Seru Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 evet sleeping dogs iyi benim dandik laptopda bile 1080p normal ayarlarda 25 30 fps arası. gayet iyi gözüküyor grafikler de. ha display.ini'den tweak yaptım biraz onu da diyim ssao, post processing, lighning'ler falan 0 veya 0 yoksa 1. shadow da tahmin ettiğiniz gibi 1. witcher 2 ağlıyo benim makinada. 1336&768'de ekran full hd olduğu için kum gibi oluyor grafikler herşeyi kapatıyorum gene böyle bir ağır. witcher'ı kesin es geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 tropicoya bileniyorum paso :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 cs ye basın oyları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Dediklerinizden sonra internette de aynılarını görünce witcher için makinaya güvenmedim almadım, sleeping dogs'un da herşeyi yapabilen undercover copun arabadan ateş ederken matrixvari yavaşlama efektleriyle bezeli oyunu şekli hoşuma gitmedi... ...gittim onun yarı fiyatına mark of the ninja aldım. Hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Tori said: Abiler birşey sorcam bir bakın. Witcher 2'yle Sleeping Dogs alıcaktım. İnternette biraz bakınca ikisi için de hep "minimum req.'de çok kasıyor, düşük sistemle oyundan birşey anlamıyorsunuz youtube'dan lets play serisini izleyin daha iyi" gibisinden şeyler söylenmiş. Core2 2.4 ghz 3 gb ram Radeon HD 6570 ile doğru düzgün çalışırlar mı? Bir fikir plx. core2duo p8700 işlemci 3gb ram ati radeon hd4650 ile oynuyorum witcherı, sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 aldığım oyunlara cent harcamadım bitsin sale yazıcam buraya neler aldım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turskeluth Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 meh sevmedim bugünü kaç günü kaldı bu daily saleların acep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 yazıyo featured ekranında 22'sinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Infestation = WarZ, uzak durun kosarak kacin hatirlatayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turskeluth Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 öeh nasıl görmemişim ben onu ya, iyi bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 mono said: Infestation = WarZ, uzak durun kosarak kacin hatirlatayim. lol wow'da mortalis'e kazık attıktan sonra isim değiştirip başka guild'e girmeye çalışan bir eleman vardı o geldi aklıma ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Helsing oynamıs olan var mı , oynamayıp kenara koyduğum oyunların yanına eklemeli miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Bende Sang-Froid - Tales of Werewolves edindim..boyle eski tip adventure oyunlarina benziyor gibi geldi, action/mini strateji falan..umitlerim buyuk, Meta notu 80, grafikleride eglenceli gozukuyor..bakalim nasilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 ilginç bir oynanışı var o oyunun, ben de ona bakıyordum şimdi. daha önce böyle bir tür görmemiş olabilirim ya değişik baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 o oyunu görünce aklıma orc must die geldi bilmiyorum ne kadar benzer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 civcivli tower defense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 euro truck simulator alıp kendimi yollara mı vursam acaba kendimi asdf FarCry 3 biraz daha inse keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 torçlayt en iyi diyolla? ne diyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Epey epey iyi. Turu seven herkes olmali. Parasina degiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dhoward Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Sangfroid harika, hikayesi, gameplay i, cizimleri. Oynadigim hic bir oyuna benzemiyor ortami. Muzikler de cok iyi, kisin sogukta kahve icerken sakin sakin oynanacak bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 knoxville said: torçlayt en iyi diyolla? ne diyosunuz GERGE said: Epey epey iyi. Turu seven herkes olmali. Parasina degiyor. türden baydığım halde iki karakteri 85'letti, coop yapacak insan bulunursa hele gayet keyifli. 60$'lık muadillerinden iyi olduğu yerler var. http://i3.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/575/193/795.jpg http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/575/199/60b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Torchlight 1 fena değildi, 2 çok daha iyi diyorlar, birkaç tane böyle iyi yorum duyunca 5 dolara değer diyip aldım ben. Bakalım nası çıkacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Darksun said: Helsing oynamıs olan var mı , oynamayıp kenara koyduğum oyunların yanına eklemeli miyim? Van Helsing'den bahsediyorsan gayet güzel bir oyun. Arpg olarak leziz bir tat veriyor. Ben çok keyif alarak oynamıştım. Hala arada farming yapıyorum canım sıkıldıkça. ////// Bu arada Sang-froid gerçekten değişik ve güzel bir oyuna benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2013 Sam said: http://i3.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/575/193/795.jpg abi...ehuehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar