Komutan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 progamer said: Gizli said: şey nasıl öldü bu arada abi?ben anlamadım. elbisesinin ipiyle mi boğdu tyrion? neden aptal gibi yatağın üstünde durdu boğulurken peki aşağı ittirseydi kendini. boynundaki altın zincirle boğdu. Hatta o kolyeyi tyrion verdiydi Shae'ye geçen sezon galba. Hand'in resmi zinciri o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 arya neden başta kuzeye gitmek istedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Bunları demişim şimdi izledim bölümü. BEN ÖĞRENDİM BU İŞİ QANQA ama stannisi hiç beklemiodm bide tywinin ölüşünü Suark said: ben varysten bombalar bekliorm. Bu sezon beylişin yanında çok sönük kaldı. Ya bide yargılanma esnasında "unutmadım" imasıda yapmıştı. Kesin bişi çeviricek ama bu çevilen işin de varys e yaraması gerek. tyrionun ölmeyeceğini ( neden bilmiorm ) hesaba katarsak, ya mountain zehirden falan ölücek te bi şekilde idam geri çekilicek. ya da kaçıcak. Her iki türlüde tyrion artık o şehirde fazla kalamaz, ama nereye gidebilir? Abisiyle beraber kaçabileği yerler çok sınırlı, olsa olsa bravoosa gider. başka yer gelmiyor aklıma, dorne olmaz herhalde. Aryanında ben cebindeki parayı kullanacagını dusunuorm yakında. arya bravosa gidicek abiler, ya gidecek ya gidecek! Emaleth said: oha çüş hayvan grrm ABV dizi kötü öğek pırt kısmı bittiyse, köylü ekip olarak saçma ve isabetsiz tahminlerimize dönmek istiyorum. böylece kitabı okuyan çakma elitlerimizin de günü şenlenir. go jaime'nin tyrion'un idam edilmesine seyirci kalacağını sanmıyorum. bi dahaki bölümde ordan bi drama bekliyorum. bi de ss'lerde bi varys bakışı tespit ettim, o herif boş oturmuyor genşler. güvenimiz tam. "yha tamam eskiden casustum ama çoktandır hastanım, kaç kere kurtardım seni daha ne istiyon" demeyi beceremeyip "yalnız konuşalım nütfön bebeyim" seviyesinde tıkanan jorah dangozunu westeros'a dönüşünde kim karşılayacak mesela? varys? sansa kendini minik barnak'ın kollarına da atar bu gidişle. total surrender. 7'a ve/veya old gods'a göre boşanma vs diye bişe var mı? gerek var mı? sansa dark side'a baya geçti mi yoxa geçmiş rp'si mi yapıyo? btw o eşşek kadar haliyle hala meme emen salak lordcuğa da kale duvarları dışında 4 saat kadar ömür biçtim. problem? /discuss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 ya aynısı geldi aklıma izlerken =) Sam said: total war Yalnız total war'da ormana süvari sokarsan gg olur, grrm oynamamış belli ki ehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 ahahah total war olayını ben de düşünmüştüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Ben bitti demeden bitmez LAN!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Total War +1. Senedir niye bu forumu takip ettigimi total war commentini gorunce bir kez daha anladim :)) Ben begendim bolum. Elimdeki cips paketini ne zaman actim, ne zaman bitirdim, anlamadim. Birde ustune hype yaptim gelecek sezon icin. Tyrion Iron Throne, 7 kingdoms kurban olsun sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 ormanın ormanlığı yoktu ki cok seyrek ağaçlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 sezon finali yorumları okuyunca çok kötü bi final bekliyodum ama denildiği kadar yok sahne sahne değerlendirirsek; jon bölümü -wildling ordusu 100k değilde 50 kişiymiş gibi bi his uyandırdı.onun dışında replikler,sahneler vs.güzeldi. brann bölümü-jojeni erken öldürdüler ama heralde grrm den OK almışlar,onun için dert etmedim.coldhandsi ekleselerdi daha merak uyandırabilirdi brann bölümleri en başından itibaren.zira kitabı okurken brann ile ilgili ilgimi çeken tek karakter coldhands idi. dany bölümü-gayet başarılıydı baştan sona.dragonların kapıyı üstlerine kaparken zırlamaları sdfs. hound-brienne bölümü-karşılaşmaları saçma olsada sonuç olarak çok büyük bi fark yok houndın akıbeti ile.en azından güzel bi dövüş sahnesi izledik. tyrion-jaime bölümü-biraz fazla sevgi dolu bi ayrılık oldu kitaptakinin aksine.jaime ilk karısı hakkında tyriona babasının baskısı yüzünden yalan söylediğini itiraf etmesi tyrionun direk kaçmak yerine babasını öldürme kararı almasının sebebiydi.bide tyrion joffreyi öldürdüğünü söyleyince bu ikili baya düşmanca ayrılmalıydı. varys-tyrion-varys in tyrion ile birlikte gemiye bindiğini sonra yorumları okuyunca farkettim ama pek anlamlandıramadım.heralde ilyrio mopatis in karakterini varys ile birleştiricekler. tyrion-shae-tywin bölümü-duygularda bazı eksiklikler vardı.sanki tyrion tywini shae yüzünden öldürüyomuş hissi uyandırdı.ancak tyrionun ilk karısı hakkında anlattığı hikaye üstünden gitmesi gerekirdi ki şuan tyrion için tek anlam ifade eden insan ilk karısı jaimeden gerçeği öğrendikten sonra. arya-valar morghulis,valar dohaeris.gayet güzeldi. tldr versiyon-tyrionun ilk karısı hakkındaki gerçeği öğrenmemesi tek can sıkan kısımdı bana göre sezon finalinde.geri kalanı kötü değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Gizli said: arya neden başta kuzeye gitmek istedi? Jon Snow orada olduğu için. Suark said: ya aynısı geldi aklıma izlerken =) Sam said: total war Yalnız total war'da ormana süvari sokarsan gg olur, grrm oynamamış belli ki ehu. Evet, ama burada durum knight seviyesindeki birimlerin peasant, mob, levy tarzı birimlere saldırması gibi olduğu için, orman bile kurtarmaz. Bir de kitapta böyle sırf süvari hücumu şeklinde değildi ve büyük oranda açık arazide bulunan dev bir kamp vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Gizli said: arya neden başta kuzeye gitmek istedi? ailesinden tek jon kaldı kızın onun yanına gitmek istedi.ki en sevdiği kardeşi heralde zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 iron bank kanırtcak krallığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 buarada kızını kaybeden köylüyü oynayan aktör, meereenin yerlisi heralde.gayet akıcı konuşuyodu uydurdukları dili sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Cok guzel bolumdu, cok begendim. ps. Kitabi okuyup dizinin o kaliteyi yakalamasini veya hikayeye bagli kalmasini beklemek buyuk saflik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 sizi toplayip zindana mi kapatsak acaba ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 kitabı okuyanlar işe yarasın da hangi kitabın neresinde bitti bu bölüm onu açıklasınlar bana, kitaba başlamak için dizinin sezonu bitirmesini bekledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 güzel degildi , olayların tamamı verılmek zorunda olundugu ıcın verılmıs gıbıydı ; zerre kadar bi duygu hıssettırtmedı ilk sezondan sonra facia bu sezon kitapları okumadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 5. kitap 205. sayfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 varys niye yardim ediyor kesin bir cikari vardir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Ren said: kitabı okuyanlar işe yarasın da hangi kitabın neresinde bitti bu bölüm onu açıklasınlar bana, kitaba başlamak için dizinin sezonu bitirmesini bekledim. Kitapları baştan oku. Diziye göre ortasından dalma. 2. sezondan itibaren her sezon dozunu arttırarak daha çok oynama yapıyorlar diziye aktarırken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 yok baştan okumam. bir an önce bitsin spoiler yeme korkusu kalmasın. her linke gönül rahatlığıyla tıklamak. set fotoğraflarına bakmak istiyorum. ha bitirdikten sonra okumadıklarımı tatlı niyetine alabilirim. 5 kitap ne lan. 5 değildir kesin. baktım de değilmiş ve spoiler yedim. komik mi şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 İlk üç kitap ilk üç sezon işte. Birinci kitabı okumasan da olur %90-95 kitapla aynı gidiyor. Geri kalanı da işte karakterlerin iç dünyasına dair. Ama direk 4.-5. kitaptan başlarsan dizide ırzına geçilen konular yüzünden mindfuck yaşarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 dunyanin en guzel bolumuydu benden tam not cok yorum yapmiycam ama bir sorum var efendiler soru ucuncu dragonun da chaini var miydi asagida ? sadece 2 dragon icin mi yapilmis ve yoksa neden yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 geziyo o başıboş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 evet 4. A Feast for Crows ile devam ediyormuş değerli forumdaşlar. yaşamam mindfuck ya kimin ne olduğu belli zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar