Masakari Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 turkiye.gov.tr den baktım sıfırlanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Ben anlamadım bi bok. Geçen senenin sonunda borç yapılandırdım 800 lira borcum vardı, ilk taksidi ödedim. Şimdi 3 aydır falan ödemedim en az, baktım e-devletten borç gözükmüyor. Silindi mi borçlar nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 sgk.gov.tr'de eski borçlar duruyor burayı daha güncellememişler galiba. E-devlette 0 gözüküyor burayı da güncellememişler dsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 devletin bilişimle imtihanı şeklinde ilerliyor gene olaylar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Önceden ödeyenlere plaket mi yolluyorlarmış ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 bize henüz öyle bi bilgi gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2017 ben online tahsilattan da baktım orada da görünmüyor, belli bir meblağın altını uçurmuşlar direk belli, saten 2,5 aylık borç çıkarmışlardı bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Cute said: Önceden ödeyenlere plaket mi yolluyorlarmış ? walla ben de faize girmeyip, artmasın diye 1200 TL civarında ödemiştim :S yollasalar yollasalar enayi plaketi yollarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 İşbankası internet şubeden yatırıyorum ben bunları hep tahakkuk/tecil numaralarıyla Bu yapılandırmaya giren borçları hep refarandum ayağına ertelemişler sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 yeni yapılandırmıştım 1k parayı sistemde aratıyorum hiçbir şekilde borcum gözükmüyor. Geçen seferde böyle olmuştu sonra çatırt diye faiziyle ödetmeye çalışmışlardı. Haftaiçi ilk işim sgkya gidip borcum yoktur kağıdını imzalı damlagı almak olacak bir daha başıma gelmesin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 where koşuluna 16 nisanı ekledikleri için çıkmıyor olabilir. 17 nisanda da bakıp emin olun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emre333 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Benim muhtemelen baya borcum vardi ama uzun suredir yurtdisindaydim. Hazir 0lanmisken gidip adres degistirsem borc yazma durumu bitiyor mu? Prosedur nasil olacak bilen var mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utk Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2017 pasaport giriş çıkışlarını alıp kuruma gidersen yurtdışındaki olduğun süreleri saymıyorlar sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 borcu mu siliyorlarmış? borcu silmezler ya, borcun faizidir o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 13400 tl borc vardi silmisler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 ulan babana republic ya hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 babana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Jeeztro said: 540TL duruyor benim hala ahanda gitmiş EVET EVET EVET Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Borcun silinmesine dair bir karar olmadan silemezler, bu iş resmileşene kadar sevinmeyelim. (benim de borcum var.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 ben bakmadım bile borcum mu var yok mu diye. Sildilerse banane silmedilerse banane, yine de hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Benimki de gözükmüyor da zaten işsizden bile para çalmak için kasıtlı düzenlenmiş bir şeydi bu. Mahkeme kararı falan olmadan silmezler. Herkesin borcunu 50 küsür tlden hesaplayacaklar geyiği vardı. Belki sıfırdan hesaplayıp faizleri falan silerler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 17 nisanda geri gelecek o borçlar biliyorsunuz dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 bana da aynen böyle geliyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 suark gel bunu da açıkla!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2017 suark kask takıp kediye kafa atmakla meşgul, patronun kim olduğunu gösteriyor kediye sdfss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar