RamsesII Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Adamın temel taşı batman ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Batman v Superman için ön gösterime gidenler bayılmış gelmiş geçmiş en iyi çizgi roman filmi felan diyor, video çekerek. Ama rotten tomatoes skoru bok gibi gözüküyor. 77 kişiden 32'i fresh, 45'i rotten demiş. %40 ve 5.4/10 almış. insanlar gittikçe sırf popüler film diye 10/10 dayar tabii ki. ama ilk izlenimlerin böyle olması pek iç açıcı değil. gerçi bana ne, umudum yoktu filmden zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Rottentomatoes adam mıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 32 dc 45 marvel fan'ı demektir bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Bugün ön gösterimde izledim filmi. Eleştirileri falan boşverin, gidip izleyin sonra kendiniz karar verin derim. Şu anda metacritic ve rotten tomatoes ortalaması o kadar düşük ki ben gözlerime inanamıyorum gerçekten. pis kokular var ortada ya. sanki eleştirileri insanlara marvel ve disney yazdırıyor. o kadar saçma yerlerden eleştirmeye kalkıp düşük puanlar vermiş ki tüm eleştirmenler, gerçekten ilk kez bir filmin fanatiği haline getirecekler beni hayatımda. 8/10 diyorum. wonder woman hiç olmamış gal gadot'tan. kötü oyuncu çünkü. gerisi de gerçekten iyiydi. batman vs superman kısmı da hakikaten şahane. kimi tutsam bilemedim izlerken. dayak yiyene üzülüyorum falan o anlık garip hisler yaşattı. jesse eisenberg de herhalde filmin en iyi oyunculuğunu sergilemiş. müthiş lex luthor. kevin spacey'den iyi diyesim var ama spacey'i o kadar çok seviyorum ki dilim varmıyor. fakat iyi galiba. filmin sonu da bomba zaten fotoğraflar düşmüştü gören olmuştur. fekat sonda daha büyük spoiler var o yüzden o fotoğraflara da çok güvenmeyin derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 mascio said: Bugün ön gösterimde izledim filmi. Eleştirileri falan boşverin, gidip izleyin sonra kendiniz karar verin derim. Şu anda metacritic ve rotten tomatoes ortalaması o kadar düşük ki ben gözlerime inanamıyorum gerçekten. pis kokular var ortada ya. sanki eleştirileri insanlara marvel ve disney yazdırıyor. o kadar saçma yerlerden eleştirmeye kalkıp düşük puanlar vermiş ki tüm eleştirmenler, gerçekten ilk kez bir filmin fanatiği haline getirecekler beni hayatımda. 8/10 diyorum. wonder woman hiç olmamış gal gadot'tan. kötü oyuncu çünkü. gerisi de gerçekten iyiydi. batman vs superman kısmı da hakikaten şahane. kimi tutsam bilemedim izlerken. dayak yiyene üzülüyorum falan o anlık garip hisler yaşattı. jesse eisenberg de herhalde filmin en iyi oyunculuğunu sergilemiş. müthiş lex luthor. kevin spacey'den iyi diyesim var ama spacey'i o kadar çok seviyorum ki dilim varmıyor. fakat iyi galiba. filmin sonu da bomba zaten fotoğraflar düşmüştü gören olmuştur. fekat sonda daha büyük spoiler var o yüzden o fotoğraflara da çok güvenmeyin derim. tek bişey soracağım spoiler le cevap verirsin sende artık soru spoiler icinde bu aptallar ilk bir teaser'da hem doomsday'i hem de wonder woman'ı göstermişti. bu doomsday çok major bir içeriğe sahip mi filmde yoksa figüran olarak mı giriyor senaryoya? zira gösterdikleri teaser itibari ile sürekli şu izlenimi oluşturdu. batman - superman birleşip doomsday dövmek icin bahane olacak wonder woman bi şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2016 Oscar bile alır bu film. O kadar iyi olacak bakın görün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Çıtı pıtı hanım hanımcık Wonderwoman olmaz zaten, amazon gibi olması lazım. Ronda Rousay falan gibi bi hatun seçmeleri lazımdı, baştan hata o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 scorch said: mascio said: Bugün ön gösterimde izledim filmi. Eleştirileri falan boşverin, gidip izleyin sonra kendiniz karar verin derim. Şu anda metacritic ve rotten tomatoes ortalaması o kadar düşük ki ben gözlerime inanamıyorum gerçekten. pis kokular var ortada ya. sanki eleştirileri insanlara marvel ve disney yazdırıyor. o kadar saçma yerlerden eleştirmeye kalkıp düşük puanlar vermiş ki tüm eleştirmenler, gerçekten ilk kez bir filmin fanatiği haline getirecekler beni hayatımda. 8/10 diyorum. wonder woman hiç olmamış gal gadot'tan. kötü oyuncu çünkü. gerisi de gerçekten iyiydi. batman vs superman kısmı da hakikaten şahane. kimi tutsam bilemedim izlerken. dayak yiyene üzülüyorum falan o anlık garip hisler yaşattı. jesse eisenberg de herhalde filmin en iyi oyunculuğunu sergilemiş. müthiş lex luthor. kevin spacey'den iyi diyesim var ama spacey'i o kadar çok seviyorum ki dilim varmıyor. fakat iyi galiba. filmin sonu da bomba zaten fotoğraflar düşmüştü gören olmuştur. fekat sonda daha büyük spoiler var o yüzden o fotoğraflara da çok güvenmeyin derim. tek bişey soracağım spoiler le cevap verirsin sende artık soru spoiler icinde bu aptallar ilk bir teaser'da hem doomsday'i hem de wonder woman'ı göstermişti. bu doomsday çok major bir içeriğe sahip mi filmde yoksa figüran olarak mı giriyor senaryoya? zira gösterdikleri teaser itibari ile sürekli şu izlenimi oluşturdu. batman - superman birleşip doomsday dövmek icin bahane olacak wonder woman bi şekilde. spo spo açıkçası izlemeni tercih ederdim ama ortada spoiler'lık bir durum da yok pek. fragmanda göreceğimiz her şeyi gösterdiler bir nevi. doomsday filme son olarak eklenmiş ekstra bir karakter diyebilirim. yani öyle major bir yeri yok filmde. fakat en güzel savaş sahnelerini de doomsday sahnesinde görüyoruz bir nevi. wonder woman sırf doomsday için ortaya çıkıyor evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 yağmaladım bim'i hadsufhudashf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 beyaz yastığa hasta oldum, keşke ondan 2-3 tane olsaymış... merak eden varsa şu şekil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Bu sabah gördüm de filmi internette yerde yere vurmuşlar. Ben çıktığını bile bilmiyodum. İzleyesim vardı, korkuttular resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=cwXfv25xJUw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 cuma günü öğle seansları bile dolu lan fuck this shit arkadaş. millet bombadan, terörden de korkmuyor. ne sinema kültürü, aşkıymış ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Bende kendim spoiler okudum cok merak ettigim icin filmi. Cok kotu diyorlar bakalim. pek spo degil ama sayfa basina denk geldik Batman'nin Rocky gibi fizik kultur antreman yaptigi sahneler bile varmis. Karda kosmak, kutuk kaldirmak superman ile kapisirken ne kadar yardimci olabilir bir insana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Kötü diyorlar diye endişelendim bende. Ama kütük kaldırmaya tepki vereceksek superman'e karşı savaşılan hiçbir filmi izlememek gerek. Batman mesleği bırakmış biri sonuçta. Tekrar batman oluyor diye forma giriyordur. Yoksa rakibi tarihin en bozuk en OP karakteri. Silah kontrolü yapsa, füze inşa etse, büyücülük öğrense falan da kütük kaldırması kadar etkili olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yloibx Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 az önce izledim. çok kötüydü lan. sıradan bir süper kahraman filmi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Sabonis 100 liradan fazla vermişindir sen onlara. Ben yastıkla banyo havlusu aldım :) Sweet çok leşti ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 yloibx said: az önce izledim. çok kötüydü lan. sıradan bir süper kahraman filmi olmuş. Nasıl bir beklenti vardı ki? Perdeden çıkıp seni uçurmasını mı bekliyordun supermanin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 photographer said: Sabonis 100 liradan fazla vermişindir sen onlara. Ben yastıkla banyo havlusu aldım :) Sweet çok leşti ya 100 falan galiba. hoşuma gitti aldım ya. 2 yastığı ve çantayı birilerine vericem muhtemelen. beyaz olan yastığı tutarım, aşırı sevdim onu. Banyo havlularını da tutarım muhtemelen. Sweatshirt ise bence gayet iyi ya. 24 liraya ne alıyon zaten sweatshirt :D evde giymelik veya 1-2 saatliğine kahve içmeye veya arkadaşın evine giderken giymelik bir şey yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 progamer said: http://www.youtube.com/watch?v=cwXfv25xJUw ahahaha mükemmel olmuş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 film şimdi kötü mü iyi mi? beklediğim bir filmdi. kötüyse hiç imax kasmayayım boşu boşuna 70 tl yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 yekeyeke said: yloibx said: az önce izledim. çok kötüydü lan. sıradan bir süper kahraman filmi olmuş. Nasıl bir beklenti vardı ki? Perdeden çıkıp seni uçurmasını mı bekliyordun supermanin? uçurmuyosa hiç o kadar para bayılmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Red said: 70 tl ne? oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2016 iki kişi 64 işte. netten alınca bi de 2-3 tl geçiriolardı galiba. mısırla kolayla 100tl sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar