Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 15 gun, 900 oyun: http://www.amazon.com/gp/feature.html/ref=br_lf_m_1000716161_pglink_1?ie=UTF8&docId=1000716161&plgroup=1&plpage=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 v2 HoD yarı fiyata düşmüş bile, beklemeyince patladım. yamayı beklemekten oynayamadım zaten. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 http://www.amazon.com/World-Conflict-Complete-Edition-Download/dp/B004S2LMZI/ref=cm_cr_pr_product_top steam key veriyor mu acaba ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Just purchased it, does NOT work with Steam şöle bişi denmiş. Sanırım sadece amazonun kendi sisteminden indirilip oynanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 demin baktim yoktu, yeni denemis o da herhalde :D tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Assasin Creed 3 steam kodu 13 dolar çok iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Dishonored var mı? Getgogoda indirim varmış onu kaçırdım bari bunu yakalayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 burdan takip edin http://www.reddit.com/r/GameDeals/wiki/stores/amazon/summersale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Amazon'da da adam gibi bişey yokki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Digital DL'ler sadece Amerika'dan yapılabilir diyor, çözümü adres değiştirmek mi? Trick var mıdır? ABD adresi sıktım oldu AC3 aldım, steam'e ekleyemedim ama Ubisoft'un programına ekleyebildim. Güzel oyun var mı gözünüze çarpan başka iyimiş bu?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 yunusemre said: AC3 aldım, steam'e ekleyemedim ama Ubisoft'un programına ekleyebildim. Güzel oyun var mı gözünüze çarpan başka iyimiş bu?? Steame niye ekleyemedin? ABDde oturman lazımmı diyor eklemeye çalışınca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 yok key yanlış hatası veriyor, 2 tane digital vardı sanırım yanlışını aldım ben ya da belki aradaki "-" leri silsem olabilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 steame ekleyemiyosak olmaz yaa elli tane oyun bıdırı programı kullanacak halim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Adamları zorla tekel yaptınız lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Steamli deÄŸilse kaybolur o key helal olsun böyle tekele sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Abi öyle Origin isteyen oyunları eğer mutlaka oynamam gereken bir şey değilse oynamıyorum. Steam foreva. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 amazon ve gmg'nin indirimleri steam'den iyi oluyor son 1 yıldır yaklaşık ya. bioshock infinite 20-25 dolar olsun istiyorum ama imkansız heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 abi steamde durmadan saçma sapan 10 dolarlık kimsenin almayacağı oyunlar indirime giriyo kaç aydır. normal iyi olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 GMG şuan gaben'ın işini yapıyor 6 saatte bir flash sale'ler falan. http://www.greenmangaming.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 abanıp kırmışsınız bakıyorum siteyi lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Son aldığım 100 oyunun 95 i amazondan . <3 amazon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Evet açıkcası ben greenman/gamersgate ve amazon varken pek steam indiriminden alacağımı düşünmüyorum. Adamlar steam de indirim furyası varken bile daha aşağı satıyordu. Steam in sezon indirimlerinin pek bir anlamı kalmadı bence, paskalya da pas geçtiler birde hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 GMG'in hali nedir lan, 1 tane oyun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2013 civ5 falan vardı ama kartın limit dolmuş alacak adam bulamadım kaldı öyle sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar