Flassh Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 hots oynayan varmış, yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 talent oyun dünyasının en kötü mekaniği ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 Aceace said: Haa... Şu hero kiti, dumbed down muhabbeti külliyen yalan. Valeera'nın (11 aktif skill/talent) mekaniği, Abathur'un multitaskingi, Varian'ın versatilitysi, ChoGall'ın sadece var olması... Hots gameplay olarak diğer mobalardan çooook daha iyi. Hots oyuna girdiğin zaman (Turnuvada ya da plastik ligde oynamıyorsan) resmen akıyor. anlamı; oyun oynamaya yetemeyen biriysen hots tam sana göre. 2 gram yeteneğin varsa bayıyor xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 MOBA'da zorluk = ne kadar çok mikro mekanik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2017 Flassh said: Aceace said: Haa... Şu hero kiti, dumbed down muhabbeti külliyen yalan. Valeera'nın (11 aktif skill/talent) mekaniği, Abathur'un multitaskingi, Varian'ın versatilitysi, ChoGall'ın sadece var olması... Hots gameplay olarak diğer mobalardan çooook daha iyi. Hots oyuna girdiğin zaman (Turnuvada ya da plastik ligde oynamıyorsan) resmen akıyor. anlamı; oyun oynamaya yetemeyen biriysen hots tam sana göre. 2 gram yeteneğin varsa bayıyor xD Anlamı işin ucuna para girince takımlar tırsaklaşıyor. Bir de sen okuduğunu anlamıyormuşsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 HoTS'a laf yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2017 hots ne abi kemal kılıçdaroğlu gibi bir şey hots. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 dota (wc3) > dota 2 > lol > hots hepsini oynadım, sıralama bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2017 lol başlığında bu kadar tartışma döndüğüne göre demek ki değerli bir moba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 her oyunun mekanikleri birbirinden farklı ancak lol oynayan birine dota oynasa wtf moduna geçebilir, dota çok daha ağır kalıyor. birde rito sağolsun lola çok fazla zaman harcayıp çok fazla development ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Dotada atılan bi skill'e karşın lolde 2 skill atıp üstüne o skilli dodgelarsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Bıyık yine bait over time atmış yanar buralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 30 dan sonra cd ile uğraşmak istemeyenlerin zaman geçirmek için oynadıkları oyundur lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 DOTA yavaş kısmına katılmıyorum. Beceremeyen birisinin elinde dota çok yavaş oluyor fakat diğer türlü cık bilemiyorum. Hızlı olması için her karaktere hoplamalı bir yetenek mi gerekiyor? :D hattok said: Dotada atılan bi skill'e karşın lolde 2 skill atıp üstüne o skilli dodgelarsın :D LOL ü sevmeyişimin ana nedenlerinden birisi bu. Yetenekleri o kadar değersizleştiriyorki, anlamını yitiriyor benim için. Skill spamlayıp, bir kaç tane yedirebildiğin zaman, üstüne atlayıp kombo yapmaya çalışıyorsun. Skill spamla, hp düştüğünde atla kombo yaparak öldürmeye çalış, olmadı mı? sorun yok.. Kaçacak kadar mana var halen. Kaç, B ye bas, eşya al.. hoplaya zıplaya dön :D Hani birisi kötü birisi iyi demem. Benim tercihim (gerilimi yüksek diye) dota oluyor. Kişisel zevk tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2017 iyi kötü diyen yok zaten abi. Dotacıların bi butthurtü var ama lolü yermeye çalışıyo boyna. Aslında çok farklı oynanışa sahip ikiside. :D Ben gıcıklığına Dotacıların anlamsız hareketlerinden dolayı lol ü övüp duruyom yoksa bana ne. Bir şeyi övüp ego kascak kadar aptallaşmadım çok şükür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 dotacıların butthurtu olduğundan değilde lol direk boktan bi oyun olduğu için yeriliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Allure- said: dota (wc3) > dota 2 > lol > hots hepsini oynadım, sıralama bu. sen hepsini oynadıysan sıkıntı yok tamam, kapatın konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 lolculer 35 apmleri ile dota çok yavaş diye gelmiş:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Flassh akpli falan mısın? Yol yaptı yol yol demek gibi bir şey senin şu dediğin. Mantıksızlıkta çığır açtın gerçekten. Apm ile oyunun hızı ne alakası var. Cidden yani beyin hasarı falan olması lazım bunu demek için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 apm ile oyun hızının alakası yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 oyun sana müsaade etmedikçe apm kassan neye yarayacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Oyun müsade etmiyorsa niye oyuncular apm kassın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 e kasmasın işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Forumda guncelde en cok lol ve recep ivedik başlıkları olmaai ne kadar kötüye giden bir community olduğumuzun isareti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2017 apple haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar