bingildak Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Agbi logini imax salondan kaldırmışlar. İyi ki bir filmi bir hafta geç izleyecektik. Fml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 burda da kaldirdilar kong island yuzunden allah belasini versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Yaa ben de bu Cumartesi gidecektim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2017 İzmir'de var mı? Henüz izlemeyenler vizyondaki başlığa girmesin, ben yandım siz yanmayın :( (lookin at u Deno) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 https://i0.wp.com/thevanguardsite.com/wp-content/uploads/2016/12/moana_showcase-banner.jpeg Guzeldi. 7.8/10 verdik hanimla (O 9/10 verdi, ben assa cektim sdf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2017 LOGAN 7.5/10 Iyiydi,filmi cok begendigimden degil serinin hatrindan veriyorum 6 ustu puan.Bir de kucuk kizi oynayan oyuncu icin.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 6/10 biraz geç oldu ama izledim sonunda sevmem zaten türü. basmış dramı basmış dramı ne konu var ne bir şey.zaten konu ilk 30 dk da belli oluyor.bizim türk milleti sever böyle dramları çağan ırmak iyi analiz etmiş.çetin tekindor aşmış ama adam oynadığı her yapıma kalite katıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 biraz mi geç oldu, abi kadronun yarısı vefat etti yıllar içinde :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 "ne konu var ne bişey" "basmış dramı basmış dramı" peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 kim vefat etti lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 The Salesman'i begenmedim ama Iranlilar'in Turkler'e ne kadar benzedigini birkez daha gordum. Yalan soyleyen comar dayinin mimik ve hareketleri, konuyu gecistirisi falan birebir ayniydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2017 Logan - 6.5/10 Pek begenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2017 http://www.hacksawridge.movie/img/posters/poster01.jpg olm bak özellikle ww2 ağırlıklı hayvanlar gibi savaş filmi izlemişimdir, bi ara belgesellerine sarıp izlenmedik bişi bırakmadım vs. ama bu film kadar saçmasını görmedim. dayandım dayandım ama en sonlarda havada gelen el bombasını eliyle counterlayınca alt f4'ü çaktım siktir çekip. mel gibson, sen bi bok çekme zaten misyonerlik dışında bi bok yaptığın yok. knock knock izlerken bu kadar sinir olmadım. rage quit attım lan filme bildiğin. oscar'ı ve 8+ imdb puanı din + fuck yea america'dan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 bu filmi ben de izlemek için izledim, berbattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 http://cdn.film-book.com/wp-content/uploads/2016/09/headshot-movie-poster-01-600x350.jpg stream sitelerinden birisinde ööle gözüme çarptı. Bi iş yaparken yanda tabletten açtım ses gelsin diye. Baya baya özenli güzel bir film çıktı. işi bırakıp filmi izledim. Raid diye bi film vardı anımsar mısınız? Bu film Raid meets Jason Bourne olmuş. Endonez sineması sonuçta süreklilik hataları, küçük rollerde berbat oyunculuklar falan var ama GORE seven bol vahşet aksiyon sevenler için doğru film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 ezio serisini tamamen bitirmiştim. serinin geri kalanı ne durumda bilmiyorum ama ezio hikayesi güzeldi bence baya. filmden bir şey anlamadım. kötü değil ama bir olayı yok. çok oldu bittiye geldi. tam bir evde vakit öldürmek için izlemelik film. 6/10 güzeldi eğlendirdi. 7.5/10 maui bi sahnede moana'ya eğer şarkı söylersen kusarım dedi. filmin benim için cidden bayık kısımlarıydı. çok şarkı olunca bayıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 çocuklar o şarkıları ezberleyip söylüyor ama. ondan koyuyorlar. aptal yeğen falan varsa gözlemle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 http://elpasoheraldpost.com/wp-content/uploads/2016/12/acm.jpg meh oyunlarıda severim baya ama olmamış ya film. Tarihi settingle ünlü oyun serisinin filminin niye %80 i modern zamanda geçiyor. Tam tersi olmalıymış. Hani oyundan hareketler yaptılar, koştular, zıpladılar ama senaryoyu olabilecek en kötüsünü yapmışlar. Marion'da bütün film aynı monoton tonda konuştu. Animusta kollu filan gereksiz komplike sdf keşke direk Desmond/Altair çekselerdi. Ordan Ezio'ya yürürlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Red said: peter ceksın'ın king kong'undan daha çok beğendim. ilk yarısı bir anda geçti soluksuz ama 2. yarı biraz daha cheesy idi. sinemada izlemek için güzel bir film. 7.8 / 10 ben de daha çok beğendim, gerçekten güzel filmdi. yalnız şunu fark ettim ki gerçekten samuel jackson'dan biraz sıkılmaya başladım, adam yılda 10 tane filmde oynuyor ve hepsinde de konuşma tarzı aynı. en sevdiğim aktörlerden biriydi ama biraz kabak tadı verdi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 µh said: Red said: peter ceksın'ın king kong'undan daha çok beğendim. ilk yarısı bir anda geçti soluksuz ama 2. yarı biraz daha cheesy idi. sinemada izlemek için güzel bir film. 7.8 / 10 ben de daha çok beğendim, gerçekten güzel filmdi. yalnız şunu fark ettim ki gerçekten samuel jackson'dan biraz sıkılmaya başladım, adam yılda 10 tane filmde oynuyor ve hepsinde de konuşma tarzı aynı. en sevdiğim aktörlerden biriydi ama biraz kabak tadı verdi gibi. haftasonu hanımla gittik biz de ben bekliyodum filmi bayadır. yalnız beklentilerimi karşılamadı yeterince yine de gidilir önceki filmi daha çok beğenmiştim bi de devamı gelecek sanırım 10/6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2017 progamer said: http://elpasoheraldpost.com/wp-content/uploads/2016/12/acm.jpg meh oyunlarıda severim baya ama olmamış ya film. Tarihi settingle ünlü oyun serisinin filminin niye %80 i modern zamanda geçiyor. Tam tersi olmalıymış. Hani oyundan hareketler yaptılar, koştular, zıpladılar ama senaryoyu olabilecek en kötüsünü yapmışlar. Marion'da bütün film aynı monoton tonda konuştu. Animusta kollu filan gereksiz komplike sdf keşke direk Desmond/Altair çekselerdi. Ordan Ezio'ya yürürlerdi. ben de bugün izledim hani yarıda kapamadım, oturdum izledim sonuna kadar ama tırt olmuş ya. oklu yaylı kılıçlı adamların üstüne coplu güvenlik görevlisi yollamaları; templar binasına langır lungur girmeleri ve çıkmaları vs izlerken sürekli böyle bi ha şimdi güzelleşicek bi anda kopucak diye bekledim durdu sonra zort diye bitti film. ay özellikle girişteki müzik neydi öyle LSKDF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2017 https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/M/MV5BMmE3OWZhZDYtOTBjMi00NDIwLTg1NWMtMjg0NjJmZWM4MjliL2ltYWdlXkEyXkFqcGdeQXVyNTAyODkwOQ@@._V1_SY1000_CR0,0,674,1000_AL_.jpg ludovico einaudi'yi bu filmle tanımıştım, tekrar izledim. puanımı bi puan düşürdüm, yeni puanım 8/10 çok iyi ama hâlâ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 http://i.imgur.com/WZxWO7M.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Şu filme baktım 14. kez. Bugün çanakkale zaferi dolayısıyla düşündümde neden bizim böyle filmlerimiz yok :( O devasa gemileri bi canavar şeklinde tasvir eden, 300 spartalı yerine o tamamen yok olan 57. alay olsa güzel olmaz mı? Özgünü geçtim araklama, taklit bir şeyler neden yapmıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2017 http://a.dilcdn.com/bl/wp-content/uploads/sites/6/2016/10/rogueone_onesheetA.jpg çok iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar