Magnum Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 6/10 o da müzikli danslı şeyleri seviyorsanız. yoksa 3.5 falan normal şartlarda. İzlenilir kılan tarafları; - İki sokak çetesinin karşılıklı dans etmesi. (güzel spontan bi kareografi gibi durması) - keman atışması - kızın bi kere, hocanın çingenesin sen diye gazlamasıyla güzel dans etmesi - bi de son final kareografisi. bayan tarafları; - aşk - mal bi kız mücadelesi - standart hikaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Buna benzer oscarlı eski bir müzikal vardı muhtemelen ondan araktır senaryo diyecektim ama adını unuttum ve aklıma takıldı şimdi sdaf neydi adı ya... 2 düşman çete , birbirini seven çift fln. 1970'lerde çekilmiş olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Breakin 2 Electric Boogaloo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Claiborne said: güzel yazmışsın teşekkürler. pek diyecek bir şey kalmamış. artık şöyle birkaç yüz film izledikten sonra bir daha bakarım filmlerine. Oha, fikri degisen adam oldugun için aşırı ısındım su an sana. Biraz kalktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 çok film izliyorum diyemem ama her sene hollywooddan çıkan 10-15 filmden daha fazlasını izleyip bir şeyler öğreneyim diye kasıyorum işte. arkadaşın yaptığı gibi bilginizle vurun da zevkimiz gelişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2017 İzledikten sonra biraz hakkında makale falan okursan baya artısı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2017 https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/51-CU01Fp4L._SX940_.jpg 9/10 Nedense bu filmi 10 seneden uzun süredir izlemeden tutuyordum. Böyle haftasonu evde pineklerken başbaşa elde sıcak kahveyle falan izleyecek film diye kafada kategorize etmiştim. Öyleymiş zaten. Ama beklediğimden çok çok daha iyi bir kurguyla çok daha başarılı hikayeler bütünüyle karşılaştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 normalde gore sevmem ama eğlenceliydi, kara mizah öğesi de çok. https://i.ytimg.com/vi/Zvbp9YFZjaM/maxresdefault.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2017 Arrival (7/10) guzel basladi, bircok degiisk bakis acilari var filmde hosuma giden ama sonu beni tatmin etmedi. spoiler sebebi de , her seye zaman gorelidir, iste uzay zaman bukuldu ondan kiz sonu goruyor baslangicta bidisi koymak adet oldu bu tur filmlerde ondan klise buldum bunun haricinde pek cok kisinin hosuna gittigi gibi ben de begenerek izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2017 http://720pizle.com/i/afis/a4650.jpg ingiliz hmmpfs ölüm döğüşü yapıp parayı vurmaca filmi 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2017 @Auril +rep traders 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2017 9/10 kadro iyi, konu iyi. içinde entrika dram sadakat aldatma her şey var. bi kaç sahne yeto çekilmiş onu da 1995 filmi olmasına veriyorum netflixden izleyebilrsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2017 hangi sahneler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=RU39sf4I5SM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 http://onlinefilm.co/uploads/film/2015/12/zodiac-izle-108.jpg çok uzun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2017 Passengers (2016) yoklukta süper gitti, uzaya doydum 9/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 8/10 filmi seyrettikten sonra diğer detaylar için google. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Auril said: Passengers (2016) yoklukta süper gitti, uzaya doydum 9/10 uzay mı? oha, iyi mi ya izlenir mi harbi bu? şu kadını gördükçe meçhulden çıkıp ok atıp kaçacak gibi geliyor bana. meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Ooo jennifer. yumy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 scifi sayılacak bir şey yok içinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 NASIL YOK AGA UZAYLI GİBİ BAKIYOR KARI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 yine her şeyi bilen bir mühendis (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 benjani said: http://onlinefilm.co/uploads/film/2015/12/zodiac-izle-108.jpg çok uzun Çok iyi filmdi lan bu ben çok beğenmiştim.Zaten jake çok iyi bir oyuncu recep ivedikte oynasa bile izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 8/10 bütün klişe chickflick olaylar var sdf müzikal olmasına rağmen çok rahatsız etmedi şarkılar baya iyi emma tek başına götürmüş filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2017 Zodiac gerçekten iyi film, adama yakışır iş çıkarmışlar. Passengers'ı daha izlemedim ama izleyen arkadaşlar da uzay içeriği güzel diyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar