sabonis Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 beyler happn dan daha çok randıman aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 read notification yok. teknik anlamda her seyi sorabilirsiniz sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Ulan su goldun begenenleri nerde onu bi diyin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Abi sanırım genel merkeze fax çekmen lazım onun düzeltilmesi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 chubby ve bbw magnet oldum yeter artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Happn daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 senko said: Eheh kizin teki nerden dedi From turkey dedim Benim send e basmamla kizin unmatch etmesi bir oldu :) IRL'de basima geldi 3-4 kere :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 turkum denir mi ya... kibrisliyim de cok incelerse turk tarafina yakindik de daha da incelerse annem babam turk de lisansa da istanbula gittim de. konstantinapolis de diyebilirsin veya guney afrikaliyim de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Zamanında üniversitede interrail yapan arkadaşlar Paris'te neredensiniz diye soranlardan gol yememek için "Lan hiç kimsenin bilmediği bi yer söyleyelim kurtulalım" diyerek Madagaskar demişlerdi. Madagaskar eski Fransız kolonisi, adamlar aa ne güzel deyip Fransızca konuşmaya başlayınca rezil oldulardı sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 senko said: Eheh kizin teki nerden dedi From turkey dedim Benim send e basmamla kizin unmatch etmesi bir oldu :) Gercek bir ask hikayesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 fazla gerçek sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 yunanım diyektin, italyan da olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 sardalya said: turkum denir mi ya... kibrisliyim de cok incelerse turk tarafina yakindik de daha da incelerse annem babam turk de lisansa da istanbula gittim de. konstantinapolis de diyebilirsin veya guney afrikaliyim de :D kibris ftw, trickleri bilenler biliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Voys said: beyler happn dan daha çok randıman aldım ben de oyle, burda da yazmistim FYI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tony_Stark Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2017 Valeron said: Ulan su goldun begenenleri nerde onu bi diyin ya kiev, minsk, ulan batur, moscow. şaka yapmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 tinder ciddi ciddi çalışmıyor bende :( 1 senedir tinderda karı kız beğeniyorum. 1 kere bile match olmadı. en sonunda gittim başka bi telefondan kız hesabı açtım. kendimi buldum. karşılıklı kendimle likelaştım. hala match yok bana :( tinderin destek masası da yok ki söyliyim bozuk benimki diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2017 ban yemişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 afdadsadahjlk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Oce4n said: tinder ciddi ciddi çalışmıyor bende :( 1 senedir tinderda karı kız beğeniyorum. 1 kere bile match olmadı. en sonunda gittim başka bi telefondan kız hesabı açtım. kendimi buldum. karşılıklı kendimle likelaştım. hala match yok bana :( tinderin destek masası da yok ki söyliyim bozuk benimki diye... ahahaha abi büyük drammış lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 ban olabilir, hellban stili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Oce4n said: tinder ciddi ciddi çalışmıyor bende :( 1 senedir tinderda karı kız beğeniyorum. 1 kere bile match olmadı. en sonunda gittim başka bi telefondan kız hesabı açtım. kendimi buldum. karşılıklı kendimle likelaştım. hala match yok bana :( tinderin destek masası da yok ki söyliyim bozuk benimki diye... kim bilir neler kaçırdın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Xenocide said: Oce4n said: tinder ciddi ciddi çalışmıyor bende :( 1 senedir tinderda karı kız beğeniyorum. 1 kere bile match olmadı. en sonunda gittim başka bi telefondan kız hesabı açtım. kendimi buldum. karşılıklı kendimle likelaştım. hala match yok bana :( tinderin destek masası da yok ki söyliyim bozuk benimki diye... ahahaha abi büyük drammış lan bu https://www.youtube.com/watch?v=JdH3MsbL7RA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 sürekli seri like yahut çok kişi tarafından reportlanırsan ban yiyosun böyle diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2017 bi de matchlestiklerine yazacaksin abi begenmesem bile ona bir iki laf ettireceksin ki tinder seni konusturucu/eglendirici kisilik olarak classify etsin. fakat 0 likela bunu yapmak biraz zor tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar