Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2019 Devamina dair birsey gormedim ama james cameron avatar zamanından beri yazmakla ugrasiyormus scriptini. 5 bin sayfa falan olmus hatta yönetmen derleyip main story üzerinden bir senaryo hazırlamis. Muhtemelen daha cok malzeme vardır bu acidan. 400 milyon gibi de bir profit yapmis bilmiyorum artık ne kadar tatmin etmiştir. Umarım düşünüyorlardir böyle kaliteli film kırkta yılda bir izliyoruz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2019 daha avatar bahsi yokken cameron bunu çekmeye hazırlanıyor haberleri vardı 2000'lerde, belki 15 yıllık haber. en sonunda yönetmenliği başkasına bırakması sürpriz oldu bayağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2019 Öğle sıcağından kaçmak için gittim vizyondaki herhangi bir filmden beklentim olmadığımdan bari kızı izlerim dedim. Ama iyi çıktı film. 8.2/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2019 On 30.06.2019 at 20:40, goldbären dedi ki: sdfsdf anladın dimi şimdi neden kız bilimkurgusu dediğimi sadece asansör sahnesi için izlenir i origins Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2019 On 03.07.2019 at 13:33, Nekro dedi ki: Alita: Battle Angel Cyborg lu scifi film. Baya keyifli olmus. Hikaye konsepti cok ozgun degil bilinen seyler içeriyor cok ama anlatım cok guzel. Ana karakter Alita çok renkli ve diger cyborglarin aksine 3d mockup yapmislar. O yuzden kendine özgü bir organikligi var çok tatlı olmuş bence. 7.5 alir en az. Bende yeni izledim çok güzel olmuş. devamında ne oluyo diye açıp ova'sına şöyle bi baktım ama hemen hemen aynı yerde bitiyor. 30dk iki bölüm zaten. mangası da 9 ciltmiş sequelleri falan da var, devamı gelir bunun. 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2019 benden de helalinden 7.5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2019 On 22.06.2018 at 16:07, aktiftablet dedi ki: gold üyeliğe geç rahat et. nickinin başına "gold" ibaresi eklenmesi bir çok avantajından sadece biri. bir kahin gibi geleceği görmüşsün adeta, the fall of paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2019 On 05.07.2019 at 14:16, Mal dedi ki: Öğle sıcağından kaçmak için gittim vizyondaki herhangi bir filmden beklentim olmadığımdan bari kızı izlerim dedim. Ama iyi çıktı film. 8.2/10 Helalinden 6.5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2019 3ten fazlasi israf buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2019 (düzenlendi) 5 e cektim puani. Yeni Forum ama duzenleme kgb tarzi Temmuz 8, 2019 Scalanova tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2019 On 30.06.2019 at 17:02, eldar dedi ki: Coming of age türü filmleri seviyorum, bu da bu senenin en iyisi herhalde, oldukça eğlenceli. Kız kıza bir film. Başrol oyuncuları çok iyi sinerji yakalamış. Özellikle Kaitlyn Dever'ı takip edeceğim, çok yetenekli buldum. sagdaki ufak tefek cinayet merve degil mi lan asldkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2019 14 saat önce, Scalanova dedi ki: Helalinden 6.5 14 saat önce, aquila dedi ki: 3ten fazlasi israf buna. 8.2 fazla tabi ama ikinci yarısına verdim puanı. İlk yarı ikinci yarı gibi akıcı değildi. Birde dramayı kısık tutmuş yönetmen. 6 dan yukarda olması için drama olcak filmde yoksa etkilemiyor kimseyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2019 Alita candır ya. Sinemada gitmiştim baya keyifliydi. Mockup olması daha da gerçekçi kılmış zaten. Hayvan gibi klişe içeriyor ama filmi götüren de bu klişeler zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2019 Train to Busan 8/10 Sağda solda çok duyuyor, çok tavsiye alıyordum, uzun süredir de izlenecekler listemdeydi. Bayağı iyiymiş, övüldüğü kadar var, fazlası da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2019 it comes at night - bayık ve fragman tüm filmi anlattı 5.5/10 lethal weapon - kötü yaşlanmış film çekilmedi bildigin 4.5/10 drag me to hell - konu cheesy ama yonetmen iyi kotarmış çekimler epey iyi +sonu güzel 7/10 capt marvel - feminism done right 8.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 Shazam 3/10 hatta 2 fln dicem de, arada twitter a falan girdim can sikintisindan, orda daha eglenceli seyler vardi, filme aktardim o 1 puani da. bir daha kirmizi donlu super kahraman filmi seyredersem, esekler kovalasin. su filmlere 18+ yaninda 13- falan koysunlar artik yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 is gucu hemen birakin bunu izleyin. 9/10. oh be sonunda eli yuzu duzgun, senaryosu, oyunculugu 10 numara film izledik. muthis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 AYFONU OLANLAR DİKKAT... HEMEN BU AYARI YAPIN ! YOKSA... gibi pazarlamışsın, hemen indiriyorum bak beğenmezsem küfürlü wot yazacağım sana sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 sen yaz, ben de begenmezsem +1 ile desteklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2019 Ben de indiriyorum, kötü çıkarsa banliste eklicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2019 @reyou Güzeldi begendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2019 Isi gucu birakmalik degildi 7,5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2019 orda filmin senaryosu'na gonderme vardi - GONDERME VARRRRRRR!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2019 ooooooooo zaman cok inceeee... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2019 Summer of 84 7/10 Suspect zero 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar