Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 4, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2020 Şimdi aldım ben Cyberpunk'ı, dolat uçuyor, ilerde ₺399 olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Eylül 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2020 (düzenlendi) 9 saat önce, Sparkcaster dedi ki: Umarim cyberpunk da yasaklanir. hatta dogrudan cimere falan sikayet mi yazsam yaw editle şu mesajını, gerizekalının beri ciddi algılayıp yapmaya kalkar. İneğin aklına karpuz kabuğu sokmayalım. Bizim ülkede türkçe yamayı yayıncı firmaya şikayet edip kaldırtan bi güruh var. Boş yere oyundan olmayalım. Eylül 4, 2020 serkanay tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2020 o adam öyle ya mod yapmışlar bir de. bence çoktan şikayet edilmiştir ama 60 milyon yabgu var bu ülkede. roketadam-gökçek tier "espri" yaptığının farkında değil bir de. itici sevimsiz herif... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2020 gaben başkan pc giveaway açmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2020 uzay gemisi bilgisayari mi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2020 Kazanması da ayrı dert. Gümrük vergisi bile büker belimizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Eylül 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2020 Kargo ve gümrük hepsini karşılıyacakmış gaben. Yazdı oraya cevap olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2020 attım ben de mail çünkü alet 2030-proof. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2020 anlamadım neden öyle bi başlıkla atılmasını istemiş? bi de konu neden 1k upvote ile kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2020 benim anlamadığım 2 farklı konu ile atılmasından bahsetmiş. yazının başındaki ile mi atmak gerek sonundaki trol başlıkla mı bilemedim sdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2020 bilgisayar özelliklerini mükemmel bulmuyorsan 2.si ile atacaksın işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2020 Direkt satarsın ya bu çıksa, bununla oyun oynamaya kıyamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Eylül 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2020 (düzenlendi) Boş mailmi atıyoz buna adres ve subjectle yani tabi bide steam acc linki Eylül 7, 2020 Dragonutopia tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2020 steam accountunun kayitli oldugu mail den, sadece subject i yazip yollaman yeterli demis gaben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2020 mail body önemsiz istersen gabenin zevk pompası yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2020 Mayonez gargaran icin geldim Gaben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2020 Ben yine bi teşekkür ettim bi cümle. Okuyan olmayacak bot ayıklayacak sonuçta ama ayıp olmasın. Olur da kazanırsak bakarlarsa görsünler sdkflshs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2020 (düzenlendi) ben de "bugün de yaşamak için bir sebep verdiğin için teşekkürler" yazdım cringeworthy olsun diye sdfs Eylül 7, 2020 goldbären tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2020 dear gaben-sama, gib computer plox, king regards yazın geçin abi tatavaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2020 sanki çıkacak hahah hayal kurulmuş bi de çıksa satarık diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2020 "Thanks for everything you have done for PC gaming Gabe, keep up the good work!" yazdım ben de, milyonda bir ihtimal bakarsa adama bir anlık da olsa şevk versin. baklava da yollayamadık zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Eylül 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2020 Milyonda bir de olsa, bu ülkede şans oyunu oynamaktan daha fazla şansınız olduğu kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2020 250 hesapla trade isindeki tf/cs/dota mafyasi yigilmadan seri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syringe Mesaj tarihi: Eylül 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2020 nur yuzune cihan kurban gabe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2020 azalan fiyata gore dizip en tepedeki parcalari secerek yapilmis galiba. listeyi okurken gereksiz stres yapiyor ciksa da kullanamam, satmak zorunda kalirim diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar