goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2020 yok ya pişman olmazsın, ne filmlere 9-10 veren adamsın bunun helalinden bi sekizi var, işlenişi güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2020 5/10 bilemiyorum, cekimler devam ederken senaryonun tek kopyasi ruzgara kapilip kaybolmus gerisini improvize etmisler sanki komple, acayip bir film lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2020 Netflix hero yaratma seysi dedigin gibi begenmedim hic bosa 2 kusur saat. Bu arada, Karakomik filmlerin ilk ucunu izledik ve harikalar, nesini begenmedi millet. Kacamak, iki arada, deli harika hepsi, son iki daha iyi kaçmaktan biraz daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2020 @reyou beğendin mi? marvel için bol tereyağlı popcorn hazırlıcam yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2020 10 saat önce, goldbären dedi ki: https://www.imdb.com/title/tt6048922/ bugün apple.tvde çıktı, tabi biz snopy severler olarak anında emikledik. fena değil temizinden 7 verdim, film %90 falan cg, cg olduğu da anlaşılıyor ama ışık ve renkler (ambient occlusion) iyi olmuş o yüzden sırıtmıyor. midway'den iyidir onu söyleyeyim. onun dışında hikayenin eskiliğinden gelen bayık klişeler var (1955 tarihli romandan uyarlama) her zamanki gibi İçeriği gizle hikayeden dem vurayım, HURONZBUÇUCU İKİ BOYUTLU KARTON ALMANLAR ŞEREFLİ GEMİLERİMİİZİ HAİNCE ALÇAKÇA TORPİLLİYOR kafası olsun, artık devout karakter görmek istemiyoruz olsun, oralar baydı sonu da anti-kilimaktikti, hatta 90 dakikaya uzasın diye paradeli müzikli son herkes ayakta alkışladı falan tamam kardeşim anladık. he 40 gemilik konvoyun komutasını da ilk seferine çıkan komutana vermezlerdi, yoklukta belki olmuştur. yani birkaç hikaye klişesi dışında pacingi iyi, sürekli teknik olması seyirciye fazla ipucu vermemesi (hele interstellarda nolan fanboylar bilim bilmez diyerek karadeliğe girmeden hemen önce astronota wormhole anlatmak) böyle dramalı karakter backstoryli uzamaması da iyi yanları. çok bölük pörçük anlattım ama dire consequences suratı tomenksi özlediyseniz onu veriyor : D pic related. 7 verecektim ama “KÖTÜYÜZ BİZ KÖTÜÜÜÜ” anonsu birkaç kere yapılınca 6’ya çektim. düz aksiyon olmuş ama teknik açıdan iyi, tom hanks de olmasa 4-5’e iner hatta. bir das boot on greyhoundu yokeder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2020 https://www.imdb.com/title/tt7556122/?ref_=nv_sr_srsg_0 şunu izledim yeni gelmiş. İdare eden bir aksiyon diyeyim çok büyük bir plot yok ama düz aksiyondan değişik bir tarafı var sadece. 6.8 vermişler yüksek kalmış bence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2020 ben ilk 30dk'dan sonra kapattim, dayanamadim plot'tan oturu asiri sacma geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2020 olm çok kötü lan. playlistinden scriptine her şeyi çok kötü Z kuşağı. niye dayandım sonuna kadar geçe geçe bile çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2020 sword of the immortal batı adaptasyonu gibi, iyi aslında gayet. soundtrack kötü sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2020 On 10.07.2020 at 16:26, GONDARCENGIZ dedi ki: @reyou beğendin mi? marvel için bol tereyağlı popcorn hazırlıcam yoksa. 7/10 verdim helalinden. begendim guzel. 1 puanla kacirdin damarlarindan steroid akan, taytli deluganlilari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2020 On 10.07.2020 at 06:14, GONDARCENGIZ dedi ki: yıllardır hiçbir filmde bu kadar duygulanmadım, ağladığım tek film lotrdeki hobbitlere eğilme sahnesi idi. 2 numarada bu oldu. helal olsun. 10/10 filmle ilgili hiçbirşey bilmeden fragman falan izlemeden izleyin pişman olmazsınız. valla çok teşekkürler tavsiye için. çok beğendik, harika film. öküz oturtuyor adamın göğsüne. sora ufak ufak kaldırıyor o öküzü. 9/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2020 Güney kore galiba yine, neyse hiç bakmadan indirip izleyeyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2020 (düzenlendi) On 05.07.2020 at 03:19, goldbären dedi ki: çok underrated filmdir ya. üçüncüye izleyesim geldi benim de. indireyim... Altınayıcıkların artık Vizyon'a independent contributor olarak atanmasını teklif ediyorum. Temmuz 13, 2020 Mc_Lovin tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2020 ben kötü bir izleyiciyim evlat, dc ile marveli ayıramıyorum daha .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2020 On 11.07.2020 at 05:44, Sam dedi ki: bir das boot on greyhoundu yokeder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2020 knives out izledim,daniel craigin oynadigi imdb puani,reviewler fln cok iyi,hatta forumda da aradim,begenmis insanlar benim hayatimda izledigim en paspal,en dandik filmlerden biriydi bitsin diye bekledim,butun celebirtleriyler de oynamis filmde,neden nasil? bence bu epstein projesi,para aklama isi fln,cok sacma bi senaryo,komedi oyunculuklar,butun filmi dandik fake southern accentiyle narrate eden daniel craig,sacma sapan mevzular,bittiginde mutlu oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2020 ben de dead don’t die izledim, hayatımda izlediğim ünlü-başarı korelasyonu en tersine işleyen filmdi. o filmde oynamış ünlü olsam ömrüm boyunca utanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2020 matrix 2 izledim izlicek brişey bulamadım, hem aksiyon hem boktan cgi çekti canım. sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2020 15 saat önce, DoGMeaT dedi ki: knives out izledim,daniel craigin oynadigi imdb puani,reviewler fln cok iyi,hatta forumda da aradim,begenmis insanlar benim hayatimda izledigim en paspal,en dandik filmlerden biriydi bitsin diye bekledim,butun celebirtleriyler de oynamis filmde,neden nasil? bence bu epstein projesi,para aklama isi fln,cok sacma bi senaryo,komedi oyunculuklar,butun filmi dandik fake southern accentiyle narrate eden daniel craig,sacma sapan mevzular,bittiginde mutlu oldum bu filmi ben de daha bitiremedim. bir yerlerde bırakmıştım aylar geçti açıp bitirmedim hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gungor Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2020 Hanıma bak anime ıcı bıcı tatlı karakterler, bak bak hanimiş diye Ghibli Collection'dan sırayla izletirken, Grave of the Fireflies'a denk geldik. :. ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2020 knives out -> BIDIBIDIBIDIBIDIBIDIBIDIBIDIBIDIBIDIBIDIBIDIBIDIBIDIBIDI. yeter da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2020 28 dakika önce, Gungor dedi ki: Hanıma bak anime ıcı bıcı tatlı karakterler, bak bak hanimiş diye Ghibli Collection'dan sırayla izletirken, Grave of the Fireflies'a denk geldik. :. ı Arada o da lazım, sağlam film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2020 5 7 7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2020 greyhound afişi niye böyle kolpa sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2020 sanırım web release olduğu için iyi bir poster çıkmamış, random seçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar