Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün Ne Seyrettiniz?

GERGE

Öne çıkan mesajlar

düz izleyici derken beyin kıvrımları düz izleyici dimi tsısısı.

kesinlikle çok iyi filmdir ya. gençken anlamamışım pek, bu yaz tekrar izleyince anladım kıymetini. hem şehrin hikayesini ruhunu hem de hiç yaşamamış saydıkları milyonlarca fukaranın üzerine kurdukları medeniyeti çok tatlış anlatıyor.

goldbären tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

On 12.01.2021 at 13:00, cabiria dedi ki:

80/100

Bayağı kaliteli bir belgesel Türkiye'yi baya övmüşler, gurur duydum ??

Çok güzeldi. Tüm dünya biliyorken sessiz kalmaları inanılmaz. Üstünü çat diye kapattılar. Istanbul'un göbeğinde adamı tandır yapmışlar. Bezos olayında pek bir şey olmasa da bulaşması çok ilginç adam Levent'te migrosun arka bahçesine gelmiş ahaha 

Sosyal ağlarda paylaş

On 01.02.2021 at 05:30, Asteroth dedi ki:

@eldar Abi senden baska sevmeyen yok, niye "ben de" dedin ki sen simdi?

set kostum vs cok iyi, ama filmde hikaye yok, bide kameron diaz cok kotu. goze batiyor

kotu film demek istemiyorum ama.....ortalama film, bi daha izlemem, izlemeyenin kaybettigi birsey yok, ha herhangi marvel filmi izleyecegime bunu izlerim ama o ayri.

Sosyal ağlarda paylaş

On 26.01.2021 at 22:34, sanssizsansli dedi ki:

220px-The_White_Tiger_film_poster.jpg

The White Tiger 2021

https://www.imdb.com/title/tt6571548/?ref_=tt_mv_close

forumdaki herkesin izleyip sevebileceği ayarda güzel film olmuş. Netflix işi.

üf ne pis bi filmmiş ya bu.

Spoiler

ulan koca filmde tek mi iyi karakter olmaz ya. babası desem bi ara çal götür koçum diye akıl verdirttiler, sonda gelen akrabası desem veledin karakteri yoktu ama son dondurma sahnesinde gidişatı gösterdi. 

tamam anladık kill the masters da, hani kameraya bakıp bakıp ben yaptım çok da güzel oldu size de tavsiye ederim diyip cinayete teşvik etmek...

nese adamın vizyona yarıldım yalnız, bilişim bilişim diyip gidip orda taksici kurmuş ahah. bi de film boyu dans etmedikleri için memnun oldum, son sahnede dans geliyo gibiydi taksicilerden ama ucuz yırttı.

razzRaziel tarafından düzenlendi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...