Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

LAN Tinder?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
turkum denir mi ya... kibrisliyim de cok incelerse turk tarafina yakindik de daha da incelerse annem babam turk de lisansa da istanbula gittim de. konstantinapolis de diyebilirsin

veya guney afrikaliyim de :D
Mesaj tarihi:
Zamanında üniversitede interrail yapan arkadaşlar Paris'te neredensiniz diye soranlardan gol yememek için "Lan hiç kimsenin bilmediği bi yer söyleyelim kurtulalım" diyerek Madagaskar demişlerdi.

Madagaskar eski Fransız kolonisi, adamlar aa ne güzel deyip Fransızca konuşmaya başlayınca rezil oldulardı sonra.
Mesaj tarihi:
sardalya said:

turkum denir mi ya... kibrisliyim de cok incelerse turk tarafina yakindik de daha da incelerse annem babam turk de lisansa da istanbula gittim de. konstantinapolis de diyebilirsin

veya guney afrikaliyim de :D

kibris ftw, trickleri bilenler biliyor
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
tinder ciddi ciddi çalışmıyor bende :( 1 senedir tinderda karı kız beğeniyorum. 1 kere bile match olmadı. en sonunda gittim başka bi telefondan kız hesabı açtım. kendimi buldum. karşılıklı kendimle likelaştım. hala match yok bana :( tinderin destek masası da yok ki söyliyim bozuk benimki diye...
Mesaj tarihi:
Oce4n said:

tinder ciddi ciddi çalışmıyor bende :( 1 senedir tinderda karı kız beğeniyorum. 1 kere bile match olmadı. en sonunda gittim başka bi telefondan kız hesabı açtım. kendimi buldum. karşılıklı kendimle likelaştım. hala match yok bana :( tinderin destek masası da yok ki söyliyim bozuk benimki diye...

ahahaha abi büyük drammış lan bu
Mesaj tarihi:
Oce4n said:

kim bilir neler kaçırdın
Mesaj tarihi:
Xenocide said:

Oce4n said:

ahahaha abi büyük drammış lan bu

https://www.youtube.com/watch?v=JdH3MsbL7RA
Mesaj tarihi:
bi de matchlestiklerine yazacaksin abi begenmesem bile ona bir iki laf ettireceksin ki tinder seni konusturucu/eglendirici kisilik olarak classify etsin.

fakat 0 likela bunu yapmak biraz zor tabii.
  • Yeni Oluştur...