Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugün Ne Seyrettiniz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

6/10 o da müzikli danslı şeyleri seviyorsanız. yoksa 3.5 falan normal şartlarda.
İzlenilir kılan tarafları;
- İki sokak çetesinin karşılıklı dans etmesi. (güzel spontan bi kareografi gibi durması)
- keman atışması
- kızın bi kere, hocanın çingenesin sen diye gazlamasıyla güzel dans etmesi
- bi de son final kareografisi.

bayan tarafları;
- aşk
- mal bi kız mücadelesi
- standart hikaye
Mesaj tarihi:
Buna benzer oscarlı eski bir müzikal vardı muhtemelen ondan araktır senaryo diyecektim ama adını unuttum ve aklıma takıldı şimdi sdaf neydi adı ya...

2 düşman çete , birbirini seven çift fln. 1970'lerde çekilmiş olabilir
Mesaj tarihi:
Claiborne said:

güzel yazmışsın teşekkürler. pek diyecek bir şey kalmamış. artık şöyle birkaç yüz film izledikten sonra bir daha bakarım filmlerine.

Oha, fikri degisen adam oldugun için aşırı ısındım su an sana.

Biraz kalktı.
Mesaj tarihi:
çok film izliyorum diyemem ama her sene hollywooddan çıkan 10-15 filmden daha fazlasını izleyip bir şeyler öğreneyim diye kasıyorum işte. arkadaşın yaptığı gibi bilginizle vurun da zevkimiz gelişsin.
Mesaj tarihi:
https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/51-CU01Fp4L._SX940_.jpg

9/10

Nedense bu filmi 10 seneden uzun süredir izlemeden tutuyordum. Böyle haftasonu evde pineklerken başbaşa elde sıcak kahveyle falan izleyecek film diye kafada kategorize etmiştim. Öyleymiş zaten. Ama beklediğimden çok çok daha iyi bir kurguyla çok daha başarılı hikayeler bütünüyle karşılaştım.
Mesaj tarihi:
Arrival (7/10)
guzel basladi, bircok degiisk bakis acilari var filmde hosuma giden ama sonu beni tatmin etmedi.

spoiler

sebebi de , her seye zaman gorelidir, iste uzay zaman bukuldu ondan kiz sonu goruyor baslangicta bidisi koymak adet oldu bu tur filmlerde ondan klise buldum

bunun haricinde pek cok kisinin hosuna gittigi gibi ben de begenerek izledim.
Mesaj tarihi:

9/10

kadro iyi, konu iyi. içinde entrika dram sadakat aldatma her şey var. bi kaç sahne yeto çekilmiş onu da 1995 filmi olmasına veriyorum

netflixden izleyebilrsiniz
Mesaj tarihi:
Auril said:

Passengers (2016)

yoklukta süper gitti, uzaya doydum

9/10

uzay mı? oha, iyi mi ya izlenir mi harbi bu?

şu kadını gördükçe meçhulden çıkıp ok atıp kaçacak gibi geliyor bana. meh.
Mesaj tarihi:
benjani said:

http://onlinefilm.co/uploads/film/2015/12/zodiac-izle-108.jpg

çok uzun

Çok iyi filmdi lan bu ben çok beğenmiştim.Zaten jake çok iyi bir oyuncu recep ivedikte oynasa bile izlerim.
Mesaj tarihi:

8/10

bütün klişe chickflick olaylar var sdf
müzikal olmasına rağmen çok rahatsız etmedi
şarkılar baya iyi emma tek başına götürmüş filmi
  • Yeni Oluştur...