Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GSS Saçmalığı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben anlamadım bi bok. Geçen senenin sonunda borç yapılandırdım 800 lira borcum vardı, ilk taksidi ödedim. Şimdi 3 aydır falan ödemedim en az, baktım e-devletten borç gözükmüyor. Silindi mi borçlar nedir ?
Mesaj tarihi:
Cute said:

Önceden ödeyenlere plaket mi yolluyorlarmış ?

walla ben de faize girmeyip, artmasın diye 1200 TL civarında ödemiştim :S yollasalar yollasalar enayi plaketi yollarlar.
Mesaj tarihi:
İşbankası internet şubeden yatırıyorum ben bunları hep tahakkuk/tecil numaralarıyla

Bu yapılandırmaya giren borçları hep refarandum ayağına ertelemişler sanırım
Mesaj tarihi:
yeni yapılandırmıştım 1k parayı sistemde aratıyorum hiçbir şekilde borcum gözükmüyor.

Geçen seferde böyle olmuştu sonra çatırt diye faiziyle ödetmeye çalışmışlardı.

Haftaiçi ilk işim sgkya gidip borcum yoktur kağıdını imzalı damlagı almak olacak bir daha başıma gelmesin diye.
Mesaj tarihi:
Benim muhtemelen baya borcum vardi ama uzun suredir yurtdisindaydim. Hazir 0lanmisken gidip adres degistirsem borc yazma durumu bitiyor mu? Prosedur nasil olacak bilen var mi
Mesaj tarihi:
Benimki de gözükmüyor da zaten işsizden bile para çalmak için kasıtlı düzenlenmiş bir şeydi bu. Mahkeme kararı falan olmadan silmezler. Herkesin borcunu 50 küsür tlden hesaplayacaklar geyiği vardı. Belki sıfırdan hesaplayıp faizleri falan silerler.
  • Yeni Oluştur...