goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 ebeveynlerin de yanlışlıkla ypamış seni :d:d.)):9.9:9:):)999 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 spo sondaki olay biraz mantıksız geldi bana. yüz yıllarca buzul çağı yaşanmış insanlar 10 saniye dışarıda durunca donup ölüyor ama ne hikmetse polar bear yaşayabilmiş. ayı canını senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 bu film baya iyiymiş. beklemiyordum bu kadar güzel olacağını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2014 îzlemeye deger bir filmdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2014 film baya güzel. baya sevdim ben. genel olarak filmden kapılan klasik bi sisteme karşı gelin, sistem sizi içine almış durumda özgürleşin vs ama ben yıllardır kafamda olan ve rahatsız olduğum duruma yordum. o tren söylenildiği gibi direk dünya. ulan düşünsenize bi kaç yüz bin yıllık zamandır kendi trenimizi kurmuş gidyioruz. bi kozmozu merak edeyim bir şeyler yapayım yok. ha çalışılıyor ama dünya nüfusuna vurduğunda 3-5 kişi. geri kalan nüfus tüm ömrümü şu fanusta nasıl harcarım iş çocuk aile emeklilik vs derdinde. ulan s. gidelim şu yer yüzünden fosil yakıt ötesi bir şey bulup da inelim trenden dedim ben şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kostok Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 http://greatist.com/health/un-report-insects-food-051613 http://www.fao.org/docrep/018/i3253e/i3253e.pdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 No. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2014 hadi arılardan faydalanıyorsunuz bin yıllardır ama kendi hâlinde takılan böcekleri rahat bırakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2015 Yeni seyredebildim. Çok iyi filmmiş, kaçırmışım zamanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 6, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2020 snowpiercer, çarlinin çikolata fabrikasınin sequel i diye bi fan theory var ve benim kafama yattı,çok komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2020 1.5 dk izleyip kapadim, Roald Dahl cocuklugumun yazari olabilir o yuzden izlemicem. nope. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2020 Dizisi cikmis bunun jennifer connelly basrolde https://www.imdb.com/title/tt6156584/?ref_=nv_sr_srsg_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2020 Trailer izlemistim de filmin aynısı gibi. Tabi zenci koymuslar dayanamayıp Dkdkkd. Filmde gay yoktu burda vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2020 https://www.dailydot.com/upstream/tnt-snowpiercer-tv-show-review/ dövmüşler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2020 diziyi bilmiyorum belki izlerim çerezlik diye ama şöyle bir şey var bu tarz hikayelerin temeli hap halinde bir takım felsefik sorgulamalar yapmak üzerine kuruluyor. şöyle güzelce emek verilmiş bir film de zaten istenen şeyleri veriyor. adamlar kalkıp diziye çeviriyor, ucu açık sorgulamaları da bir temele oturtmaya başlıyorlar. uzadıkça da yeni açmazlar çıkıyor. sonra da sövülmeyi hakediyorlar yani. yani öyle çok geriye gitmeden anlamak için westworldü örnek vermek lazım. snowpiercerın dizisi filmde olmayan neyi verebilir bize? belki dış dünya hakkında bilgiler, olayların başlangıcı vesaire. öğrenmesem de olur yani. herkes kendine göre hayal etse daha çok tatmin olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2020 ilk bölümü izledim konsept aynı tabi ki. Tüm dizi tren vs en alt tabaka üzerine kurulu işte. Yine aynı ogutulmus bocek yiyip isyan ediyorlar treni ele gecirmeye calisiyorlar vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2020 öncesinde hemen bastırılan 3 isyan olmuştu diye hatırlıyorum. onlardan birini mi anlatıyor yoksa bambaşka bir hikaye mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2020 o kadar ayrıntılı bilmiyorum ama bölümde konusuyorlardi onceki isyanda sunlar vs olmustu diye. Sonrası olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2020 platforma bin basar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2020 Bende diyorum niye hype olmuş bu tekrar her yerde karşıma çıkıyor. Filmi çok iyiydi, izlerken film izlediğini unutturuyorsa şahane mükemmel kategorisinde oluyor o film baya beğenmiştim. Tekrar mı izlesem ne yapsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2020 Filmi fena degildi diye hatirliyorum ama dizi berbat ötesi. Bunu begenen kendine saygisi olmayan bir insandir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2020 Film de dizi de pek iyi değil. Karakter gelişimi saçma, setting saçma, her şey saçma. Dizi vs. yokluğundan izliyorum ama her bölüm daha kötüye gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2020 bu film ve dizide tek sorum var "neden tren?" yer altinda falan olsa daha makul olmaz miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2020 Bir bu film, bir cohorence, birde live die repeat diye film vardı Üçüde film değilmiş gibi filmler o yüzden güzel izletiyordu Neden tren? Galiba treni bişeyi simgelemek için kullanıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar