goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2019 7 saat önce, Scalanova dedi ki: Isi gucu birakmalik degildi 7,5 fena değildi evet ama işi gücü bırakmalık değilmiş. yine de naif ve iyi kötü mesajı var filmin sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2019 izledim eh işte. banlayalım bence gene de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2019 On 17.07.2019 at 18:07, reyou dedi ki: Shazam 3/10 hatta 2 fln dicem de, arada twitter a falan girdim can sikintisindan, orda daha eglenceli seyler vardi, filme aktardim o 1 puani da. bir daha kirmizi donlu super kahraman filmi seyredersem, esekler kovalasin. su filmlere 18+ yaninda 13- falan koysunlar artik yahu. 10 yaşımda oğlumla izledik - ağzını kocaman açarak kahkalar attı, beni de güldürdü. Spoiler shoot him in the face sahnesinde koptuk baba oğul ama. arada gönderme yapıyoruz hatta o sahneye Sonuç: erkek çocuk varsa yakınlarda beraber izlemelik film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2019 8/10 o bastaki duffy duck nedir lol Onun disinda muzikler, espriler, kan/dovde vs hersey saglam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2019 Hotel Mumbai Çoook uzun zamandır beni bu kadar etkileyen bir film olmadı. Olayı çok yüzeysel biliyormuşum. Basit bir terör saldırısı sanıyordum. Yönetmen Maras epey islam düşmanı gibi gözüksede film çoook başarılı. Sözlükte filmin geriliminden Dev Pattel farkedilmiyor diye bir yorum vardı gerçekten de öyle... based on a true story sevenler direkt izlesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2019 o film bana itici gelmişti bir sebepten aksine ya. Spoiler entitled zenginleri korumak için yemin eden MÜŞTERİ TANRIMIZDIR diyen hintli lesser hizmetkarlar, müslamic portrait klişelerinden ziyade bu batmıştı bana. verilen fedakarlık mesajı bu malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2019 https://www.google.com/url?sa=i&source=images&cd=&ved=2ahUKEwjF2rO31dXjAhVDY1AKHYgtDHEQjRx6BAgBEAU&url=http%3A%2F%2Fwww.abbeyvision.co.uk%2Fblu-ray%2F2009%2Fcovers%2Famadeus.shtml&psig=AOvVaw3D3P_wgd5sbxXqi6eJW6qU&ust=1564336411797603 İyi ki kaç dakika olduğuna bakmamışım yarısına gelene kadar. 3 saat 5 dakika müzikal film mi olur arkadaş :< Director's Cut izlemezdim bilsem filmin kendisinin bu kadar uzun olduğunu. İşin acı tarafı film o kadar iyi ki, bırakamadım. 9.5/10 Spoiler 0.5 puanı da akşam üzeri davul zurnayla gelin almaya geldiler, oradan kırdım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 Hereditary'i izleyip sonra bu filme gittim. Ari Aster bu aralar popülerleşti, zaten bu filmi başka türlü çekemezdi. İyi bir film aslında ama diyemiyorum. Açıkça referans aldığı "Wicker Man" filmi (aynı havayı Hereditary'de de sezmiştim ama bunda açık, neredeyse yeniden çekimi gibi) beni etkilemişti, bunda ise sadece sıkılmadan izledim. İki filmine dayanarak yönetmenin formülle iş yaptığını, filmin birçok öğesini koymuş olmak için koyduğunu düşünüyorum. Teknik olarak iyi ama sanat yönü zayıf. Filmin bazı seyirci yorumlarındaki gibi rahatsız edici olduğuna da pek katılmıyorum, rahatsız edici olması için tasarlanmış birkaç sahnesi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2019 https://www.google.com/search?biw=1366&bih=625&tbm=isch&sa=1&ei=s6JCXYaCILKRmwX2rJnYCw&q=jim+carrey+baş+belası&oq=baş+belası+ji&gs_l=img.3.0.0i8i30.2359.3823..5555...0.0..0.93.259.3......0....1..gws-wiz-img.......0j0i67.cCEjalOot6Y#imgrc=kCw9Q1ar1aUvYM: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 Yani bilemedim, Seth Rogan da artık Adam Sandlerlaşacak sanırsam... Daha güzel espriler var da yani güzel kadınları yanıma alayıp film çekeyim.. bilemedim işte, daha güzel işlenebilirmiş konu. 5.5/10 Sonunda gerçek hikaye yazsa daha güzel bitermiş, garip bir sonla bitiyor. Şu hızlı teknik konuşmaları da yapacak başka oyuncu yok herhalde hep Jesse Eisenberg'e veriyorlar rolü 6/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2019 (düzenlendi) Seth Rogan hiçbir zaman Adam Sandler'dan daha iyi olmadı ki? *The bomb has been planted!* Ağustos 5, 2019 Rewendor tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2019 23 saat önce, Rewendor dedi ki: Seth Rogan hiçbir zaman Adam Sandler'dan daha iyi olmadı ki? *The bomb has been planted!* hahaha hiç umrumda değil bile Adam Sandler'ı hiç sevmem, Seth Rogan'ı da sevmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 5. sezonu izliyom, scripted vs ama baya iyi lan kenarda paso açacam artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2019 q tarantino nun yeni filmini izledim sadece meh diyebiliyorum , heycansiz , icim bayildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2019 eğlenceli film, kafalar çok iyi. Johnny Depp'in film boyunca aynı ses tonu ve bakışlarla konuşması dışında her şey çok iyi. 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2019 (düzenlendi) Parasite (2019) Gisaengchung Yönetmen: Joon-ho Bong sirf yonetmenden dolayi izleyin, hatta kesin izleyin. spoil etmicem. 7,5 / 10 Ağustos 20, 2019 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2019 memories of murder'ı izlediydim dün, bugün de bunu izleyeyim diyordum tam. aklımdan çıktıydı bi de, güzel denk geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2019 hatta bu filme başlık açın da konuşalım üstüne. harap olmasın bu topicte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2019 @Goering senin adın sencer mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2019 Eğlencelik... oğlunu oynayan çocuğun kötü oyunculuğu inanılmaz ahaha Pazar kafa dağıtmak için izlenir. 5.5/10 Drama filan beklerken gerilim çıktı. Hiç ummadığım şekilde güzeldi. 7.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2019 @Llama sencer degilim, garip isimmis. 7 / 10 restore falan etmisler, kotu film de degil ve ucretsiz. Spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2019 (düzenlendi) On 20.08.2019 at 19:22, Goering dedi ki: Parasite (2019) Gisaengchung Yönetmen: Joon-ho Bong sirf yonetmenden dolayi izleyin, hatta kesin izleyin. spoil etmicem. 7,5 / 10 filmin mesajı karmaşık. (planı yok belki de...) ama keisnlikle izletiyor ve taze katılıyorum. Ağustos 22, 2019 goldbären tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2019 (düzenlendi) The Tourist 4.5/10 Kadroya kanmayın, aşırı kötü bir yönetmenlik, çok tekdüze tırt bir senaryo, taaa ilk kareden anında tahmin edeceğiniz ama çaktırmamak için mantık dışı sahneler serpiştirilmiş ve yine kotaramayan bir plot twist. Yönetmen resmen büyük filmleri izleyip "ben de çekecem!" diye gaza gelen ergen usulü bir iş çıkarmış, hem Angelina hem Johnny bitse de gitsek dercesine kütük gibi oynamış. Heralde senaryonun tırtlığı kotarılmak istenen hikayenin cazibesi altında fark edilmedi, yoksa bu iki ismin bu filmde oynamayı kabul etmeleri için yönetmenin elinde seks kasetleri falan olması lazım şantaj unsuru olarak. Gerçi seks kasetleri bu filmden daha az utanç verici olabilirdi. Hikaye baştan o kadar temelsiz girip yapmacık devam ediyor ki, zaten hiç film içine çekemiyor, diyaloglar yemek masasında yazılmış, yan karakterler yok zaten, Venedik'in muhteşemliği çekilerek görsellik kotarılmak istenmiş, bir in Bruges havası yaratılmak istenmiş, ama benim Venedik gezimde çektiğim fotoğraflar daha fotojenikti. Ağustos 25, 2019 Rewendor tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2019 Eğlenceli ve tatlı filmdi. 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2019 On 17.07.2019 at 18:10, reyou dedi ki: is gucu hemen birakin bunu izleyin. 9/10. oh be sonunda eli yuzu duzgun, senaryosu, oyunculugu 10 numara film izledik. muthis. huahsd çok salaktı bazı yerleri ya, kötü anlamda salak değil ama. şehirli insanların ufacık bir böcek gördüğünde çığlıklar atması, çiğ balığa dokunamaması vb. şeyleri zorunlu olarak yapması gerektiğindeki değişim sürecini güzel anlatıyor. insan ilişkileri filan çok masumane anlatılmış. Batılı bir film olsa net hırsızlık, darp marp olurdu. güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar