LathspeLL Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Sale kötü değil, biz herşeyi aldık önceki sale'lerde. Yoksa yine iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 beyler italyadayım 3 aydır fln. geldiğimden beri steam bi euro oluo bi dolar. şimdi de cüzdanımda 13 dolar var refunddan gelen, saleden bunla oyun alim diyorum ama birimler uyuşmuo bütün oyunların günlerdir euro gözükeceği tuttu. böyle bir durumda ne yapılacağını bilen var mı acaba? arada dolar olurdu alırken fln check outta olurdu bazen ama hiç olmuor şuan :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 securitykiss tunnel i çekip abd'de server'ı seçsen yardımcı olabilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 vallaha vpn hiç anlamam ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 securitykiss öyle çok zor bi program değil abi kur aç anlarsın zaten ne yapman gerektiğini az çok olmadı anlatır burda biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 vpn kullanma perma ban yiyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 ftl i olmayan alsın güzel oyun. haydi homm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 chivalry iyi mi beyler alasım var çok güzel gözüküo ne zmndır ama her fps maceram gibi 2 gün oynayıp bi daha suratına bakmayacağım gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 ben pek ısınamadım ona warband gibi akıcı gelmedi combat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 chivalry overrated mount and blade den zerre farkı yok dövüş mekanizmasının hatta m&b daha iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 şuanki flash sale için yapılmış bir reklamımsı. http://i3.kym-cdn.com/photos/images/original/000/302/660/dcf.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 hala m&b'i olmayan şunu kaçırmasın http://www.greenmangaming.com/s/tr/en/pc/games/strategy/mount-and-blade-collection/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 borderlands 2'yi alamadim hala 4-pack 5$'dan satilmis alan varsa versin bir tanesini oderim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 4 packlarin iade olma olasılığı var halen, haftaya belli olacak diyorlar. Bu dediğim key almış olanlar için geçerli tabi, alamamışlara paraları iade ettiler bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 tropico 3 ile 4 arasında bi fark göremedim pek rollercoaster falan gelmiş bi işte.sandbox oynadıgım için mi acaba.senaryo mu oynayayım hani fakirlere eziyet yüksek kira az maaş ile para bastım sdfs.herşeyi yapmıştım artık şehire.askerlerin maaşı fulledim dizdiz armoryleri falan.rebelleri bastırdık devamlı. ha bide hükümeti protesto eden vatandaşları göremiyorum ya haritada.normalde öldürtüodum ama hükümet binasının oralarda protesto göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Protesto eden olursa yazı çıkıp haber veriyor zaten. Yazıya tıklayınca yerini görebiliyorsun. Ek pakedi biraz daha eğlenceli. Dandik çiftliklerle falan başlayıp ziggurat dikiyorsun. Görevlerde eğlenceli şeyler oluyor. 3'le arasında pek fark yok ama işte 3ü oynamaktansa 4ü oynarsın daha iyi. Eksiği yok sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Oooo, bugünün indirimleri de güzel... The Witcher 2, uzun zamandır %60'taydı, %75 olmuş indirim. GTA Franchise de alınır. IV'ün The Complete Edition'u için sabrediyordum ne kadar zamandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 of amazonda bioshock 4.99 di 2li paket burda 9.99 bi adam gibi indirim yapamadılar peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 gabe bozmuş ya aynı indirimleri dönüp dolaşıp verdiler yakıştıramadım.bizden biriydi o.kotik olmuş adam sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 AscAnsio said: Oooo, bugünün indirimleri de güzel... The Witcher 2, uzun zamandır %60'taydı, %75 olmuş indirim. GTA Franchise de alınır. IV'ün The Complete Edition'u için sabrediyordum ne kadar zamandır. hey dostum seni uzun zamandır takip ediyorum. senin gerçekten ciddi bir bağımlılık sorunun var, anlıyor musun? parana yazık bu kadar oyunu cidden oynamıyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Parasal sıkıntı yok be hacı abi. Eski klasikleri rafa dizmeyi seviyorum diyelim, bağımlılık değil. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Xenus said: şuanki flash sale için yapılmış bir reklamımsı. http://i3.kym-cdn.com/photos/images/original/000/302/660/dcf.jpg şunu okuyunca aldım oyunu gidip asdfsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 valla recettear da çok güzel ama fortune summoners en iyisi sanırım, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 bioşok aldım amazondan çalışmıyor lan kafayı yicem. niye çalışmaz abi böyle yeni bir oyun. win7 var, single player diyorum takılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 fear 3 de oldu aynısı demin verify et properities den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar