln, harika zaman zaman sadete gel hadi artik desede olayi bilenler icin 6/10. ben cok takip etmemistim bu olayi, o yuzden 7.5/10 verdim helalinden. tam kiz arkadasla birbirine sarilmalik docuseries, flortlesenler kacirmasin. Şubat 23, 2021 reyou tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2021 Netflixde normal izleme hızı 1.25 yapacaksınız, zaten izlenecek doğru düzgün bir şey yok. Az bucuk merak uyandıranlar da 1,25 hatta yer yer 1.50 ve manuel ileri atlamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Mart 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2021 Oldukça beğendim. Kim ne derse desin Netflix bu docudrama işini iyi kotarıyor. Konuya yabancı olanlar Game of Thrones kafasıyla bile izleyebilir. Aaaa bu Aerys Targaryen, bu Robert Baratheon, bu Jon Snow, bu Ramsey Bolton vs diye direkt kafanızda canlanıyorlar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2021 rise of ottomans gibi bişeydi. eğlenerek izledim ben de. dün de mubi'de ah gözel istanbulu izledim. 17. yüzyıldaki ermeni bir seyyahın gözünden istanbulu anlatışı ve belli yerleri anlatırken günümüzdeki istanbul görüntüleriyle o anları resmedişi üzerine olmuş. nostalji olsun istanbulu da severim derseniz izlersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar