Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün Ne Seyrettiniz?

GERGE

Öne çıkan mesajlar

paradoksalkedi said:

Abi sorsan izleme derdik ya. Rezalet bir filmdi o. Hayır filmin zaten her şeyi klişe üstüne klişe, olayı Game of Thrones'taki duvardan çakmışlar, hikaye gelişmiyor, savaşlar.. savaş yok? :D çok kötü filmdi ya.

ya zaten biliyordum boktan olacağını, ileri ala ala 45 dakkada falan izledim filmi. yazmayacaktım bile buraya öle gelişigüzel izledim diye ama Red, Red'lik yaparak 6 vermiş filme. birileri şimdi harbi fena film değil diye oturur indirir kota harcar, üstüne 2 saat zamanını harcar falan. yazık olur, o yüzden yaziim dedim.
Sosyal ağlarda paylaş

kötü değil abi gayet eğlencelik filmdi.
tam pazar öğleden sonra pizza+bira filmi bu işte.

sabonis said:

aha ben de bunu izlemiştim de yazayım millete hizmet olsun..

The Great Wall
1/10

hayatımda bundan daha bullshit üstü bullshit üstü bullshit sahne içeren bi film izlemedim. cgi kötü, oyunculuk kötü, hikaye kötü, senaryo kötü, gerçekten her şey mi kötü olur bi filmde.
zaten trailer'dan sonra da bunu yazmışım zamanında: "kötü olacakmış izlenimi uyandırdı trailer, hayırlısı."

aksiyon isteyen gitsin 50 tane jason statham filmi var onları izlesin.
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.impawards.com/2017/posters/dogs_purpose.jpg

a dog's purpose (2017)

yönetmeni hachi'nin yönetmenidir diye izledim. hal böyle olunca ister istemez hachi ile kıyaslama yapıyor insan seyrederken. sonuç, başarıyı yakaladığı konseptin çok benzeriyle kendini aşmaya çalışan çoğu yönetmende olduğu gibi çok parlak değil.

yine de seyredilir bir hayvan/hayvansever filmi.
Sosyal ağlarda paylaş

Get Out guzeldi abi. Yuzeysel seyredince hipnoz filmi, biraz aksiyon diye dusunebilirsin ama aralarda farkedilebilecek cok detay var.

Black mold, bahcivan zencinin gece kosma sebebi, adamin kritik bi noktada pamuk kullanmasi, kizin siyah pipetle sut icmesi falan bayagi iyi dusunulup birbirine baglanmisti.
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

sabonis said:

aha ben de bunu izlemiştim de yazayım millete hizmet olsun..

The Great Wall
1/10

hayatımda bundan daha bullshit üstü bullshit üstü bullshit sahne içeren bi film izlemedim. cgi kötü, oyunculuk kötü, hikaye kötü, senaryo kötü, gerçekten her şey mi kötü olur bi filmde.
zaten trailer'dan sonra da bunu yazmışım zamanında: "kötü olacakmış izlenimi uyandırdı trailer, hayırlısı."

aksiyon isteyen gitsin 50 tane jason statham filmi var onları izlesin.

kötü değil abi gayet eğlencelik filmdi.
tam pazar öğleden sonra pizza+bira filmi bu işte.

bence aşırı kötüydü ya. ki ben genellikle severim bullshit tier aksiyon filmlerini. kafayı offline moda alıp izlemek ayrı bi rahatlatıyo. ama yok bu film her şekilde aşırı kötü yani. hani filmin her bir noktası bullshit tier olmaz.

mesela jason statham filmlerinin en azından cgi'ı veya aksiyon sahneleri bleli bir seviyede çekiliyo. çünkü filmin olayı o yani, gidip o noktayı da boktan yaparsan millet niye izlesin?

bu filmde olay cgi ve aksiyon. ikisi de ayrı boktanlıklara yelken açıyor. queen'i beslemek için 1 milyon yaratık sıraya giriyo falan mesela bak bunları geçiyroum ahsdfuhdasu.
Sosyal ağlarda paylaş

Jason Statham filmleri kendi türünde başarılı filmler zaten, bs film değiller.

Bu Great Wall fragmanıyla bas bas bağrıyordu zaten ben tırt filmim diye, niye şaşırdınız ki? Gerçi aynı şeyi Supergirl için söylediğimde burada kasıtlı olarak GoT'dan yanıltmak üzere kurulu sahnelerle Ramsay Bolton iyi adammış gibi gösteren klibi resmi trailerla bir tutarak "fragmana bakmamak lazım" diyen garip adamlar da vardı :D
Sosyal ağlarda paylaş

kendi türünde elbette başarılı jason statham. ama yani şimdi aksiyon var aksiyon var. dark knight da action movie diye geçer, onunla jason statham karşılaştırınca bullshit tier kalıyor elbette :D
yoksa dediğim gibi ben gayet severim zaten statham filmlerini, çoğunu da izlemişimdir. şeker gibi adam :P
Sosyal ağlarda paylaş

Get out'da asıl gerilimin olduğu kısım daha eve giderken, dediğin gibi tersi olsaydı kesinlikle bu gerilimi veremezdi.
Kaldı ki en son an da hiç olmazdı, orada tam olarak seyircinin algısı devreye girsin diye es verilmiş.

Filmde daha olay kopmadan siyah-beyaz gerilimini yaşamaya başlıyorsun, bunun da her türlü altyapısı kafanda mevcut. O gerilimi biraz daha alttan verse benim daha çok hoşuma giderdi film.
Sosyal ağlarda paylaş

7/10

sonunu beğenmedim.

mutsuz sonun yakışacağı bir filmdi bence. finale dair sevdiğim şey diğer bu tarz filmlerde kaçan kişiler hep kötü adamı bayıltıp kaçıp tekrar yakalırken bu abi o siniri ve gözü dönmüşlüğü iyi yansıttı. gram acımadı bam bam.

Sosyal ağlarda paylaş

8.5/10

gayet güzel film olmuş. hugh abi döktürmüş. atmosfer güzeldi. daha filmi izlemeden last of us havası seziyordum. arkada çalan müzik falan last of us müziklerini de andırıyordu cidden. yer yer bazı aksiyonlar genel olarak filmin ağırlığını bozsa da başarılıydı.

çakma wolverine ile olan sahneleri falan sevmedim.oralarda biraz cıvıklaştı.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...