Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

LAN Tinder?

MrLevie

Öne çıkan mesajlar

Zamanında üniversitede interrail yapan arkadaşlar Paris'te neredensiniz diye soranlardan gol yememek için "Lan hiç kimsenin bilmediği bi yer söyleyelim kurtulalım" diyerek Madagaskar demişlerdi.

Madagaskar eski Fransız kolonisi, adamlar aa ne güzel deyip Fransızca konuşmaya başlayınca rezil oldulardı sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
tinder ciddi ciddi çalışmıyor bende :( 1 senedir tinderda karı kız beğeniyorum. 1 kere bile match olmadı. en sonunda gittim başka bi telefondan kız hesabı açtım. kendimi buldum. karşılıklı kendimle likelaştım. hala match yok bana :( tinderin destek masası da yok ki söyliyim bozuk benimki diye...
Sosyal ağlarda paylaş

Oce4n said:

tinder ciddi ciddi çalışmıyor bende :( 1 senedir tinderda karı kız beğeniyorum. 1 kere bile match olmadı. en sonunda gittim başka bi telefondan kız hesabı açtım. kendimi buldum. karşılıklı kendimle likelaştım. hala match yok bana :( tinderin destek masası da yok ki söyliyim bozuk benimki diye...

ahahaha abi büyük drammış lan bu
Sosyal ağlarda paylaş

Oce4n said:

kim bilir neler kaçırdın
Sosyal ağlarda paylaş

Xenocide said:

Oce4n said:

ahahaha abi büyük drammış lan bu

https://www.youtube.com/watch?v=JdH3MsbL7RA
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...