Lectre Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 olm heyvanlar güzel olmuş ama az, ne bileyim şimdi etimek yoğurt yapıp izledim korsan korsan, iyiki sinemaya gitmemişim, çerezlik gitti işte, heyvan şart ama yani, başarılı heyvanlar var ama yine de çok bir çekici değil anlatabildim mi? hayır. yazdırtma o zaman bak bir sürü şey yazdım bir şey anlatamadım fasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 8/10 veririm, film aldı götürdü ya baya iyiydi. Özellikle yönetmenin gözünü sevdim. Başka filmi var mı diye bakıcam bi ara Kız 50 kiloysa 49u taştaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 goldbären said: razzRaziel said: http://hdfilmhizmeti.com/wp-content/uploads/2016/09/arrival-izle-e1474227575576.jpg fena değil, ama tam festival filmi ohş scifi diye yumulursanız yamulabilirsiniz kitap güzel anlatmıyor çözünürlüğü düşük diyen adamsın gitmiş dvdscr izlemişsin yau :) olm napayım aşeriyom zaman zaman ve piyasada scifi kalmadı :/ bi de biz buna filmekimi zamanı yer bulamadıydık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 DarKRideR said: http://tr.web.img4.acsta.net/pictures/16/06/29/20/07/587893.jpg 6.5/10 Sanki Clint başgan ve Tom Hanks'in paraları bitmiş de SGK primlerini yatırmak için para lazım diye çekmişler gibi geldi. 50 dakika uzun uçak kazası raporu goygoy bölümünden pek farkı yoktu. daha kuvvetli bir film bekliyordum ama oyunculuk hariç öyle övülecek tek bir yanı bile yok :( mis gibi feel good filmi lan. ruhsuz herif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 ben de severek izlemiştim sully'yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2017 Asteroth said: 5/7 http://24.media.tumblr.com/tumblr_m1p8u5sw0L1qffe23o1_500.jpg asfk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raylen Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/7/72/Whiskey_Tango_Foxtrot_poster.png 7/10 margot robbienin aksanı bir acayip olmuş heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2017 razzRaziel said: http://hdfilmhizmeti.com/wp-content/uploads/2016/09/arrival-izle-e1474227575576.jpg fena değil, ama tam festival filmi ohş scifi diye yumulursanız yamulabilirsiniz Arrival 8/10 dün izledim ben de, beğendim ya baya. özellikle müzik ve ortamlar çok hoşuma gitti. hele hele uzaylıca bilen ablanın bunların mekana gittiği sahne çokzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2017 https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/5/52/War_Dogs_2016_poster.jpg 6.5/10 guzel vakit gecirmelik filmdi, sikmadi kafa da acmadi ama izletti sonuna kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 http://cdn1-www.comingsoon.net/assets/uploads/2016/10/jackieheader.jpg çok iyi oynamış ya. Film güzeldi, mısır seslerine uyuz oldum arkadaş at gibi garçgarç 7.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2017 http://www.turkcealtyazi.org/images/poster/0059646.jpg çok tribal, ağır psikolojik. biraz şiir gibiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/M/MV5BMTk1MDU5MjQ5NF5BMl5BanBnXkFtZTgwMDM2OTE4MzE@._V1_SY1000_CR0,0,703,1000_AL_.jpg HAYATIMDA İZLEDİĞİM EN İYİ FİLM OMG tarzında o kadar çok mesaj okudum ki bunun hakkında, oturup zorla izledim artık. bu kadar hype'ı kim yapıyorsa çıksın ortaya bir çift lafım var. rashomon insanların böcek gibi öldürüldüğüne tanık olmama rağmen, bu kadar korkunç bir hikaye duymadım deniyor filmin ilk dakikalarında. daha önce okuduğum yorumlar da aklıma geliyor, "aklım başımdan gidecek sanırım hadi bakalım" diyorum. film deliverlayamıyor ama. ortada bir cinayet bir de cinsel taciz var. olaya karışan 3 kişi bir de tanık kendi işlerine geldiği gibi anlatıyorlar hikayeyi. sanki tarihte ilk defa birileri kendi çıkarı için yalan söylüyor amk. bu mu çok korkunç hikaye. bu mu insanlardan umudumuzu kesmemize sebep oluyor. sonda bebek falan çıkıyor bi de tamam hadi sen de iyi adamsın üzülme al der gibi. karakter kendini redeem edebilsin diye. itlik şerefsizlik hayatımızın her yanında olmalı ki inceliği göremedim pek. bilmiyorum belki 60 yıl önce insanlar daha saftı, o yüzden çok etkilendiler. sadece hikaye anlatılırken yağmur yağması, olay gerçekleşirken hep güneşli olması hoşuma gitti bi. banditin kahkalarına da 10 üzerinden 9 veriyorum. filme puanım 7.97. o da evıncırstan falan aşağıda kalmasın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
151kkk Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 sinema tarihinde cigir acan efsane bir filmdir. ayni olayin baska bakis acilarindan ne kadar farkli yorumlandigini gostererek kendinden sonraki filmlere oncu olmustur. hatta "rashomon effect" diye bir terimi ortaya cikarmistir. ayrica teknik anlamda mukemmel bir filmdir. akira kurosawanin kalbimde ayri bir yeri var. zamanina bu dunyada sadece hollywoodun olmadigini hatirlatan bir yonetmendir. kendisini saygiyla aniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 La La Land izledim, abartılmış bir balon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 ben de La La Land izledim. Gorsel olarak coghos cogzel sahneler vardi da gerisi meh. Arrival'i da izledim. yarisina kadar heyecanliydim sonrasi yine husran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Emma hiç estetik değil ya olmamış, dans falan. Ona kalas gibi roller gidiyo. Fakat Ryan'ın pianoyu tüm film boyunca kendi çalıyo oluşu etkiledi, yetenekli piç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Claiborne said: https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/M/MV5BMTk1MDU5MjQ5NF5BMl5BanBnXkFtZTgwMDM2OTE4MzE@._V1_SY1000_CR0,0,703,1000_AL_.jpg HAYATIMDA İZLEDİĞİM EN İYİ FİLM OMG tarzında o kadar çok mesaj okudum ki bunun hakkında, oturup zorla izledim artık. bu kadar hype'ı kim yapıyorsa çıksın ortaya bir çift lafım var. rashomon insanların böcek gibi öldürüldüğüne tanık olmama rağmen, bu kadar korkunç bir hikaye duymadım deniyor filmin ilk dakikalarında. daha önce okuduğum yorumlar da aklıma geliyor, "aklım başımdan gidecek sanırım hadi bakalım" diyorum. film deliverlayamıyor ama. ortada bir cinayet bir de cinsel taciz var. olaya karışan 3 kişi bir de tanık kendi işlerine geldiği gibi anlatıyorlar hikayeyi. sanki tarihte ilk defa birileri kendi çıkarı için yalan söylüyor amk. bu mu çok korkunç hikaye. bu mu insanlardan umudumuzu kesmemize sebep oluyor. sonda bebek falan çıkıyor bi de tamam hadi sen de iyi adamsın üzülme al der gibi. karakter kendini redeem edebilsin diye. itlik şerefsizlik hayatımızın her yanında olmalı ki inceliği göremedim pek. bilmiyorum belki 60 yıl önce insanlar daha saftı, o yüzden çok etkilendiler. sadece hikaye anlatılırken yağmur yağması, olay gerçekleşirken hep güneşli olması hoşuma gitti bi. banditin kahkalarına da 10 üzerinden 9 veriyorum. filme puanım 7.97. o da evıncırstan falan aşağıda kalmasın diye. *dıııııt* http://i.imgur.com/YMLmUDT.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 jude law'a papa oynatmak nasıl bir kafa lan hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Yılın en iyi şeyi. https://www.youtube.com/watch?v=isgydm69YLE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 151kkk said: sinema tarihinde cigir acan efsane bir filmdir. ayni olayin baska bakis acilarindan ne kadar farkli yorumlandigini gostererek kendinden sonraki filmlere oncu olmustur. hatta "rashomon effect" diye bir terimi ortaya cikarmistir. ayrica teknik anlamda mukemmel bir filmdir. akira kurosawanin kalbimde ayri bir yeri var. zamanina bu dunyada sadece hollywoodun olmadigini hatirlatan bir yonetmendir. kendisini saygiyla aniyorum. Yani diyorsun ki 50li yillarda devrim yaratacak bir storytelling koydu ortaya, film o yuzden efsane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 The Death of the Author'ın sinema versiyonu. Adam daha ne yapsın atomu mu parçalasın? "Newton ne ya, gravitational pull'u açıklamış, biz şu an Mars'a koloni kurmaya calısıyoruz." oluyor söyledigin şey. Cinematography'sinin zamanının çok ötesinde olmasını geçtim, şu an çıkan filmlerin %99'undan daha iyi oldugunu belirtmem gerekiyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
151kkk Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Claiborne said: 151kkk said: sinema tarihinde cigir acan efsane bir filmdir. ayni olayin baska bakis acilarindan ne kadar farkli yorumlandigini gostererek kendinden sonraki filmlere oncu olmustur. hatta "rashomon effect" diye bir terimi ortaya cikarmistir. ayrica teknik anlamda mukemmel bir filmdir. akira kurosawanin kalbimde ayri bir yeri var. zamanina bu dunyada sadece hollywoodun olmadigini hatirlatan bir yonetmendir. kendisini saygiyla aniyorum. Yani diyorsun ki 50li yillarda devrim yaratacak bir storytelling koydu ortaya, film o yuzden efsane. soyle anlatayim. akira kurosawa filmlerindeki detaylar, sinematografi, hikayeler gercekten o zamana kadar gorulmemis seylerdi. mesela teknik anlamdan bahsedersek simdiki yonetmenler filmi usulune gore cekerler. kurosawayi bu usulu bulanlardan biri gibi gorebiliriz. filmlerindeki kostumler, proplar, detaylar gercekten caginin cok otesindeydi. avrupada odul alip dunyaca unlu olduktan sonra bu bir cok yonetmeni etkiledi. filmlerinde anlattigi hikayeler de diger yonetmenlerin dikkatini cekmisti. mesela star wars kurosawanin hidden fortressinden esinlenilmisti. "for a few dollars more" ise esinlenmenin otesinde resmen yojimbo'nun western versiyonudur. hatta komiktir kurosawa'nin sergio leone'a ‘I’ve seen your movie. It’s a very good movie. Unfortunately, it’s my movie.' diye mektup yazmisligi vardir. romanin bir gunde kurulmadigi gibi sinema da bir gunde bugunku haline gelmedi. simdi izledigimiz cogu filmde seyirci bilmese de kurosawanin tonlarca etkisi vardir. buna soyle bir ornek de verebilirim mesela ben cocukken doom diye bir oyun vardi onu oynardik. oyun gercekten daha once gormedigimiz bir oyundu. hayran hayran bakardik ekrana nasil oluyor diye. ama simdiki fps oyunlarinda temel ayni kalmasina ragmen diger ozellikler teknoloji ve tecrube ile cok gelisti. bizim hayran hayran baktigimiz doom yeni oyunun yaninda tas devri kaldi. doom oyunu gibi kurosawanin da alanlarinda yeni bir cigir acmalarindan dolayi hic yoktan saygiyi hak ettiklerini dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Filmlere bakarken tarihi ve arkaplanlarını hesaba katmayı bir türlü öğrenemedi insanlar. Adama da kızamıyorum şimdi sinefil değilse sıradan bir izleyiciyse öyle görmesi çok normal. Ama simemayla ilgi alaka yüksekse bazı şeyleri bilmekte fayda var. Kurosawa mihenk taşıdır tarkovsky ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 güzel yazmışsın teşekkürler. pek diyecek bir şey kalmamış. artık şöyle birkaç yüz film izledikten sonra bir daha bakarım filmlerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2017 http://3.bp.blogspot.com/-UgJia6LgPzQ/UqVp7jXxXWI/AAAAAAAAB1Y/02rzxVvH_DI/s1600/Alice+Title.jpg 8/10 en özgün alice uyarlaması. her yerde memento mori, baştan sona tamamen klosftrofobi. yıllar önce izlediğimle aynı etkiyi bıraktı, hafif buğulu kafada izlenirse daha da güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar