Norak Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 yilbasindan once geri acarlar o microtransactions seyini. burda amac yilbasi satislarina sicramasin disneyin ana gelir kaynagi olan, olaydan bi haber ama cocuklarina random hediye sw oyun, gift card vs vs alacak dev kitle etkilenmesin kapansin olay ehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Hocam NERDEEEN NEREYE https://www.youtube.com/watch?v=kBLRqZ6U8Eg bu zamanlarını biliriz biz aaaah ah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 -Deno- said: ayrıca explain this 10-Hour trial. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 sizin icin yapmislar efm https://i.imgur.com/QmfvaxX.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 lütfen viktorya, ben standart edition aldım. keriz mi sandın beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 EA Temporarily Removes Microtransactions From Star Wars Battlefront II https://kotaku.com/ea-temporarily-removes-microtransactions-from-star-wars-1820528445?utm_campaign=Socialflow_Kotaku_Facebook&utm_source=Kotaku_Facebook&utm_medium=Socialflow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=s_yxUHDZTq0& Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 https://www.youtube.com/watch?v=2u2w0hNsA8Y ne kadar p2w olduğu iyi gösteriyor. parayı bastır, button mash yap herkesi kes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Ahah komedi olmuş olmasına da, abi vaderin gücü bi yana "bunun dışında gayet güzel oyun" bu muydu ya? 90'lardan kalma kütüklükte karakter animasyonları var :D Ölenlerin hepsi player di mi? Titanfall'daki gibi lamerbot değil? Öte yandan filme göre bakarsak gerçekçi yapmışlar :P https://www.youtube.com/watch?v=H8lWfnYK7C0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 aynen hepsi player. 60€ verip npc bot oluyorsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 bi kere vader koşmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2017 Adam iyi bile oynamıyor. Başında götünde füze patlarken sakince düşmana yürüyüp sol tuşa tıklıyor o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 Deno fallot4 un Sam i olmus buralarda. Iyi ki görmemişim bunlari. Hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 Yok ya basarisiz troll sadece :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 Deno, pre-order'ı cancellamayı bulamayıp kaderine teslim olan köylü yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 Vader videosunu görünce bence siz yanlış anlamışsınız. Adamlar filmdeki hissiyatı yaşamanız için yapmışlar. Vader çıkınca yolunuzu değiştirip aksi istikamete kaçacaksınız sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 boxlardan gelen upgradesiz vader videosu bak bide :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 vader upgradelemek dfsgkdk +6 EFSUNLU HAVA FİLTRESİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 -Deno- said: ayrıca explain this senin orada açıklanamna gereken başka bir şey var gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 Xenocide said: vader upgradelemek dfsgkdk +6 EFSUNLU HAVA FİLTRESİ iron necklace https://i.imgur.com/UNakrT4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 oyun ÇOK iyi store açılsın ama acil plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 oyun fazlasıyla iyi ya. ağlayanlar gelmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 şaka bi yana, 2 - 3 saat oynayabildim daha. kotor 2'yi bi daha bitiriyordum das. dün 1 saat oynadım, bugün de 2 saat falan oynamışımdır. atmosfer çok başarılı. star wars evreniyle yeterince vakit geçirmiş biri ilk olarak bunu söyleyecektir. gezegenler, küçük detaylar, ses efektleri 10 numara. haritalar büyük. 3 farklı era'nın da askerleri, silahları, ekipmanları, araçları accurate. class'lar beta'dan bildiklerimiz zaten. bazı starting ability'ler meh, onları hemen replace ettim. passive boost'ları daha iyi başta sanki. şimdilik her class ile oynuyorum, ama tercihim heavy gene. star fighter oynamadım henüz, ona bi ara dalıcam. gelelim en merak edilen konu olan microtransactions ve hero hedesine. valla 3 saat oynadım, öyle 1. olmaya da çok kasmıyorum paso farklı şeyler deniyorum. herhalde 4 - 5 kere 1. olmuşumdur oynadığım modlarda daha. zaten oyuna girdikten kısa bir süre sonra 15k biriktirip Luke'u açtım. Yoda, Kylo Ren, Rey, Bossk, Boba Fett, Han Solo, Lando açıktı oyuna girdiğimde. her ne kadar bu kadar bağrışmaya gerek kalmadan dinlenmiş olması gerekseydi bile sonuçta hero almak zor değil. bir iki oyun sonra da bir Chewie'yi falan açıcam, ki arada 2k'ya bir tane crate de aldım neler varmış göreyim diye. sonra yazarım gene oynayayım da yarın falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2017 Oha yeni takip ettim konuyu redditten nasil aç gozlu gotos bir sirket EA ya. Birde utanmadan "cok tepki alınca kaldırdık sistemi şimdilik. Oyunu bir alın daha sonrasında acısını cikarticaz" demişler. Artık next step kristallerle aimbot satın almak olur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar