Goering Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 (düzenlendi) 21 saat önce, Xenus dedi ki: vazcaydım galiba ya 1k'ya cıkmak gerekiyor duzgun setup için. ilk çıktığından beri gimmick değil bu diye kendimi ikna edemedim dsdf Xiaomi Yeelight diye ucuz bişi buldum. onla hevesimi alınrım herhalde. bende 1 tane xiaomi-philips 1 tane xiaomi tavan lambasi 2 tane xiaomi strip / 1 tane xiaomi hava temizleyici / 2 tane bitki sensoru baya bir seyi var. fiyat performans olarak cok iyi, uygulamalar kotu. renk araligi az. cok ucuz. ayni sayida philips aleti alsam 4-5k verirdim kafadan Nisan 10, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 20 saat önce, ginaly dedi ki: bi güncelleme geldi, ampul ayarlarında son kullanılan state'i kullan gibi bir şey, bunu ayarlayınca elektrik gidip geldiğinde açılmaması lazım. ancak bu ayar seçiliyken normal duvardaki anahtardan açma kapamadaki lag biraz artıyor. ha bunu bilmiyodum ayarladım bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 Tr gibi kis saati uygulamayan ulkelerde hue sabahlari odayi kademe kademe aydinlatmasi ilac gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 (düzenlendi) hue bloom 300 lira eklenebilir bence de ya da philips wake up light entegre oluyor mu hue ya acaba. normal hue lambalarının efektinden daha orjinal diyolar bi ara araştırmıştım Nisan 10, 2020 Fistan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 Ben hue kullaniyorum, bloom’u neden bilmiyorum ama vazgecmistim almaktan. Yataktan kalkmadan telefondan ses komutuyla acip kapamak da cabasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 Konuya yabancıyım, bu set başlangıç için iyi midir fiyatı vs.? https://www.hepsiburada.com/philips-hue-renkli-akilli-baslangic-seti-3-lu-kumandali-e27-bluetooth-p-HBV00000V0EFB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 Kullanım alanına bağlı olarak, kumandaya ihtiyacın olmadığını söyleyebilirim. Bende google home var. Ona bağlı. Sesle açıyorum. Dip not: ne alırsan, bridge almayı unutma. bridgesiz sadece ışık oluyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 @sipeyskeyk 4600 TL'den inmiş olarak gözüküyoda kanma o olaya burada mesela indirimsiz 1500 TL aynı set. Black Friday'de daha inecektir bekle bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 1500 lira mı oha hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 Tuttum kendimi almadım :) valla daha ucuza yok şuan, şaka gibi. 3-5 ay önce 800-900 TL'ye almış insanlar indirim bekleyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 set 450 lira iken(6.5 tu euro) pahali demistim,simdi euro 10,fiyat 1500 olmus.Iyi kazikliyorlar milleti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 bende bunun 7 renkli ampülü, 2 hue go, 1 hub (modem gibi bişey) var. bu kadar arttıysa ikinci el satayım xiaomi'ninkilere geçeyim (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 Bana satabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2020 16 dakika önce, sipeyskeyk dedi ki: Bana satabilirsin satarsam hepsini toplu satarım ama NŞA'da şundan bir tane (kumanda+hub+3 hue), şundan iki tane (2x2=4 hue), şundan da iki tane (2 go) almak gerek desek set kumanda harici tamamlanıyor taban fiyatlardan hesaplarsak: 1390 + (659 x2 = 1318) + (539 x2 = 1078) = 3786 tl 200 tl kumandadan düşsek = 3586 tl %40 ikinci el indirimi = 2150 tl kargo da benden. paketleme için bir şey diyemem evinde denersin ürünler çalışınca ücreti gönderirsin. bundan iyisi şamda kayısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2020 İndirime girdi, isteyen varsa baksın; https://www.hepsiburada.com/philips-hue-renkli-akilli-baslangic-seti-3-lu-kumandali-e27-bluetooth-p-HBV00000V0EFB Ben vazgeçtim komple :) vulga ile konuştuk anlaşamadık tam, bi de 2-3 tane alayım oynayayım ile kalmayacak kendimi tanıyorsam, bir sürü ek alacağım masraf olacak. VAZGEÇTİM. - parayı nasdaq'a gömmeye devam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2020 Xiaomi Yeelight daha ucuz. aşşşırı kalite farkı oluyor mu ki? Videolarda çok yakın duruyorlar birbirlerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2020 (düzenlendi) abi xiaomi wireless ile bağlanıyor, hue'ler zigbee protokolü ile. Her xiaomi bulb, sürekli wifi ile alışveriş yapan bir cihaz yani, bilen biri aydınlatabilir mi evin içinde bu kadar sinyal dönüyor olması kötü bir şey değil mi? zigbee protokolü bu şekilde güçlü sinyal alışverişi yapmıyor diye okumuştum, aslı astarı var mı? Kasım 6, 2020 sipeyskeyk tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2020 24 dakika önce, sipeyskeyk dedi ki: İndirime girdi, isteyen varsa baksın; https://www.hepsiburada.com/philips-hue-renkli-akilli-baslangic-seti-3-lu-kumandali-e27-bluetooth-p-HBV00000V0EFB Ben vazgeçtim komple vulga ile konuştuk anlaşamadık tam, bi de 2-3 tane alayım oynayayım ile kalmayacak kendimi tanıyorsam, bir sürü ek alacağım masraf olacak. VAZGEÇTİM. - parayı nasdaq'a gömmeye devam Bu kacinci versiyon bilgisini goremedim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2020 1 saat önce, sipeyskeyk dedi ki: İndirime girdi, isteyen varsa baksın; https://www.hepsiburada.com/philips-hue-renkli-akilli-baslangic-seti-3-lu-kumandali-e27-bluetooth-p-HBV00000V0EFB Ben vazgeçtim komple vulga ile konuştuk anlaşamadık tam, bi de 2-3 tane alayım oynayayım ile kalmayacak kendimi tanıyorsam, bir sürü ek alacağım masraf olacak. VAZGEÇTİM. - parayı nasdaq'a gömmeye devam bu mu indirime girmis hali https://www.akakce.com/akilli-led-ampul/en-ucuz-philips-hue-renkli-kumandali-bluetooth-ozellikli-e27-akilli-baslangic-seti-fiyati,270959496.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2020 Hue anlamsız derecede pahalı bir set. Xiaomi'nin ya da Ikea'nınkiler neredeyse üçte bir fiyatına aynı işi görüyor. Hue kullanıcısı olarak yazıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2020 yeelight ampül var. benim hevesimi aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2020 https://blueforcer.de/2019/01/05/jeelight/ ambilight yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2020 bu ambilight yapma olayı için pilips bir şey çıkardı, hdmi box mu ne. hdmi verici ile tv arasına yerleştiriyorsun, hdmi'ı önce okuyup renk profilini çıkarıp ışıklara o rengin sinyalini basıp videoyu iletiyor. var ya 1000 liraya mı ne satılıyor alet. görünce baya şaşırmıştım kim alıyor lan bunu diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 (düzenlendi) Dayanamadım aldım ya. Fiyatlar iyi düştü, ilgilenen varsa baksın bir daha zor bence bu fiyatlara. Yurtdışı fiyatlarına göre baya uygun kalıyor. Philips Hue Renkli Akıllı Başlangıç Seti 3'lü Kumandalı E27 Bluetooth Satıcı: Hepsiburada - 1.149,91 TL Philips Hue Renkli Akıllı Ampul E14 x 2 Satıcı: BAYMERA - 429,98 TL Kasım 10, 2020 sipeyskeyk tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2020 2 saat önce, sipeyskeyk dedi ki: Dayanamadım aldım ya. Fiyatlar iyi düştü, ilgilenen varsa baksın bir daha zor bence bu fiyatlara. Yurtdışı fiyatlarına göre baya uygun kalıyor. Philips Hue Renkli Akıllı Başlangıç Seti 3'lü Kumandalı E27 Bluetooth Satıcı: Hepsiburada - 1.149,91 TL Philips Hue Renkli Akıllı Ampul E14 x 2 Satıcı: BAYMERA - 429,98 TL mis gibi teklifi beğenmedin gidip yine almışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar