sanssizsansli Mesaj tarihi: Kasım 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2020 (düzenlendi) https://www.imdb.com/title/tt1235529/?ref_=nm_flmg_dr_1 hype haberimiz yok john wickin yönetmeni yeniden yapıcakmış ov ye Kasım 1, 2020 sanssizsansli tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2020 (düzenlendi) Possessor (2020) AMAZON kan, daha çok kan ama yetmiyor daha çok kan. araya biraz şizofreni. kan, kan, kan, kan. arada film olsun diye oyunculuk var, senaryo var-yok arası. sonunu görmenize gerek yok bence. 5/10 edit: +1 iyi "kan" sinematografiden. kan görmek istemiyorsanız izmeleyin, o kadar diyeyim. Kasım 4, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2020 (düzenlendi) Run (2020) Hulu Oyunculuk özellik başta iyi, story telling filmin başlarında çok iyi. spoiler da yemezseniz geriyor film. izlenir ama ne kadar seversiniz bilemem. 6/10 Kasım 27, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2020 Gözden kaçmaya müsait diye burada dursun dedim. Crime türü meraklılarının seveceğini tahmin ediyorum, senaryosu kusurlu gelse de bana 8 bölümü bitirmeye değer buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2020 durgun rural gerilim seven izlesin, çok yeni bir şey de yok içinde ama tatlı bi gerilimi var. Spoiler özellikle ortaları güzel gerdi seyirciyi sürekli oynadı bizimle, yemek sahnesi falan. ama sonu tipik bitti. kevin tabancayı alıp kaybolduğunda bütün gerilim uçtu nasılsa hepsini yutar diye sdf. "kanka filimde hiç bishi olmuyor ki, çok yavaş aqmıyor bi de" yorumlarınızı şimdiden görebiliyorum ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 Titus reyizin Bosch'una sardık biz de, güzel dizi valla keyifle izleniyor Los encılıs polisiyesi, hani tam wire gibi procedural değil bazı suçlular azzıcık fantastik kaçıyor bide aksyon dozu daha yüksek falan ama genel havası iyi. Liutenant Daniels ile Marlo Stanfield önemli rollerde oynuyor ordan da sevdirdi kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2020 içinde polis var diye wire'la niye kıyaslıyosun lan sdf. fena değil ben de izledim hepsini severek. eğlendiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2020 7/10 Prodüksiyon, çekimler falan 8/10 esasında ama çok tek düze bir film olmuş o yüzden 7dedim. Ek olarak gud kıristiyın amerikalılar, ben eşşeğim almanlar mesajı gene girilmiş ama tom hank zaten o mesaj olmayan filmde oynamıyor sdfaf Alman deniz kuvvetleri nazilikten en uzak askerlerdi o yüzden gereksiz egzajere edilmiş kısımları sevmedim. U-bot, deniz savaşı falan seviyorsanız kesin izleyin. Onun dışında benzer konuya sahip iyi bir kitap okumak istiyorsanız şunu da öneririm: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Aralık 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2020 geçen gün sound of metal'i izledim. Spoiler bi metal grubunun bateristi duyma yetisini kaybediyor, hikayesi sound of metal üzerine gidiyor. çok beğendim ben. ismi gerçekten çok hoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2020 güzel film o baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Aralık 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2020 Az önce netflix'de görüp "unfriended: darkweb" izledim. Ikinci filmmiş. İlk filmi de bi ara izlerim. Bastan sona pc basinda ve skype uzerinde gecen degisik bi teknikle cekilmis. Baya hosuma gitti. Bide darkweb tü kaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Aralık 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2020 con vik ve hotline miami tadında izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Aralık 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2020 yeni pixar animasyonu Soul'u izledim baya iyiydi her zamanki gibi 80/100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2020 pixar döktürmüş yine. ÇOK İYİ. cazlar bluzlar mahvediyorsa hele sizi daha da iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2020 biraz birikti Mini Dizi. Daha önceki yapımcıları Pretty Little Liars'ı yapmıştı, o yüzden ve Nicole ablamız için izledim. Mehh çıtır çerez bir dizi 6/10 Müthiş bir dizi. Hatta başlığı yok, açayım bir ara Cernobil yapımcısı Sky Atlantic işi. Guy Ritchie sinemasını seven mutlaka atlasın. 2 günde bitirdim 9 bölümdü sanırım. Aksiyon sahneleri müthiş. Londra'ya hakim olan bir çete liderinin öldürülmesinden sonra başlayan çete savaşlarını anlatıyor ama Londra'ya her ırktan çeteyi summonlamışlar. Çok zevkliydi. 2. sezonu sabırısızlıkla bekliyorum 9/10 Netflix'te rastgele açmıştım ama Arada derede kalmış güzel filmlerden. Polonya yapımı. Sosyal medya da trollük yapan bir şirkette çalışan çocuğu anlatıyor. Yönetmeni Corpus Christi'nin yönetmeni o da çok iyi filmdir izledikten sonra farkettim. 7/10 Uzun zamandır bu kadar sağlam bir gerilim izlememiştim. Kendime işkence ettiğimi düşündüm çok iyi bir filmdi. Imdb puanı 6.4 ama 7 altında kalan müthiş filmlerden. Fransız korku sineması yönetmeni Pascal Laugier filmiydi. Bunun gazı ile aşağıdaki filmi izledim 7/10 Laugier filmi diye izledim ancak sadece bol bol kan var. O kadar kan var ki artık film yordu bitmesi için bekledim. Benim için boş bir filmdi. Gariptir ki bunun da imdb puanı 7.1 ama benden 5/10 The Hunt'dan sonra Vinterberg sinemasını da Mikkelsen abimizi de çok sevmiştim. Uzun zamandır bekliyordum. Harika bir filmdi. Her yerden ödül topluyor zaten. Sinemografi yine çok iyi. Orta yaş bunalımını çok güzel anlatmış ve haaaarika bir kapanış sahnesi var. 8/10 2020 yılında çok seçerek izlemedim kaçırdığım filmler vardır belki ancak benim için yılın filmi bu oldu. Bateri çalarak hayatını kazanan Ruben bir sabah kalktığında hiçbir şey duyamıyor. Hikaye basit olsa da sinemada ses kullanımı ile çığır açmıştır. Başka bir örneğine hiç rastlamadım. 9/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Aralık 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2020 senden gorup basladim tum gunumu yedi gangs of london, cok guzel basladi ama sonra sapitti masallah. london degil texasdan betere dondu ortam ve bu mantiksiz geldi bana bayagi. ozellikle nijeryalilarin olaylari absurde varan sacmaliga kacti. aksiyon sahneleri dedigin gibi muthis. 7,5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2021 olm ne kolpa abartı diziymiş lan, birleşmiş milletler gibi masalsı bi underground var. sadece VURUCULUK adına gereksiz anlatıma katkısı olamyan şiddet var ve bunlar beni dehşete düşürmek yerine soğutuyor. BAKIN NE KADAR BRUTAL BİR DÜNYA. Spoiler TURKISH KURDISTAN sahnesi hele biz bildiğimiz için daha komikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2021 Bu filmi bayağı tuttum. Amatörlüğe çalan bir naiflik nadiren iyi sonuç veriyor. Bu filmde bir şekilde ayar tutmuş, samimi ve etkileyici olmuş. Tatlı bir şey izlemek isteyenlere tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2021 Gangs of london ilk bolume baktim, bizdeki mafya dizilerinin ingiliz versiyonu. meh/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ocak 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2021 (düzenlendi) Sion Sono dan 3 film izledim bugun, yarina cikarsam iyi. https://www.imdb.com/title/tt1632547/ https://www.imdb.com/title/tt10589914/ https://www.imdb.com/title/tt4439120/?ref_=rt_li_tt Ocak 11, 2021 Scalanova tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Ocak 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2021 (düzenlendi) 80/100 Bayağı kaliteli bir belgesel Türkiye'yi baya övmüşler, gurur duydum Ocak 12, 2021 cabiria tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ocak 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2021 (düzenlendi) Iyy suudilerin konsolosluğuna bak ne boktanmış. Suudiler pek çok kötü şey olmalarının yanında estetikten de yoksunlarmış Ocak 12, 2021 Gizli tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2021 Ankaradaki arap elciliklerinin geneli boyle zevksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ocak 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2021 Işid hücre evi gibi duruyor. Zaten o bok yeşili bayrağı nereye taksan kötü görünür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ocak 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2021 (düzenlendi) Sihirli annem terör edition hahahah Ocak 12, 2021 Gizli tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar