Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3. Defa Aydinlandim

Noyzura

Öne çıkan mesajlar

Noyzura said:

ginaly said:

senin dükkana gelsek bakar mı bana da fal? saatimi falan biliyom. ama tutturamazsa hesap ödemem.

ben fal bakarak gelecegı soylemıyorum. ben sana kartlarımla senın enerjı agını acarak tum tıkanık ve farkında olmadıgın noktaları gosterere kendını bılmenı saglıyorum. kendisini bilen hayatta herseyi mumkun kılar. yani tutup tuttmaması senın kendıne gosterdıgın anlayıs ve ozverıye baglı ..

Hayyal Etsenağğ x2

Vay, adam çok güzel yerden yakalamış. Hem kart mart diye milletin parayı cebe indiriyor, hem de tutmazsa "abi ben sana tıkanıklığı gösterdim, olmadıysa senin suçun" diyerek hiçbir sorumluluk almıyor. Süper yahu, garanti para.
Sosyal ağlarda paylaş

Noyzura said:

Flassh said:

Noyzura said:

dostum aydınlanma süper birşey ama hardcore da zor birşey. sevgilim hapise attırmaya çalışıyor , ailem akıl hastanesine yatırmaya falan çalışıyor ve bu konuda hırs falan yapıyorlar ;D bana deli diyorlar ama çevremde insanlar delirmiş gibi geliyor bana çok.

akıl hastanesini anladım da, hapis ne alaka ya hahahah

hayatımın aşkı bana diyor sen kendini bilge sanıyorsun ama keyif düşkünü bir seks bağımlısısın. hapise gir ve gör o zaman kadınsız kalmanın kafasını .. adeta hardcore bir şekilde

ah bebeim ben seni sadece doyumsuzca sevdım ve hep sevmek istedim sen bana neler ettin.

thank you for everythıng and
i love you and you know it

Kadınsız kalmak istiyorsan hapse niye giriyosun ya, makina mühendisliği oku.
Sosyal ağlarda paylaş

kiri said:

muhammed insan bedeninde peygamber olduguna inaniliyor ama insan bedeninde noyzura sama nin aydinlanildigina inanilmiyor degisik dusunceler tabiki saygim sonsuz ama ben noyzura sama nin aydinlandigina inandigim icin qi onerdim

umarim qi yi bir bos vaktinde inceler

Eh bir şiir yazarsın artık aydınlanan arkadaşımız için tey tey ;)
Sosyal ağlarda paylaş

kiri said:

muhammed insan bedeninde peygamber olduguna inaniliyor ama insan bedeninde noyzura sama nin aydinlanildigina inanilmiyor degisik dusunceler tabiki saygim sonsuz ama ben noyzura sama nin aydinlandigina inandigim icin qi onerdim

umarim qi yi bir bos vaktinde inceler

her vakti boş olduğundan kesin inceler.
Sosyal ağlarda paylaş

Noyzura said:

(konuşmuşuz işte karşılıklı,piramite gerek yok :) )
masonlar bir seans için 5000 6000 dolarlar dönüyor cetocum.

Oooo,hedef çok yükseklerde.E zaten Adnan'ın <> farkına varan Noyanıma da bu yakışır.Orası öyle Noyan,masonlar,fetocular toplandıklarında binlerce dolar,lira,çek,senet havalarda uçuşur.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Noyzura said:

Flassh said:

Noyzura said:

dostum aydınlanma süper birşey ama hardcore da zor birşey. sevgilim hapise attırmaya çalışıyor , ailem akıl hastanesine yatırmaya falan çalışıyor ve bu konuda hırs falan yapıyorlar ;D bana deli diyorlar ama çevremde insanlar delirmiş gibi geliyor bana çok.

akıl hastanesini anladım da, hapis ne alaka ya hahahah

hayatımın aşkı bana diyor sen kendini bilge sanıyorsun ama keyif düşkünü bir seks bağımlısısın. hapise gir ve gör o zaman kadınsız kalmanın kafasını .. adeta hardcore bir şekilde

ah bebeim ben seni sadece doyumsuzca sevdım ve hep sevmek istedim sen bana neler ettin.

thank you for everythıng and
i love you and you know it

Kadınsız kalmak istiyorsan hapse niye giriyosun ya, makina mühendisliği oku.

bende bir çeşit mühendisim. ama yppı kurmak için kum, çimento demir ve amele kullanmıyorum. benim malzemelerim hayalgücü, eylem ve zaman ve herşeyi inşaat edebiliyorum.

Kadınsız kalmak gibi bir durumum da yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Spiritüaliteye oldukça inanan birisiyim. Belli insanların hayatta belli bilinçlere ulaşmış olduklarını, gerçekten diğer insanlardan farklı olduklarını düşünürüm, inanırım.

Ancak şu var ki, aydınlanmanın Noyzura'nın yazdığı şekillerde geldiğini, bunun "tam ben artık olayı kavradım" şeklinde tezahür etmediğini -buraya yazış şeklinden- düşünüyorum.

Noyzura belli bir bilinç elde etmiş muhakkak ve bazı şeylerin farkında ama bir aydınlanma?
Hiç zannetmiyorum nedense. En fazla farklı deneyimler elde etmiş, belki satori diyebileceğimiz anlık şeyler yaşamış olabilir.

Kaldı ki bu tarot işinin spiritüel aydınlanma ile ilişkisini çözemedim. Ben genelde başkalarındaki enerji tıkanıklıklarını çözerim, kartlarla bunları onlara gösteririm olayı bana kusura bakmayın ama bullshit geliyor.

Hayır, sen, karşındakini de aydınlatarak, ona belli bir bilinç katarak, onun kendi hayatındaki eksiklikleri, yapmış olduğu yanlışları ona kendi gözüyle öğretirsin. Aydınlanma ve belli bir bilinç bir süreçtir ve emek ister. Onun yerine geçmezsin, ona balık tutmayı öğretirsin. Bunu bir psikolog edasıyla olmasa da, bir medyum havasında yapmazsın, benim aydınlanmadan düşündüğüm şey tam olarak budur. Hani ego olayına ise hiç girmeyeyim. Salt egosal bir varlıktan konuşan Noyzura, nasıl oluyor da aydınlandığını söyleyebiliyor.

Ben herşeyi yaptım, bundan sonra insanlık için çalışacağım bile egosal bir state'te yapılan bir yorumdur, kaldı ki forum düzeyinde bunları paylaşmak zaten abes..
Sosyal ağlarda paylaş

KuddusiMavra said:

Noyzura said:

Oooo,hedef çok yükseklerde.E zaten Adnan'ın <> farkına varan Noyanıma da bu yakışır.Orası öyle Noyan,masonlar,fetocular toplandıklarında binlerce dolar,lira,çek,senet havalarda uçuşur.

fetullah gülen varsa artık
noyan yalayan da var. bende topladığım paralarla kendi okullarımı açtıracağım dünyanın her yerine. yobaz çocuklar değil benim gibi özgür ve istediğini başarabilen çocuklar yetiştireceğim.

nasıl fikir kenks ?
Sosyal ağlarda paylaş

Noyzura said:

KuddusiMavra said:

Noyzura said:

fetullah gülen varsa artık
noyan yalayan da var. bende topladığım paralarla kendi okullarımı açtıracağım dünyanın her yerine. yobaz çocuklar değil benim gibi özgür ve istediğini başarabilen çocuklar yetiştireceğim.

nasıl fikir kenks ?

FETO THE SMILING...ilk ortaya çıktığında arkasına baktığında 1 tek kişi yoktu.
ADNAN THE HARUN....aynı şekilde,tek başına bir adem oğlu idi.
örnekler çoğaltılır,rahatlıkla hem de...Millet istediği kadar maytap geçsin,eğer böyle bir iddian varsa,arkana da sağlam şekilde yanında,önünde,arkanda duracak 40-50 tane <> olursa pekala yapabilirsin. Tabi bunları yaparken CIA,MOSSAD,MİT,MI5,vs. ile de flört edeceksin,kucağa oturacaksın falan filan. Bütün bunları yaparım dersen günün birinde Kaliforniya'da NOYAN THE LIGTHNING'in LIGHT SCHOOL'unu neden görmeyelim?

Olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Sotto said:

Spiritüaliteye oldukça inanan birisiyim. Belli insanların hayatta belli bilinçlere ulaşmış olduklarını, gerçekten diğer insanlardan farklı olduklarını düşünürüm, inanırım.

Ancak şu var ki, aydınlanmanın Noyzura'nın yazdığı şekillerde geldiğini, bunun "tam ben artık olayı kavradım" şeklinde tezahür etmediğini -buraya yazış şeklinden- düşünüyorum.

Noyzura belli bir bilinç elde etmiş muhakkak ve bazı şeylerin farkında ama bir aydınlanma?
Hiç zannetmiyorum nedense. En fazla farklı deneyimler elde etmiş, belki satori diyebileceğimiz anlık şeyler yaşamış olabilir.

Kaldı ki bu tarot işinin spiritüel aydınlanma ile ilişkisini çözemedim. Ben genelde başkalarındaki enerji tıkanıklıklarını çözerim, kartlarla bunları onlara gösteririm olayı bana kusura bakmayın ama bullshit geliyor.

Hayır, sen, karşındakini de aydınlatarak, ona belli bir bilinç katarak, onun kendi hayatındaki eksiklikleri, yapmış olduğu yanlışları ona kendi gözüyle öğretirsin. Aydınlanma ve belli bir bilinç bir süreçtir ve emek ister. Onun yerine geçmezsin, ona balık tutmayı öğretirsin. Bunu bir psikolog edasıyla olmasa da, bir medyum havasında yapmazsın, benim aydınlanmadan düşündüğüm şey tam olarak budur..

Bu işlerde dışarıdan bakıp çok fazla aklına güvenme yoksa aklını alırlar öyle kalakalırsım dımdızlak. Bu işler ile ilgileniyorsan ve bilgin olduğunu düşünüyorsan sana senin anlayabileceğin bir dil ile anlatayım.

destemde 76 tane kart var. ben bir seansımda ilk açılımımda 10 tane kart seçip onları kapalı olarak yerleştiriyorum. sonra o kişinin enerjine ve titreşimine göre seçtiğim 10 kartı teker teker teker açıp ve girdiğim trans ile karşımdaki kişinin enerji titreşimine yaklaşıp onu hissederek kişinin kendisine kartların sembolik dilinden yola çıkarak kişisel analizlerde bulunuyorum. Bu esnada tarot seansındkai kişi benim analizlerim üzerinde kendi içinde yaşadıkları ve hissettikleri arasında ilişkilendirmeler kurup kişisel bir yüzleşme yaşıyor.

Ben insanlara kişisel gözlem yapmalarına yardımcı oluyorum ve bu bir çeşit terapi gibi birşey. Bunu yapabilmemin arkasında yatan beceri ise hem insanlara dair bir analiz yeteneği , hem kartların sembolik diline dair bir analiz yeteneği, hem kendi ve tanıdığım insanların yaşanmışlığın hayat tecrübelerinin , durumlar ve duygular ve hatta etkileşimler üzerine konuşabilme hakimiyetim olduğu gibi , okudum her kitabın , özümsediğim her sanat eseri arasında sembolik anlamlar ve kavramlar arasında mükkemmel bir kombinasyon kurabilme yeteneğim ile alakalı.

Bunun için ise çok yaşamış, çok insan tanımış , çok fazla şey okuyup öğrenmiş ve deneyimlemiş ve aynı zamanda hepsiler arasında köprüler kurabiliyorken karşındaki insanı da analiz edip uygun şeyleri karşındaki insanın ego duvarlarını aşıp doğru bir şekilde ifade edebilme yeteneği gerektiyor. Yani seni bullshit dediğin şeyin altında çok fazla şey yatıyor. Konuşuyorsun ve senin için bazı şeylere cahilce saçmalık demek çok kolay olabilir ama lütfen haddini bil ve saygılı ol. Saygılı olamıyorsan olmayı öğren , haddini bilemiyorsan ise de kendini tanı. Buna değersin emin ol.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...