gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 sipeyskeyk said: http://i.hizliresim.com/pz2O3N.png :):) Ulan! Ben uplay'den seni ekledim de ayıb etmişsin. Neyse sen beni boostlarsın 18 oldum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 neyse tartışmasına girmeyeceğim derinlemesine, bambaşka çünkü bir oyundan beklenen şeyler. herkes yazmış kendi önceliğini zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 dünkü stream'e baktım da, bu ne şimdi cidden... tank dediğiniz bu muydu? :) adamların zorluk anlayışı şahane. o kadar şahane ki göstermek için godmode açmak zorunda kalmışlar. yağmur damlası gibi nade düşüyor. gökten sniperlar spawn oluyor falan. annual bullet sponge and nade tosser convention gibi asdasd. anladığım kadarıyla hiçbir yeni tasarım yok. aynı mobları statlarıyla oynayarak ve sayılarını arttırarak dalgalar halinde eklemişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Sam said: valla ben dz yapan insan bulamıyorum diye oynamıyorum şu an, :( gözlerimde yaş senin yolunu gözülüyorum güzel insan, diğer çakallar da almıyorlar gruba kaldık ortada mok çuvalı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Abi boşa dil döküyorsunuz, pati forumlarındaki mesajların %80'inin özeti; "istediğim oyunu yapmamışlar, oyun bok gibi" İşte kalan %20 için girip okuyoruz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 yabgu, girerim gene arada da sıkıldım yani o giriş ve gelişme kısmından. klan sistemi olsa rahat olurdu en azından toplanmak. bu incursion olayı başlayınca kesin onu yapmaya gelirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Oyun bugünkü maintenance sonrası öldü zaten 12 Nisan'a kadar. Alt veya DZ rank kasmanın tam zamanı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 noldu lan bugun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Exploitler fix galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Finch ve Hornet halen farmlanıyor yazıyor Reddit'te ama tabi tarihi dikkate alarak inanmak lazım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Konsollarda kapanmış da galiba PC'de açık hala galiba. Oturup denemedim açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Abi ben bu oyunda şanslıyım. PVE grubumuz iyi, kötü çıkıyo. Günlük Dailyler vs için. Zaten PVE olarak yapılcak çok şey yok. PvP için dün çok keyif aldım aente ile manhunt qeyfi hımpfss.. Biz öldürdük onlar geri geldi, adamlar rogue olmaya biz onları öldürmeye doyamadık adsffsfs. Ha bu arada 100K HP ile, 60K arasında neredeyse fark yok PvP de. Zaten 3-4 kişi sıkıyor aynı anda sana, ha teke tekte illa ki farkeder. Ama tek tabanca DZ ıııh. Fire-Electronics her türlü yürüyor PvP de. Sam gel abi su çok güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Sam said: . başganım çirkince lootu için insan öldürüp manhunt falan olmaktan keyif alırsan girelim yine bir ara denk getiremedik senle kaç keredir zamanımızı. geçen gün milletin 4 tane sarısını çalıp extract ettim, ıımmffs, her türlü kepazelik için dürt beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 lol ok, çalanların peşine düşmeyi tercih ediyorum ama aklımda bulunsun, denk geliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=NO9sjFjv12U Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 gleoddyn said: sipeyskeyk said: http://i.hizliresim.com/pz2O3N.png :):) Ulan! Ben uplay'den seni ekledim de ayıb etmişsin. Neyse sen beni boostlarsın 18 oldum :p bu akşam 6 dan sonra bir aksilik olmazsa takılıcaz yine elemanlarla. Çok yardımcı olıyorlar sağolsunlar, oyunu öğretti bir tanesi resmen gear ımı talentlarımı her şeyi ayarladı adam. Uplay nickini söyle de çağırayım online olursan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 http://i.hizliresim.com/VazY8v.jpg KÖTÜ ÇOCUKLAR İŞ BAŞINDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 bu akşam çok iyi oldu yahu sağolsun elemanlar iyi boostladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 gleoddyn said: bu akşam çok iyi oldu yahu sağolsun elemanlar iyi boostladı. o asıl boostlayan eleman asker biliyo musun :) ondan böyle molasız haldır huldur koşturuyo bizi. HADİ BEYLER BİR SONRAKİ GÖREVE LOOTLARA SONRA BAKARSINIZ OYALANMAYIN. İflahım kesildi ya sigara içemedim kaç saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 abi aslında böylesi çok daha iyi oldu efektif olarak boostladı adam. valla benim sigara problemi olmuyor da klavye paso kül oldu yetişiceğim diye sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Beni de alin cok kiskandim ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2016 ubisoft'un gotunun kiliyik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Şöyle taze midasımla bir poz vereyim, http://i.hizliresim.com/rMX6PB.jpg Bunlar da statlar, http://i.hizliresim.com/v5AXOR.jpg DZ farmlamaya bugün başladım yeni level 30 oldum. Güzel günler yakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 once hq'yu tamamla birader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Lüzum yok kullandığım ultiyi fulledim sadece :D dur daha yeni 30 olduk ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar